If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
Minaizamina, благодарско, че толкова си се загрижил за нашите пари, но ние имаме в какво и къде да ги влагаме, и то не е българия, а далеч по-переспективни места.
А за парите, които брокерчетата искат, аз ще си построя 10 гаража...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Мъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
Нямаш никаква представа от пазара в Испания. Ако си мислиш, че гледайки картинки разбираш нещо, много се лъжеш. Има особености, които нито имам намерение да ти обяснявам, нито ще ме разбереш. Прибави и данък наследство, който ще дължат наследниците като ритнеш камбаната, около 20 процента от стойността на имота. Данъци, задължения за поддръжка на фасади, общи части и други такива, /достигащи хиляди евро/, ограничения при отдаване под наем и пр неща дето криптоглавата ти няма как да ги вдене.
Темата е свободна и всеки може да пише каквото си поиска. Отделно ти се опитваш да заблуждаваш, че на хубавите места в Испания е много скъпо, а то се оказва, че не е така, дори се оказва, че е по-евтино от тук.
Нямаш никаква представа от пазара в Испания. Ако си мислиш, че гледайки картинки разбираш нещо, много се лъжеш. Има особености, които нито имам намерение да ти обяснявам, нито ще ме разбереш. Прибави и данък наследство, който ще дължат наследниците като ритнеш камбаната, около 20 процента от стойността на имота. Данъци, задължения за поддръжка на фасади, общи части и други такива, /достигащи хиляди евро/, ограничения при отдаване под наем и пр неща дето криптоглавата ти няма как да ги вдене.
Тебе пък кой те пита изобщо… освен да дрънкаш за крипто и да слагаш картинки на черни х.ве едва ли можеш нещо друго. Влизат в тема за имоти, за да плюят по имотите и да смъкват цените. Цените от 2020 насам-100 процента ъп
Темата е свободна и всеки може да пише каквото си поиска. Отделно ти се опитваш да заблуждаваш, че на хубавите места в Испания е много скъпо, а то се оказва, че не е така, дори се оказва, че е по-евтино от тук.
Явно не желаеш да преговаряш за цената. Ето сериозен съм. Имам халета в държавата за където ще става износа, имам и сериозен контакт в продажбите до крайните клиенти, но никой няма да ти обърне внимание ако не можеш да гарантираш количество и качество през годината. Сега си останал почти пред новата реколта и искаш максимума е не върви, дай сносно предложение за цена и ще се чуем. За комисиони - забрави, това можеш да го играеш с кольо. Не си единствен шипкар в БГ, за количествата които мога да взема се иска сериозен дискаунт.
Колкото купи на кавръчето етажа за 30К лв...
Не благодаря Такъв посредник всеки ще прескочи
да се върнем към темата за имотите
.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тебе пък кой те пита изобщо… освен да дрънкаш за крипто и да слагаш картинки на черни х.ве едва ли можеш нещо друго. Влизат в тема за имоти, за да плюят по имотите и да смъкват цените. Цените от 2020 насам-100 процента ъп
Коментар