Бердж, ако четеш темата: Предложението ми е съвсем сериозно. Предлагам ти 400лв/тон за сушени шипки. Можем да работим дългосрочно. Знаеш ми телефона ако имаш интерес. Имам склад имам и опаковъчна машина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
днес обядът ми беше 80евро и вечерята беше над 100. Живея в Марбея.
Как мислиш в децка ли съм бе?
Каква е тази мерзост от трибуната на мръсен и зловещ град като София да съдиш другите без да знаеш ?
Все едно плъх в контейнер за боклук да ми се присмива, че нямам контейнер...Last edited by X_Y; 17.03.2024, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво ше ги праиш тез шипки бре, на дребно ли ше ги продаваш?
Как мислиш в децка ли съм бе?
Каква е тази мерзост от трибуната на мръсен и зловещ град като София да съдиш другите без да знаеш ?
Все едно плъх в контейнер за боклук да ми се присмива, че нямам контейнер...Last edited by X_Y; 17.03.2024, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Той дори и Берти се чуди какво да ги прави. Виж че е опрял до форума да търси канали
Явно не е разбрал че първо се подсигурява пазара, след това производството..
Коментар
-
Явно не е разбрал че първо се подсигурява пазара, след това производството..
- 1 like
Коментар
-
ще им капва и по малко конячепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хард ултрасите кибици. Които се обзалагам че и на 500€ да паднат пак няма да купят. Не ги ли виждаш, като изпочупят всичко от наетото жилище и се местят при следващия наемодател. От такива ква инвестиционна култура очакваш. Или възможности.
слушал е със зяпнала уста разни истории от накавръчко и си мисли, че то така ставапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
берджо, кавръка, фростчо, АМГ-то, уни-муни... и тн... А какви понижители имаше едно време...
пп. бердже, изкупувам сушени шипки. Плащам по 400лв за тон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВлизането в еврозоната ще е двигателят на пазара на недвижими имоти ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Тенденцията е цените и наемите на жилища да се задържат на сегашните нива или да се повишат
Влизането на Българи в еврозоната ще се отрази на пазара на недвижими имоти, независимо, че обявените цени винаги са били в евро. Според експерти именно влизането ни в еврозоната ще движи пазарът напред, като тенденцията е цените на имотите да се запазят на сегашните нива или да отчетат ръст.
===2049===
А МЯУ? Кога?! Ами ако ратко се окаже прав, че балоня ще се спука чааак през 2049та?
няма никаква вероятност да догонят европейските
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаше ...ама купиха
останаха само най-отчаянитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
берджо, кавръка, фростчо, АМГ-то, уни-муни... и тн... А какви понижители имаше едно време...
пп. бердже, изкупувам сушени шипки. Плащам по 400лв за тон.
останаха само най-отчаяните
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Влизането в еврозоната ще е двигателят на пазара на недвижими имоти ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Тенденцията е цените и наемите на жилища да се задържат на сегашните нива или да се повишат
Влизането на Българи в еврозоната ще се отрази на пазара на недвижими имоти, независимо, че обявените цени винаги са били в евро. Според експерти именно влизането ни в еврозоната ще движи пазарът напред, като тенденцията е цените на имотите да се запазят на сегашните нива или да отчетат ръст.
===2049===
А МЯУ? Кога?! Ами ако ратко се окаже прав, че балоня ще се спука чааак през 2049та?
- 1 like
Коментар
-
След ЕЗ и еврото ще им се завие свят и накрая ще паднат цените най-после, 2029. 4К€ за квадрат в Обеля до метро. Изгодно. Я ги остави да почакат, ка ще се набутват сега!
От друга страна ги рзбирам живеещите в деЦките. Ето днес аз след яко каране на ски се прибрах при мама и още от вратата тя ме посреща с печен суджук, вино и салата. Сутринта преди да тръгна към лифта ми беше направила страхотни мекички с мед и домашно мляко.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар