IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Не е ли по-добре в креснеското дефиле? Направо на влака да товариш там.
    Какви влакове? берджо изкарва с мъка 8тона реколта на година. Туй в един бус го побирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Аз съм на солидна печалба като процент.Иначе съм инвестирал малко пари.Сиромах съм.Язък ти за дипломите и за работата във финасовия сектор.
      Малко, но достатъчни за апарт в Люлин тогава. Аз в момента с два пъти по-малко, заради апарта в Бургас и вторият магазин в Овча купел. Имаше и разходи по физически злато и сребро.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Аз възнамерявам да застроя хале на 2,5 дка земя в индустриалната зона на курортен град на 150км от СФ. Ще суша и съхранявам билки. Предполагам че после ще съм човека на бердже.
        Не е ли по-добре в креснеското дефиле? Направо на влака да товариш там.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

градски - фурна или нещо от сорта с редовни документи по ЗУТ , че иначе е много сложно.
          Имаше до скоро в съседното село в завода, но сега май няма на добра цена. Може да питаш схемаджията на Иван ти май и преди си имал вземане-даване с него. Даже мисля, че точно този има едно което може и да се води индустриално - авто сервиза след соларните панели срещу входа на завода. Има и две обяви в имот за около 75 евро но ти предполагам си ги видял и са ти скъпи.

Коментар

Аз възнамерявам да застроя хале на 2,5 дка земя в индустриалната зона на курортен град на 150км от СФ. Ще суша и съхранявам билки. Предполагам че после ще съм човека на бердже.
            сега като пусне принтера ецб-то ще ти излезе златно...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Колко голям и какво точно производство - индустриална зона или на полето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Но аз нямам намерение да си ги продавам. Мога да купя друг двустаен, с кредит или като си осребря други активи.
                С кредит е най-голямата тъпотия.Ако е за собствено ползване да,ама за под наем не излиза сметката

Коментар

градски - фурна или нещо от сорта с редовни документи по ЗУТ , че иначе е много сложно.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ми то един двустаен в София е 300К лева
                    Но аз нямам намерение да си ги продавам. Мога да купя друг двустаен, с кредит или като си осребря други активи.

Коментар

Благодаря за оценката.

Защо мислиш, че са доста,
                      Ми то един двустаен в София е 300К лева

Коментар

Не се занимавам с акции и облигации и не вярвам в това. В България инвестиционните консултанти много често могат да те подведат и да излезеш на загуба.
                        Зависи от консултанта.Повечето са неграмотни.Ама ти нали си магистър по финанси,за каво ти е консултант?

Коментар

колега,
                          трябва да мислиш нещо - или акции или имот или ?!?
                          от доста време си на кешова позиция.

твоя любимец колето лепи по някой % и се бори с инфлацията, а ти?

ПП аз търся производствен имот на правилна цена.
                          аз съм на дарителска позиция (чакам имотни дарения) А ти?

Коментар

Приятелски съвет: Докато чекаш брокерицата дет обещава да го продаде тоя имот на село инвестирай в ценни книжа депозита.Защото може дълго да чакаш и да те хване инфлациятаПонеже си симпатяга ако искаш мога да те консултирам по мейла.nradev@gmail.com Предполагам парите са доста
                            Благодаря за оценката.

Защо мислиш, че са доста,

Коментар

+ тази новина: Над 30% ръст на запитванията за имоти от началото на годината отчита бранша

===2079===

Ако бях сега на мястото на зазидан кольо, щях да опожаря някой от имотите на ментора си.
                              Той зает да чете и да се развива (от детското бюро с хартиен глобус), днес печели 1000, утре губи 1500.
                              С малки стъпки към върха

Коментар

колега,
                                трябва да мислиш нещо - или акции или имот или ?!?
                                от доста време си на кешова позиция.

твоя любимец колето лепи по някой % и се бори с инфлацията, а ти?

ПП аз търся производствен имот на правилна цена.

Коментар

Working...
                                X