If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз на бетерчо думах
а накавръка нищо не е купувал, че да го продава 2017-та
но тогава започна да скандира и да пука имотния балон,
не е спирал и за минута тия 5-6 години
вечер обаче, нещо му се обострят сиптомите и почва да ги плещи несвързаните работи за революции, конфискации, екзекуции и тн.
Какво съм пригласял на Кавръка ? Айде моля ти се, без обиди. За кавръка едистъвеното позитивно, което съм казал е ,че не сте прави да го тийзвате че е продал 2017 зашото тогава нямаше как да знае какво ше стане 2020. Другите му простотии изглеждаха безобидни докато не почна да злорадства как се задава катастрофа и пр. Тогава стана явно, че човека е в неравностойно положение.
аз на бетерчо думах
а накавръка нищо не е купувал, че да го продава 2017-та
но тогава започна да скандира и да пука имотния балон,
не е спирал и за минута тия 5-6 години
вечер обаче, нещо му се обострят сиптомите и почва да ги плещи несвързаните работи за революции, конфискации, екзекуции и тн.
Какво съм пригласял на Кавръка ? Айде моля ти се, без обиди...
Колега,
втори ден се наслаждавам вечер на един чудесен ром Бумбу, ама ми се струва, че ти си на бая по-корави питиета. Съвсем оплете бекграундите!
- мишУето Джери пише на беттер.... ти му отговаряш ?!?
- а 2017 мисля, че иде реч за продажбата на автоматичния bot /дето ми скача за "унищожението на левчето".
Разреждайте ги малко тия питиета... или мезете повечко!
Значи са виновни тектонските плочи и Хан Аспарух, така ли ?
Леново са китайци бе пич, какви католици те гонят.
Айде сега да обобщим какво каза в последните 10 поста : На България не и трябват бизнеси защото твоя приятел ти е казал , че те идват заради ниските данъци да печелят пари. Обаче те всъшност бизнесите не идват в България а отиват в Унгария. Това, че отиват не е зашото данъка е по-нисък а защото ония са католици, намират се в Централна Европа и са били в АвстоУнгарската империя. Значи Унгария има по-ниски данъци, но данъците всъщност бямат значение а те привличат инвестиции с това, че имат географско предимство и по-добър бизнес климат, и затова ние ше си вдигнем данъците за да спрем бизнесите да печелят в България. Това ли ти е тезата ?
Зарежи Унгария, преди няколко години Фолксваген като се чудеха къде да направят завода за Европа избраха Турция пред България. И турците ли са католици в Централна Европа ? Върни няколко страници назад, някой беше цитирал Джак-Ма за бедния човек. Ако искаш и БГ лаф: На крива ракета космоса и пречи. Междувременно докато на нас ни пречи космоса, на унгарците заплатите ше станат със 100% по-високи а ние ше продължим да измисляме начини как да изгоним бизнесите, които все още са в България (например ИТ) в Унгария.
Основната причина "Фолскваген"да не направи завода в България е липсата на квалифицирана работна ръка. Информацията ми е от възможно най-достоверният източник.
Глупостите,които си ми приписал изобщо не съм ги писал. Тезата ми е,че в България данъците са ниски,което естествено привлича инвестиции. Като в комбинация с ниските заплати прави бизнес средата доста конкурентна и дори да има еднократно облагане с данъци това няма да доведе до отлив на инвестиции. Така че нищо страшно няма да стане както не стана при вдигането на МОД и повишаването на МРЗ.Тогава ги четях същите апокалиптични прогнози и нищо подобно не се случи.
Колкото до бедността-България винаги е била по-бедна от държави като Унгария. През 1991г ходих на екскурзия в Унгария и Австрия и разликата между градовете и селата в двете държави беше много по-малка,отколкото между Унгария и България .България преживява и хиперинфлацията през 1996г,намира се на Балканите ,така че си има обективни причини да е по-бедна от Унгария. Но разликата бързо се стопява.До няколко години ще ги стигнем по БВП на човек от населението.
Коментар