Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеИзчакайте малко бе закъде бързате - нали не бързате за никъде?? Нагласите са ви за дълго чакане - тогава за какво се притеснявате??
- Че може аз да не съм прав ли
ами още за 2 тримесечия ще трябва да има такива резултати... после!! Пак прочети какво съм казал!
- това е анализ за "третото тримесечие" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
това което аз съм казал ще го чакаш след още поне 2 анализа! Няма смисъл да ми пишеш след всеки
Мога и да ти го обясня... ама и това съм правил така че няма смисъл!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеИнтересът към имоти в центъра на София спаднал
http://sofia.dir.bg/news.php?id=12225648
Нека крупния собственик тука дето църкаше
в последните 2-3 месеца, че се вдигали цените сега
да обясни що така ХОРтуват колегите му от “Адрес Недвижими имоти“ !!!!!
ами още за 2 тримесечия ще трябва да има такива резултати... после!! Пак прочети какво съм казал АЗ по този въпрос! А Крупния собственик, ще ти отговаря отделно
- това е анализ за "третото тримесечие" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
това което аз съм казал ще го чакаш след още поне 2 анализа! Няма смисъл да ми пишеш след всеки
Мога и да ти го обясня... ама и това съм правил така че няма смисъл!!Last edited by iivanoff; 18.10.2012, 16:18.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Интересът към имоти в центъра на София спаднал
http://sofia.dir.bg/news.php?id=12225648
Нека крупния собственик тука дето църкаше
в последните 2-3 месеца, че се вдигали цените сега
да обясни що така ХОРтуват колегите му от “Адрес Недвижими имоти“ !!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Отлив от жилищния пазар в центъра на София заради новите правила за паркиране
http://www.investor.bg/novini/122/a/...kirane,141622/
"Тендецията на отлив от центъра е валидна както за пазара на покупко-продажби, така и за наемния пазар поради трудностите, които наемателите срещат при сдобиването с целия набор документи, необходими за изваждането на винетен стикер", пояснява Калоян Богданов, маркетинг мениджър на консултантската компания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСупееееееееееер!Благодаря ти много информчо за тази прекрасна новина! Тъй като към София не спират да приижда всякаква сган от прованса, от чужбина, от пет континента по суша, въздух и вода, това значи, че много от тези номади се отказват от покупка в полза на наемането. Това ИДЕАЛНО ме устройва.
. А полетите са ОТ, а не ЗА България. А в 'центъра на просФетата', идват основно студенти. Другите само минават от там, на път за терминал2.
Цитат : Толкова си т.п че чак си велик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеПродадени жилища в София:
1)
- от началото на 2008г. до края на септември 2008г. бяха 27,881 жилища
2)
- от началото на 2012г. до края на септември 2012г. бяха 12,119 жилища
Тоест има спад от над 56%.
Честито!
http://www.registryagency.bg/?page_id=26Благодаря ти много информчо за тази прекрасна новина! Тъй като към София не спират да приижда всякаква сган от прованса, от чужбина, от пет континента по суша, въздух и вода, това значи, че много от тези номади се отказват от покупка в полза на наемането. Това ИДЕАЛНО ме устройва.
Коментар
-
Продадени жилища в София:
1)
- от началото на 2008г. до края на септември 2008г. бяха 27,881 жилища
2)
- от началото на 2012г. до края на септември 2012г. бяха 12,119 жилища
Тоест има спад от над 56%.
Честито!
http://www.registryagency.bg/?page_id=26
Коментар
-
analog
Има такова откритие и е съвсем реално. Натаняху , ще подкрепи излизането му на бял свят. В момента Иран изнудва , че ще оповести секретите на тази технология , ако САЩ ги нападне и в същото време правят атомна бомба за да я хвърлят в Израел.На монополите никак не им е изгодно да се използват такива машини и не става въпрос за милиони или милиарди..трилиони ще са загубите за тях.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАма разбира се че има. Прекрасно си спомням как едни мошеници прибраха около милион долара след откритието и след това един куп лаборатории по физика го потвърдиха - в БГ също. Голям майтап беше - преди почти 30-тина години.
Нищо не знаеш! В началото на 90-те изкарах за два дни годишната заплата на баща ми от продажба на "червен" живак. Тогава червения живак беше много разпространен в БГ и се продаваше като топъл хляб малко по-скъпо от платината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСтуден ядрен синтез , има такова нещо
Коментар
-
4i40
Студен ядрен синтез , има такова нещо и понеже парите са вече обезпечени с енергия..познай какво ще стане. Нормално е човек да може да поддържа ежедневните си нужди сам , а не да е вързан за някакви монополи и олигополи. На тях не им харесва тази технология , защото не е хард и не може да се призведат огромни количества енергия от една машина и да се продава на зависимите. Но тя устройва хората и техните ежедневни потребности.Last edited by supertrader; 17.10.2012, 19:27.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеУтопия..ще видиш ти - мило и драго ще дават хората да се махнат от големия град само някои открития да станат реалност. Съвременните градове са утопия - селища направени по принуда и все повече без никакъв икономически смисъл.
За левитацията ли мечтаеш.....
В БГ друг начин за предвижване е невъзможен.....
Коментар
Коментар