IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Инвecтитopитe ce cтpaxyвaт!" Πaзapът нa нoвo cтpoитeлcтвo y нac вeчe oтчитa нaмaлявaнe нa cдeлĸитe

"Toвa, ĸoeтo oтчитaмe в нaглacитe нa xopaтa нe caмo ĸъм нoвoтo cтpoитeлcтвo, нo и гeнepaлнo ĸъм имoтния пaзap e чe в мoмeнтa xopaтa иcĸaт дa ce opиeнтиpaт ĸaĸвo щe ce cлyчи c пaзapa. Πъpвo, cлeд пpиeмaнeтo нa eвpoтo и втopo c вcичĸи тeзи cъбития, ĸoитo ниe eжeднeвнo нaблюдaвaмe нe caмo нa имoтния пaзap, нo и нa гeoпoлитичecĸaтa ĸapтa нa cвeтa", ĸaзвa Димитъp Xpиcтoв, мeниджъp "Инвecтиции и нoвo cтpoитeлcтвo" в "Явлeнa".

Cлyчвaщитe ce глoбaлни ĸpизи и вoйни oĸaзвaт влияниe въpxy пaзapa нa нeдвижими имoти, ĸaтo влияят paзличнo въpxy ĸyпyвaчa и пpoдaвaчa.

"Moжe би ĸyпyвaчитe и пpoдaвaчитe тpябвa дa ce paзглeждaт paзличнo и дa ce дeфиниpaт ĸaтo paзлични yчacтници, нo гeнepaлнo тpябвa дa oбoбщя нaглacитe и в двeтe cтpaни - пъpвo, eднa чacт oт xopaтa ycтaнoвиxa, чe мaĸap и дa имaт имoти, във вpeмeнa нa вoйнa тe нe мoгaт дa взeмaт имoтитe cи и дa избягaт c тяx.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      https://trud.bg/a/articles/%D0%B8%D0...81%D1%82%D0%BE

Да не забравяме, че тук има завършен идиот, който убеждаваше, че има дефлация!!!
      Завършен идиот може да има само твоята майка

Коментар

• https://trud.bg/a/articles/%D0%B8%D0...81%D1%82%D0%BE

Да не забравяме, че тук има завършен идиот, който убеждаваше, че има дефлация!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

20% може да е само началото на един хубав разговор, но под 80% дискаунт за апарти на 1-ва линия с гледка към Иран не си заслужава!

Палмата е на първа линия и ще цъфне , и пустинята ще я превземе . Ще потъне в пясъка без охлаждане и сладка вода .
          Last edited by corner; 13.03.2026, 09:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Ти се бъзикаш, ама точно сега е подходящ момент да си купи човек някое апартче в Дубай с 20% отстъпка. Като приключат с Иран ще свърши промоцията
            20% може да е само началото на един хубав разговор, но под 80% дискаунт за апарти на 1-ва линия с гледка към Иран не си заслужава!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Левчо е на светлинни години пред теб. Той е купувал имотите си със собствени пари, не е чакал на наследства. След 2016-та са скъпи цените за такива като теб, колето и берджо дето чакате на наследствени имоти.
              Бертрам е много интелигентен пич, изкарва пари и е културен.

А Никито на младини е бил много готин и харесван от жените,

Така че всеки си има своите предимства!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз държа на качеството и вехтории не държа никъде.

Да ти кажа, че разбирам от тапети:

имаше теч от съседите отгоре и бяха наклепали 2 листа в наскоро ремонтираната спалничка. На мен ми бяха останали от същите тапети. Изрязах 2 листа отгоре и отдолу, така че фигурките да съответстват и ги налепих внимателно върху наклепаните. Стана много красиво и не личи изобщо.

""Ремонтирана спалничка" - много сюрреалистично ми звучи! Какво означава "ремонтирана"? Така ли са ти я доставили? А какъв е твоят принос, освен, че си направил едни кръпки върху съществуващи тапети "КАЧЕСТВЕНИ КРЪПКИ"?

А на нова - измазана стая - ти ли ще правиш шпакловката? Стени, тавани (преди тапетите)? Дали няма да имаш проблеми с правите ъгли, което веднага се отразява и фантазирай, че не "личи изобщо"?

Кога ще направиш цяла стая (а апартамент, с коридори...)? Затова говоря, че ако си САМ - НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Откъде разполагаш с подобна "експертиза"?

Доколкото помня, Левът си изпипва качеството на отдаваните имоти (плаща за качество!), за разлика от теб (експлоатация на соц. строителство - до дупка). Нямаш шанс да разбереш Лева с твоето мислене: малко вложени пари и експлоатация на наследени имоти "до дупка".

Казвал си, че имаш мебели "за обзавеждане", т.е. - не би купил съвременно обзавеждане, фантазираш, че можеш да поставяш САМ тапети (неграмотно), което никога не си правил за цяла стая... Разбира се - никой с пари няма да търси при теб качество, нито ще бъде доволен да живее в "социалистическия реализъм", отпреди 40-50години...
                  И аз държа на качеството и вехтории не държа никъде.

Да ти кажа, че разбирам от тапети:

имаше теч от съседите отгоре и бяха наклепали 2 листа в наскоро ремонтираната спалничка. На мен ми бяха останали от същите тапети. Изрязах 2 листа отгоре и отдолу, така че фигурките да съответстват и ги налепих внимателно върху наклепаните. Стана много красиво и не личи изобщо.
                  Last edited by Evgo; 11.03.2026, 12:52.

Коментар

С тия незавършени блокове из София, които ще станат готови до 2 г, Левът може да намали наемите или изобщо да няма клиенти.

Откъде разполагаш с подобна "експертиза"?

Доколкото помня, Левът си изпипва качеството на отдаваните имоти (плаща за качество!), за разлика от теб (експлоатация на соц. строителство - до дупка). Нямаш шанс да разбереш Лева с твоето мислене: малко вложени пари и експлоатация на наследени имоти "до дупка".

Казвал си, че имаш мебели "за обзавеждане", т.е. - не би купил съвременно обзавеждане, фантазираш, че можеш да поставяш САМ тапети (неграмотно), което никога не си правил за цяла стая... Разбира се - никой с пари няма да търси при теб качество, нито ще бъде доволен да живее в "социалистическия реализъм", отпреди 40-50години...

Коментар

Левчо е на светлинни години пред теб. Той е купувал имотите си със собствени пари, не е чакал на наследства. След 2016-та са скъпи цените за такива като теб, колето и берджо дето чакате на наследствени имоти.
                      С тия незавършени блокове из София, които ще станат готови до 2 г, Левът може да намали наемите или изобщо да няма клиенти.

Коментар

Ах, няма го вече и Мики Маус! ... егати кефа !
                        Жули, за мен в много важно твоето мнение!

Все някой ще ме цитира, за да ти е възможно да прочетеш и се върнеш към същността на коментираната тема от броени дни...

Някой беше пуснал линк за очакван от някого срив на цените на жилишата, а ти беше казал, че цените на апартаментите (напр. в Докторската - като типичен пример!) - щели да паднат с повече от 50-60 К евро/кв.метър, сравнено с настоящите цени). Помолих те за ориентировъчната година аа подобен срив в цените - например - със 100 К евро/кв. метър.

Затова твоето мнение е ценно за мен, а именно - когато паднат според твоите очаквания и купиш (за да не те конкурираме) подай някаква инфирмация "купих на.ХХХХХХХ / кв.метър!), дори цените вече да не са така изгодни колкото тия, които очакваш.

Ще се радвам (с теб), че си успял да купиш "на дъно"!

В подобна ситуация ще кажа пред всички, че си цЕнен анализатор за форума.

Коментар

Имаш предвид за Калин.

Мен много ме дразнеха писанията на Лева, как накупил много апартаменти и прибирал много пари от наеми. Давал големи заплати/хонорари на майсторите и на Маверик. А той ги беше купувал на скъпи цени след 2016 г. повечето.

Коментар

За брокера от предаването Бригада нов дом може ли да пише?
                            Имаш предвид за Калин.

Мен много ме дразнеха писанията на Лева, как накупил много апартаменти и прибирал много пари от наеми. Давал големи заплати/хонорари на майсторите и на Маверик. А той ги беше купувал на скъпи цени след 2016 г. повечето.

Коментар

• Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение
                              Evgo, моля пишете по темата без отклонения и обидни анализи и характеристики на родители и роднини.
                              За брокера от предаването Бригада нов дом може ли да пише?...
                              Last edited by RUBLA; 11.03.2026, 11:05. Причина: Само ако е по темата.

Коментар

Имотите в Дубай са вече 20% надолу!

Къде да имотните тигри, да отиват да пазаруват?

Ще имат уникалната възможност да виждат често из района специалисти по изрисуване на древни паметници с ръкописен текст, като жизъса!
                                Ти се бъзикаш, ама точно сега е подходящ момент да си купи човек някое апартче в Дубай с 20% отстъпка. Като приключат с Иран ще свърши промоцията
                                Last edited by mitko2848; 11.03.2026, 11:17.

Коментар

Working...
                                X