Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Клиентите ти са извън Бг ти правиш фирма в Бг? Защо? За BVI (от февруари са Black листата на EU, но скоро ще ги изкарат оттам), Cayman, Seychelles не си ли чувал?
Аз проблем нямам. Поинта ми беше, че България, по една или друга причина е привлякла някакви компании, които само плащат данъци и вкарват в страната пари а неадекватните ни политици правят всичко въможно да ги изгонят. Този данък "свръхпечалба" е пълен ташак, затварям тази фирма, отварям нова Новата фирма няма печалби предишни години и няма да плаща нищо зашото няма как да и сметнат "сврухпечалбата". Подобно е и стази простотия , дето шяли да разрешават 10% надценка за основни стоки. Ми ше регистрираш 4 твои фирми да си продават една на друга, пак стават 40%. Тия недообмислени простотии няма да докарат повече пари, само създават проблеми и ще изгонят бизнеса, който не иска да се занимава със схеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеТука какви са последните изчисления? Колко процента ще паднат имотите преди банките да фалират?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Туй кво ни касае? Някви 200 млн, пари за семки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРумънският финансов надзор отне лиценза на "Евроинс" в страната
Решението идва седмици след като застрахователят се оплака от системен тормоз от надзора и опит бизнесът му да бъде превзет
Евроинса фалира
Коментар
-
SVB Financial Group Commences Chapter 11 Proceeding to Preserve Value
SANTA CLARA, Calif., March 17, 2023 /PRNewswire/ -- SVB Financial Group ("the Company") (NASDAQ: SIVB) today announced that it has filed a voluntary petition for a court-supervised reorganization under Chapter 11 in the United States Bankruptcy Court for the Southern District of New York to preserve value.
https://www.prnewswire.com/news-rele...301774997.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз залагам на традционните в постовете 70%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеТука какви са последните изчисления? Колко процента ще паднат имотите преди банките да фалират?препоръка е
Коментар
-
От 6 год не съм спирал....вече съм горд притежател на цели 0.1 коня.
както и да е.
искам сега много да се постараеш и да го пришпориш в галоп тоя бай хойн
защото и аз съм се закАчил на един косъм от опашката
все пак тия лихви по кредитите трябва да се избиват от някъдепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПо повод графиките и балансите ,в конкретния случай паричната маса отива към попълване на дупките ,тези пари не са за да се раздават като кредити ,в случая банките ще затягат кредитирането а парите им служат за да не фалират .
да!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти добави ли
или гледаш последните покупки да изкараш на +
Коментар
-
Ако не сте купили конОве..... ще съжалявате.....
или гледаш последните покупки да изкараш на +препоръка е
Коментар
Коментар