IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какви Каймани бе хора ? Отворих фирма в БГ за да направи някакви легални пари в страната и да купя апартамент. За такива суми правят ли се фирми на Сейшелите. И да се правят , нали после трябва да ги вкарам легално в БГ или някъде другаде в Европа ?

Аз проблем нямам. Поинта ми беше, че България, по една или друга причина е привлякла някакви компании, които само плащат данъци и вкарват в страната пари а неадекватните ни политици правят всичко въможно да ги изгонят. Този данък "свръхпечалба" е пълен ташак, затварям тази фирма, отварям нова Новата фирма няма печалби предишни години и няма да плаща нищо зашото няма как да и сметнат "сврухпечалбата". Подобно е и стази простотия , дето шяли да разрешават 10% надценка за основни стоки. Ми ше регистрираш 4 твои фирми да си продават една на друга, пак стават 40%. Тия недообмислени простотии няма да докарат повече пари, само създават проблеми и ще изгонят бизнеса, който не иска да се занимава със схеми.
    сегато - ВСИЧКИ дискотеки по морето са така - всяка година нова фирма и стар собственик БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Клиентите ти са извън Бг ти правиш фирма в Бг? Защо? За BVI (от февруари са Black листата на EU, но скоро ще ги изкарат оттам), Cayman, Seychelles не си ли чувал?
      Какви Каймани бе хора ? Отворих фирма в БГ за да направи някакви легални пари в страната и да купя апартамент. За такива суми правят ли се фирми на Сейшелите. И да се правят , нали после трябва да ги вкарам легално в БГ или някъде другаде в Европа ?

Аз проблем нямам. Поинта ми беше, че България, по една или друга причина е привлякла някакви компании, които само плащат данъци и вкарват в страната пари а неадекватните ни политици правят всичко въможно да ги изгонят. Този данък "свръхпечалба" е пълен ташак, затварям тази фирма, отварям нова Новата фирма няма печалби предишни години и няма да плаща нищо зашото няма как да и сметнат "сврухпечалбата". Подобно е и стази простотия , дето шяли да разрешават 10% надценка за основни стоки. Ми ше регистрираш 4 твои фирми да си продават една на друга, пак стават 40%. Тия недообмислени простотии няма да докарат повече пари, само създават проблеми и ще изгонят бизнеса, който не иска да се занимава със схеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
        Тука какви са последните изчисления? Колко процента ще паднат имотите преди банките да фалират?
        Ти мани, че ще падат много, но повечето от тях ще бъдат и тотално непродаваеми. (И празни);

Коментар

Туй кво ни касае? Някви 200 млн, пари за семки.
          Еврохолд притежава ЧЕЗ,отделно целия застрахователен сектор ще глътне доста вода ,много вода

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            Румънският финансов надзор отне лиценза на "Евроинс" в страната

Решението идва седмици след като застрахователят се оплака от системен тормоз от надзора и опит бизнесът му да бъде превзет

Евроинса фалира
            Туй кво ни касае? Някви 200 млн, пари за семки.

Коментар

• Румънският финансов надзор отне лиценза на "Евроинс" в страната

Решението идва седмици след като застрахователят се оплака от системен тормоз от надзора и опит бизнесът му да бъде превзет

Евроинса фалира

Коментар

• SVB Financial Group Commences Chapter 11 Proceeding to Preserve Value

SANTA CLARA, Calif., March 17, 2023 /PRNewswire/ -- SVB Financial Group ("the Company") (NASDAQ: SIVB) today announced that it has filed a voluntary petition for a court-supervised reorganization under Chapter 11 in the United States Bankruptcy Court for the Southern District of New York to preserve value.

https://www.prnewswire.com/news-rele...301774997.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз залагам на традционните в постовете 70%
                  Глупости , два коптора за леФ !

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
                    Тука какви са последните изчисления? Колко процента ще паднат имотите преди банките да фалират?
                    аз залагам на традционните в постовете 70%
                    препоръка е

Коментар

• Тука какви са последните изчисления? Колко процента ще паднат имотите преди банките да фалират?

Коментар

От 6 год не съм спирал....вече съм горд притежател на цели 0.1 коня.
                        е, не си спирал, но и продаваш през това време.
                        както и да е.
                        искам сега много да се постараеш и да го пришпориш в галоп тоя бай хойн
                        защото и аз съм се закАчил на един косъм от опашката
                        все пак тия лихви по кредитите трябва да се избиват от някъде
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          По повод графиките и балансите ,в конкретния случай паричната маса отива към попълване на дупките ,тези пари не са за да се раздават като кредити ,в случая банките ще затягат кредитирането а парите им служат за да не фалират .
                          не
                          да!
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти добави ли
                            или гледаш последните покупки да изкараш на +
                            От 6 год не съм спирал....вече съм горд притежател на цели 0.1 коня.

Коментар

Ако не сте купили конОве..... ще съжалявате.....
                              ти добави ли
                              или гледаш последните покупки да изкараш на +
                              препоръка е

Коментар

• По повод графиките и балансите ,в конкретния случай паричната маса отива към попълване на дупките ,тези пари не са за да се раздават като кредити ,в случая банките ще затягат кредитирането а парите им служат за да не фалират .

Коментар

Working...
                                X