Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Над 11 милиарда лева е получил бизнеса в България от Ковид кризата досега под формата на помощи и данъчни облекчения. А като трябва да се даде минимална част от тая сума,за да се подпомогне бюджета, и реват като вдовици за х...
Всяко общество е изградено на принципа на солидарността,но българският бизнес иска само да взема, не да дава.
МФ нали знаят на кой какво са давали ? Сега да им пратят по едно писъмце, че не било подарък а заем и трябва да го върнат и забравяме случая.Ти знаеш ли тия 11 милиарда къде са отишли ? Да не се окаже , че голямата част са отишли в наш'те фирми а после всички трябва да ги връщат ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеПо Нова тв имаше интервю с Петър Илиев от money.bg. В България всеки разбира от футбол, икономика и политика, та не, че е толкова важно какво мисли, но и той каза, че чува подмятания данъка да бъде ретроактивен. Та не е като да не съм разбрал. Също според него, ако данъка не набере достатъчно средства есента ше направят нови постоянни данъци. Тоя булшит дето са го измислили за "свръхпечалбите", няма да свърши никаква работа и ако се стигне Октомври-Ноември да изгласуват едни нови данъци, ше видим как ше се плащат и кой какво ше трябва да продава. Не знам колко ше се качат лихвите, но едва ли ше е колкото данъците.
Абе и през комунизма НИКОГА не е имало 20% плащания към заводитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
По Нова тв имаше интервю с Петър Илиев от money.bg. В България всеки разбира от футбол, икономика и политика, та не, че е толкова важно какво мисли, но и той каза, че чува подмятания данъка да бъде ретроактивен. Та не е като да не съм разбрал. Също според него, ако данъка не набере достатъчно средства есента ше направят нови постоянни данъци. Тоя булшит дето са го измислили за "свръхпечалбите", няма да свърши никаква работа и ако се стигне Октомври-Ноември да изгласуват едни нови данъци, ше видим как ше се плащат и кой какво ше трябва да продава. Не знам колко ше се качат лихвите, но едва ли ше е колкото данъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не може да се взима само трябва и да се дава,последните години само се раздваше, като цяло и навсякъде....дойде време да се връща..
Всяко общество е изградено на принципа на солидарността,но българският бизнес иска само да взема, не да дава.Last edited by mirodes; 18.03.2023, 08:14.
- 1 like
Коментар
-
Това ще е еднократно в цял свят ще мине подобен вариант и в Щатите Байдън го гласув подобен вариант.
Ти да нямаш предвид данъците за енергийните компании в Европа бе ? Май не правиш разлика между облагане на 50-100 компании в цяла Европа направили наистина големи печалби и повсеместното облагане което се гласят да направят в България напомнящо национализация.Last edited by segato; 18.03.2023, 02:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колко пъти да ти казвам , че съм дошъл в България зашото данъка е обявен като 10%. Трябва ли да ти обяснявам какъв ми е проблема когато някой реши да го смени от днес за утре от 10% на 40% ? Утре ако ти кажат , че ше почнат да ти удържат 40% от заплатата, но временно , само за 6 месеца, ти ше имаш ли проблем ?
- 1 like
Коментар
-
На теб какъв ти е проблема?
33% ще е еднократния данък за свръх печалби?
Не знам за бизнес който в последните години да е реализирал дори не свръх печалби и да не може да плати?
Бизнеса има ликвидност и няма проблеми ,така че не разбирам какво имаш ти против?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да за симтомите се забелязва. И не е само той
33% ще е еднократния данък за свръх печалби?
Не знам за бизнес който в последните години да е реализирал дори не свръх печалби и да не може да плати?
Бизнеса има ликвидност и няма проблеми ,така че не разбирам какво имаш ти против?
Коментар
-
Ratten, отговори на коментар в който беттер спомена моите данъци затова помислих че визира мен. Колкото до пиенето, тук е обедно време.Верно че петък , ма малко рано . С тия български революционери обаче, дето се нароиха и искат да наказват бизнесите, малко съм като в небрано лозе и сигурно не изглеждам много адекватен.
Какво Ви бърка Credit Suisse ? Нали нямат клон в БГ а българските банки работели с депозити ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКолега,
втори ден се наслаждавам вечер на един чудесен ром Бумбу, ама ми се струва, че ти си на бая по-корави питиета. Съвсем оплете бекграундите!
- мишУето Джери пише на беттер.... ти му отговаряш ?!?
- а 2017 мисля, че иде реч за продажбата на автоматичния bot /дето ми скача за "унищожението на левчето".
Разреждайте ги малко тия питиета... или мезете повечко!
Какво Ви бърка Credit Suisse ? Нали нямат клон в БГ а българските банки работели с депозити ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетука бетерчо, тука
на 17к ли ще оди коня?
пари ба е втората след хвбс
опитах се да кача картинка, но се омазах
Коментар
Коментар