IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
    По Нова тв имаше интервю с Петър Илиев от money.bg. В България всеки разбира от футбол, икономика и политика, та не, че е толкова важно какво мисли, но и той каза, че чува подмятания данъка да бъде ретроактивен. Та не е като да не съм разбрал. Също според него, ако данъка не набере достатъчно средства есента ше направят нови постоянни данъци. Тоя булшит дето са го измислили за "свръхпечалбите", няма да свърши никаква работа и ако се стигне Октомври-Ноември да изгласуват едни нови данъци, ше видим как ше се плащат и кой какво ше трябва да продава. Не знам колко ше се качат лихвите, но едва ли ше е колкото данъците.
    В най-капиталистическата държава на света САЩ корпоративния данък е 21 процента, а средното ниво на ДОД е 37 процента. Пък е държавата с най-висок БВП в света.В развитите икономическидържави в Европа данъците са сходни.Така че няма да настъпи края на света ако се вдигнат данъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Над 11 милиарда лева е получил бизнеса в България от Ковид кризата досега под формата на помощи и данъчни облекчения. А като трябва да се даде минимална част от тая сума,за да се подпомогне бюджета, и реват като вдовици за х...
      Всяко общество е изградено на принципа на солидарността,но българският бизнес иска само да взема, не да дава.
      Ма Вие с Кавръка сте много дашни с чужди пари. Да немате АБПФК в родата ?

МФ нали знаят на кой какво са давали ? Сега да им пратят по едно писъмце, че не било подарък а заем и трябва да го върнат и забравяме случая.Ти знаеш ли тия 11 милиарда къде са отишли ? Да не се окаже , че голямата част са отишли в наш'те фирми а после всички трябва да ги връщат ?

Коментар

По Нова тв имаше интервю с Петър Илиев от money.bg. В България всеки разбира от футбол, икономика и политика, та не, че е толкова важно какво мисли, но и той каза, че чува подмятания данъка да бъде ретроактивен. Та не е като да не съм разбрал. Също според него, ако данъка не набере достатъчно средства есента ше направят нови постоянни данъци. Тоя булшит дето са го измислили за "свръхпечалбите", няма да свърши никаква работа и ако се стигне Октомври-Ноември да изгласуват едни нови данъци, ше видим как ше се плащат и кой какво ше трябва да продава. Не знам колко ше се качат лихвите, но едва ли ше е колкото данъците.
        ЕДИНСТВЕНОТО което трябва да направят е да СПРАТ помощите на ВСИЧКИ "бизнесмени". 10 МИЛИАРДА годишно са това - 20% от бюджета !?!?!?
        Абе и през комунизма НИКОГА не е имало 20% плащания към заводите
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• По Нова тв имаше интервю с Петър Илиев от money.bg. В България всеки разбира от футбол, икономика и политика, та не, че е толкова важно какво мисли, но и той каза, че чува подмятания данъка да бъде ретроактивен. Та не е като да не съм разбрал. Също според него, ако данъка не набере достатъчно средства есента ше направят нови постоянни данъци. Тоя булшит дето са го измислили за "свръхпечалбите", няма да свърши никаква работа и ако се стигне Октомври-Ноември да изгласуват едни нови данъци, ше видим как ше се плащат и кой какво ше трябва да продава. Не знам колко ше се качат лихвите, но едва ли ше е колкото данъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не може да се взима само трябва и да се дава,последните години само се раздваше, като цяло и навсякъде....дойде време да се връща..
            Над 11 милиарда лева е получил бизнеса в България от Ковид кризата досега под формата на помощи и данъчни облекчения. А като трябва да се даде минимална част от тая сума,за да се подпомогне бюджета, и реват като вдовици за х...
            Всяко общество е изградено на принципа на солидарността,но българският бизнес иска само да взема, не да дава.
            Last edited by mirodes; 18.03.2023, 08:14.

Коментар

Това ще е еднократно в цял свят ще мине подобен вариант и в Щатите Байдън го гласув подобен вариант.
              Я дай линк да видим. Или е секретна информация ? Байден нищо не гласува.

Ти да нямаш предвид данъците за енергийните компании в Европа бе ? Май не правиш разлика между облагане на 50-100 компании в цяла Европа направили наистина големи печалби и повсеместното облагане което се гласят да направят в България напомнящо национализация.
              Last edited by segato; 18.03.2023, 02:34.

Коментар

Колко пъти да ти казвам , че съм дошъл в България зашото данъка е обявен като 10%. Трябва ли да ти обяснявам какъв ми е проблема когато някой реши да го смени от днес за утре от 10% на 40% ? Утре ако ти кажат , че ше почнат да ти удържат 40% от заплатата, но временно , само за 6 месеца, ти ше имаш ли проблем ?
                Това ще е еднократно в цял свят ще мине подобен вариант и в Щатите Байдън го гласув подобен вариант.

Коментар

На теб какъв ти е проблема?
                  33% ще е еднократния данък за свръх печалби?
                  Не знам за бизнес който в последните години да е реализирал дори не свръх печалби и да не може да плати?
                  Бизнеса има ликвидност и няма проблеми ,така че не разбирам какво имаш ти против?
                  Колко пъти да ти казвам , че съм дошъл в България зашото данъка е обявен като 10%. Трябва ли да ти обяснявам какъв ми е проблема когато някой реши да го смени от днес за утре от 10% на 40% ? Утре ако ти кажат , че ше почнат да ти удържат 40% от заплатата, но временно , само за 6 месеца, ти ше имаш ли проблем ?

Коментар

• Изтървахме коня..... пак.....

Click image for larger version

Name:	beyo.jpg
Views:	6
Size:	16.4 КБ
ID:	4041281
                    Last edited by better; 17.03.2023, 23:49.

Коментар

Да за симтомите се забелязва. И не е само той
                      На теб какъв ти е проблема?
                      33% ще е еднократния данък за свръх печалби?
                      Не знам за бизнес който в последните години да е реализирал дори не свръх печалби и да не може да плати?
                      Бизнеса има ликвидност и няма проблеми ,така че не разбирам какво имаш ти против?

Коментар

Ratten, отговори на коментар в който беттер спомена моите данъци затова помислих че визира мен. Колкото до пиенето, тук е обедно време.Верно че петък , ма малко рано . С тия български революционери обаче, дето се нароиха и искат да наказват бизнесите, малко съм като в небрано лозе и сигурно не изглеждам много адекватен.

Какво Ви бърка Credit Suisse ? Нали нямат клон в БГ а българските банки работели с депозити ?
                        Не може да се взима само трябва и да се дава,последните години само се раздваше, като цяло и навсякъде....дойде време да се връща..

Коментар

• Фиатното понци е пред пукване.... ще бъде наистина феерично. Вземахте ли си пуканки?

Коментар

• ГолЕм смЕх из европско....голЕм.....

Click image for larger version

Name:	banks22.jpg
Views:	1
Size:	45.3 КБ
ID:	4041256

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Колега,
                              втори ден се наслаждавам вечер на един чудесен ром Бумбу, ама ми се струва, че ти си на бая по-корави питиета. Съвсем оплете бекграундите!

- мишУето Джери пише на беттер.... ти му отговаряш ?!?
                              - а 2017 мисля, че иде реч за продажбата на автоматичния bot /дето ми скача за "унищожението на левчето".

Разреждайте ги малко тия питиета... или мезете повечко!
                              Ratten, отговори на коментар в който беттер спомена моите данъци затова помислих че визира мен. Колкото до пиенето, тук е обедно време.Верно че петък , ма малко рано . С тия български революционери обаче, дето се нароиха и искат да наказват бизнесите, малко съм като в небрано лозе и сигурно не изглеждам много адекватен.

Какво Ви бърка Credit Suisse ? Нали нямат клон в БГ а българските банки работели с депозити ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                тука бетерчо, тука
                                на 17к ли ще оди коня?

пари ба е втората след хвбс
                                опитах се да кача картинка, но се омазах
                                Сложи една 0...знаеш къде...

Коментар

Working...
                                X