If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да кажем в диамантена крайност, като тук не включвам пръстена
Значи си ларж......и като ги каниш у вас, масичката в хола е отрупана с различни видове ядки, бонбони, уиски и други глезотии, заедно с кутийка кондоми,
Ами този вибрира от простота и простотия, бе Евго. Не го ли усещаш? С какви жени ще го среща животът - с равностойни нему жени. Щото и той освен единия гол морков не го виждам какво друго може да предложи.
Представи си 15 -20 минути на кафе с такъв. Ужаст.
Добро утро,
прав е мъжът за себе си.
На него розичката ще му омръзне след няколко месеца. Но всеки мъж в началото се интересува само от това.
Ами този вибрира от простота и простотия, бе Евго. Не го ли усещаш? С какви жени ще го среща животът - с равностойни нему жени. Щото и той освен единия гол морков не го виждам какво друго може да предложи.
А дали не му е мнението от "плеймейтките" които интервюира. Как само ми е познато, преди 20 години почти същите бяха, сега са мааааалко по разтропани .... Вече не питат "колко ти е часа"
Именно, затова е кух. Щом се подвизава в такава среда няма как да е друг.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имаше бум на чалгата и на простотията. Линка ми го даде един колега. Какво му е простото, Селена?
А дали не му е мнението от "плеймейтките" които интервюира. Как само ми е познато, преди 20 години почти същите бяха, сега са мааааалко по разтропани .... Вече не питат "колко ти е часа"
И на мен ми се струва, че и преди 20г беше така.
Имаше бум на чалгата и на простотията. Линка ми го даде един колега. Какво му е простото, Селена?
Коментар