If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И като ти дам тел. номер какво си мислиш, че ще стане? На второто позвъняване те е блокирала. Знаеш ли колко съобщения и покани за приятелство получава постоянно. Ако беше податлива досега да е станало, каквото е имало да става.
За какво мислиш, че ще трябва да ти се оплаквам, говори по-конкретно.
За стилистичен похват наречен "ирония" чувал ли си? Нещо като подигравка е, но на малко по-високо ниво.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тел номер ще ми дадеш на жена си ?! Ти ,кво .....
Поживейте, направете деца , и аз ще ти дам мой номер да ми се оплачеш ....някой ден ! Файда йок !
И като ти дам тел. номер какво си мислиш, че ще стане? На второто позвъняване те е блокирала. Знаеш ли колко съобщения и покани за приятелство получава постоянно. Ако беше податлива досега да е станало, каквото е имало да става.
За какво мислиш, че ще трябва да ти се оплаквам, говори по-конкретно.
Е. как тя да има желание ?
Прибира се след 17.30ч, почва се едно готвене,
лукав разпит на децата какво са яли и какви ги вършат във училище,
помощ за домашните им,
сервиране на вечерята, хранене, миене на чинии,
бърза пералня,
небърз душ със комбинации от самобръсначки, балсами и лосиони за коса и тяло,
половин час за книга, турски сериал или БГ пошло реалити да си опъне краката малко,
станало е 11ч, мъртво грохнала е, ляга си със яко желание да спи,
е, ама оня я бута закачливо под завивката,
мда, точно за секс си мисли в момента, забрави.
И, така, утре - пак.
Това ясно, само не ми е ясно, кога се осведомяват по тема политика, икономика, финанси,
че и там се бутат, ти да видиш.
Като няма желание да става монахиня а да хваща пътя . А и понеже мъжкото цел ден си клати дръжката . ФеминизмЪт обрича обществото и в частност женските индивиди на живот без нормален секс ,мъж,живот .... и все повече момченца пеят песента ,чрез която се самокастрират , защо не е ясно ....
Ааа, да, да... знам, че всеки като прочете 2-3 статии в нета и вече е специалист по темата.
Ти лишавай няколко години организма си от всевъзможни микроелементи и прочее тогава ще говорим. Сега сигурно гравитираш около 30-те. Тука един юнак около 50-те, дето от 15 год. е спрял дори яйца и млечни продукти, дъни бъбречните кризи една след друга и прочее такива 'благини'.... само с някакви глупости се тъпче, не яде дори питки и баници /заради яйцата/, ама нагъва някакви опаковани протеинови простотии - барчета и тем подобни си мисли, че е много био! Тва е такава промивка...... Био - само кога сам си го засееш, ожънеш и приготвиш!
А най-тъпото е като виждам точно тия 'вегани' как лишават децата си от разни неща! Имахме една патка в ски-групата, дето беше докарала комплекс в племенника си, защото не му даваше ни тортички, ни пастички.... Детето горкото се оглеждаше кога я няма и ядеше скришом /аз му давах /, а същевременно тая тъпа патка като малка гаранция е плющяла и тортички, и пастички, и всякакви лакомста, а не дава на детето! Откачалки....
Толко сбъркан и празноглав народ се навъди, че...........
То въпроса не е само в лишаване или не . Въпросът е какво качество е храната която ядем , храната предназначена за страна от 3-я свят . Био мио няма никакво значение . И микроелементите са важен компонент вече , нищо ,че баба Пена и дедо Вуте едно време са живяло до 100 без тези неща, днес не би било възможно ,щото храната е пълен т...к !
Искаш ли да ти дам тел номер да й звъннеш да я питаш, че на мен няма да ми повярваш дори и да ти кажа истината.
Само да уточня, аз не въртя домакинствовото, а само помагам, когато не смогва. Перфектно разбирам как би гледала една жена на мъж, който изземе домакинските й функции, уверявам те, че не съм паднал в този капан.
Тел номер ще ми дадеш на жена си ?! Ти ,кво .....
Поживейте, направете деца , и аз ще ти дам мой номер да ми се оплачеш ....някой ден ! Файда йок !
Проблемът на двойките в секса по-скоро е поради липса желание на жената, а не на мъжа. Поне такива наблюдения имам.
Е. как тя да има желание ?
Прибира се след 17.30ч, почва се едно готвене,
лукав разпит на децата какво са яли и какви ги вършат във училище,
помощ за домашните им,
сервиране на вечерята, хранене, миене на чинии,
бърза пералня,
небърз душ със комбинации от самобръсначки, балсами и лосиони за коса и тяло,
половин час за книга, турски сериал или БГ пошло реалити да си опъне краката малко,
станало е 11ч, мъртво грохнала е, ляга си със яко желание да спи,
е, ама оня я бута закачливо под завивката,
мда, точно за секс си мисли в момента, забрави.
И, така, утре - пак.
Това ясно, само не ми е ясно, кога се осведомяват по тема политика, икономика, финанси,
че и там се бутат, ти да видиш.
Ако гледаш на връзката като тровене на нерви и набиване на канче....изключително много си я окъсал.
Както се казва, мастилото още не е изсъхнало върху документите за развода и пак искам да се оженя.
Може да си мърсувал с любовница и за това да си се развел. Може и да не е така.
Ако гледаш на връзката като тровене на нерви и набиване на канче....изключително много си я окъсал.
Както се казва, мастилото още не е изсъхнало върху документите за развода и пак искам да се оженя.
С твоите "съвременни" неща - е доста трудно да ми излезеш насреща.
От друга страна, "социологическите" проучвания за това - кой-колко секс прави - поднасяш доста нескопосано. Така ли изглежда от твоята камбанария, бе Евгич? Щом ти не правиш секс, средно аритметично - всички са така?
Само спомени са.А бяхме млади.Не че нямам сили да издържа тия пози, ама имам болежки в кръста и гърба и няма как да правя изчанчени стойки.
За съжаление наскоро разбрах, че едно бивше гадже,с което ходихме заедно на йога и после практикувахме Камасутра е умряла на 44 години.Доста се разстроих.Най-интересното беше че е станала колежка на жената след като се разделихме и преди да се запозная с жена ми.
Коментар