IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
    @Evgo не им се връзвай. Правят си гаргара с теб, защото им се връзваш
    Мерси за подкрепата. Като реша, няма и да пиша в темата.

Ти наистина ли си паркирал автомобила и в други гаражи (както прочетох преди малко)?

Коментар

• @Evgo не им се връзвай. Правят си гаргара с теб, защото им се връзваш
      Фронтменът на Ролинг стоунс Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години. Неговата приятелка - 29-годишната балерина Мелани Хамрик, роди днес момче в Ню Йорк. Мик е присъствал на раждането в болни

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Но при вас е по-фатално.
        Ти себе си гледай...

Коментар

Но при вас е по-фатално.
          При “нас” планът е отдавна преизпълнен . Сега се забавляваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Претенции, претенции, претенции.

А часовникът тиктака. Тик-так, тик-так
            Но при вас е по-фатално.

Коментар

Единствено кучето не мога да приема. Иначе вече почнах да свиквам със странностите на хората.

Младичка ли е? Тя ли кара колата?
              Претенции, претенции, претенции.

А часовникът тиктака. Тик-так, тик-так

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Ако беше свикнал с хорските странности да се беше оженил досега три пъти. Самозаблуждаваш се в това отношение. Защо не приемеш кучето за странност(макар и да не е). Нали не очакваш мацката да изостави хайванчето, дори да си най-неотразимия.
                Кучето има невероятен възпитателен ефект върху децата ...., и върху физически по-силата част от човешкия род. Сутрин разходка, вечер разходка, в събота и неделя - лов. Дисциплинира, някак си.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Беше ужасна.

Преди се е занимавала с таксиметров шофьор. Просто е чула, че родителите ми имат НИ и аз съм сериозен. Нито е секси, нито ми харесва, с изостанала жена ли да се хвана. И е от просто семейство. Вече е на 40 г. поне.
                  Е това вече обяснява нещата. Но моят съвет е да не слагаш като водещ критерий финансовото положение на бъдещата ти жена.Ок,ако е заможна, няма лошо. Ама ако не е заможна ,но ще бъде вярна съпруга ,грижовна майка и добра домакиня и всеотдайна в леглото, не трябва да я изпускаш.

Коментар

Извинявай, не мога да изчета всичко.

На 3 пъти бях на крачка от женитбата:

1) жената беше доста зле безработна и майка й я гледаше, но искаше да се взема с мен.

2) жената само ме залъгваше и слушаше родителите си, които не я пускаха да дойде в София. И още е мома.

3) жената беше с репродуктивен проблем, който прикриваше. И още е без половинка.

Просто така се е случило и не търся интензивно и спешно.
                    Какъв е проблемът, че е била безработна жената?Жените се,правиш й няколко деца и тя ще стои вкъщи и ще гледа децата и домакинската работа. Още повече ще зависи от теб и няма да е толкова претенциозна.

Коментар

Малко по-назад съвсем ясно съм написал, че съм женен, дори те цитирах
                      Извинявай, не мога да изчета всичко.

Просто така се е случило и не търся интензивно и спешно.
                      Last edited by Evgo; 01.11.2022, 11:58.

Коментар

А ти защо не си се оженил, пич?

Не искам куче, защото ще ми съсипе апартамента и мирише. И котка също не искам. Тези животинки не са за апартамент, според мен.
                        Малко по-назад съвсем ясно съм написал, че съм женен, дори те цитирах

Коментар

Ако беше свикнал с хорските странности да се беше оженил досега три пъти. Самозаблуждаваш се в това отношение. Защо не приемеш кучето за странност(макар и да не е). Нали не очакваш мацката да изостави хайванчето, дори да си най-неотразимия.
                          А ти защо не си се оженил, пич?

Не искам куче, защото ще ми съсипе апартамента и мирише. И котка също не искам. Тези животинки не са за апартамент, според мен.

Коментар

Единствено кучето не мога да приема. Иначе вече почнах да свиквам със странностите на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Колежката живее сама,с кучето си ,дето е осиновила ,поне така каза ,от две седмици сме сами по командировки напред назад ,тия дни сме по Кайлъка в Плевен,инструкторка е по йога,това и нещо като втора работа ,слабичка е ,но малко в странна;,не яде месо,подкрепя Путин,странно се и облича ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Аранче,
                                поздрав с една любима песен от средата на '90-те на една наистина красива жена - от времето, когато изкуствените джуки, силиконовите цици, гнусните татуировки и още по-отвратителния пиърсинг не бяха дошли масово на мода! Превод надали ще ти е нужен, нали си по тия - донкихотовските ширини... а и текстът е много интересен, оригиналът на клипа неслучайно се заиграва с теориите на конспирациите!

Приятно гледане:

Сладка мацка със самостоятелно мислене. Рядкост. И тук по моите ширини е тотална “ширпотреба”. Много добре си описал последващия кич

Мерси много . Приятни спомени.

Коментар

Working...
                                X