Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ ако не го отгледаш и възпиташ няма да носи твоите гени ли?Трима от прадядовците ми загиват в Първата световна война,а на двама от тях умират и жените, така че единият ми дядо и баба са кръгли сираци. Другата ми прабаба остава вдовица с 5 деца.Тия деца чий гени са носили?
Тия приказки, че било важно кой ще отгледа детето,а не кой е бащата,ги пускат разведени жени, които се надяват да намерят някой балък да им отглежда децата.
п.п.
Хубаво е както каза Цецо и двете да вървят ръка за ръка, защото родител не се става само с раждането на детето, а най-вече СЛЕД това! Ти ако си мислиш, че твоите гени са нещо повече от гените на останалите - бая си се заблудил ми се струва!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Следя с интерес развитието на тезата ти, че успешен мъж е онзи, който се размножи максимално - от много жени по много деца. Нещо като Наполеон или като Чинзис хан.
Наполеон не е оставил потомци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, обаче ако го отгледаш от бебе и цял живот сте заедно и имате хубави отношения, не е толкова важно, че не носи твоите гени.
Коментар
-
Следя с интерес развитието на тезата ти, че успешен мъж е онзи, който се размножи максимално - от много жени по много деца. Нещо като Наполеон или като Чинзис хан.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И ако не го отгледаш и възпиташ няма да носи твоите гени ли?Трима от прадядовците ми загиват в Първата световна война,а на двама от тях умират и жените, така че единият ми дядо и баба са кръгли сираци. Другата ми прабаба остава вдовица с 5 деца.Тия деца чий гени са носили?
Тия приказки, че било важно кой ще отгледа детето,а не кой е бащата,ги пускат разведени жени, които се надяват да намерят някой балък да им отглежда децата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И ако не го отгледаш и възпиташ няма да носи твоите гени ли?Трима от прадядовците ми загиват в Първата световна война,а на двама от тях умират и жените, така че единият ми дядо и баба са кръгли сираци. Другата ми прабаба остава вдовица с 5 деца.Тия деца чий гени са носили?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нито веднъж. Кавръков се опита да си прави същата гаргара с мен и го бъзнах, че не е важно да направиш чаве, а в важно да го отгледаш и възпиташ
- 1 like
Коментар
-
Нито веднъж. Кавръков се опита да си прави същата гаргара с мен и го бъзнах, че не е важно да направиш чаве, а в важно да го отгледаш и възпиташ
Има мъже правят бебета като Благой, а после жените да се оправят както могат. Единствено си правят кефа и не ги интересува после.
- 1 like
Коментар
-
Мерси за подкрепата. Като реша, няма и да пиша в темата.
Ти наистина ли си паркирал автомобила и в други гаражи (както прочетох преди малко)?Last edited by anonymous6718; 01.11.2022, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение@Evgo не им се връзвай. Правят си гаргара с теб, защото им се връзваш
Ти наистина ли си паркирал автомобила и в други гаражи (както прочетох преди малко)?
Коментар
-
@Evgo не им се връзвай. Правят си гаргара с теб, защото им се връзвашФронтменът на Ролинг стоунс Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години. Неговата приятелка - 29-годишната балерина Мелани Хамрик, роди днес момче в Ню Йорк. Мик е присъствал на раждането в болни
Коментар
-
Но при вас е по-фатално.. Сега се забавляваме
- 1 like
Коментар
Коментар