Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение

Майстора си е майстор и в Голф!

С ролс-ройс всеки може... май само Евго - не (да ме прощава за грубичкия хумор)!

п.с.
Подсети ме за нещо... най-големия сваляч, който познавам беше един пич от някакво дунавско село... Не помня как точно животът ме запозна с него, май беше някакъв задочник и беше дошъл в къщата, където и аз живеех навремето... както и да е. Тоя човек беше един от най-грозните мъже дето съм виждал, не се шегувам, повтарям - от НАЙ-ГРОЗНИТЕ мъже. Нямаше физически недостатъци (в смисъл противен и отблъскващ), но си беше грозен.
НЕЗАВИСИМО от това - тоя човек беше истинска машина! Изключвам факта, че май имаше семейство, но тоя човек за 1 година извъртя над 100 жени през къщата! Излизаше само с тая цел, да свали някоя жена... то в един момент решихме, че е болестно състояние... но повтарям - грозен, обаче имаше УНИКАЛНО ЗАРАЗИТЕЛЕН СМЯХ И СТРАШНИ ЛАФОВЕ !!! И ги подкарваше - ама от автобусни спирки ли не ги забърсваше, от кафенета - седне срещу нея и си купи нарочно същия вестник (тогава се четяха вестници), за да намери начин да я заговори.... от стаята му се изнизваха мед-сестри, секретарки, юристки, тръгнали на път за работа, оня ги придърпа, опраши ги за 1/2 час и ония после само си оправяха набързо грима в къщата и газ към офиса или съда... изобщо тоя беше сваляч та дрънка!
Не се майтапя.
Казанова може само да му връзва обувките и лъска праха по подметките!

Мисля, че Емил се казваше??
Уникален шемет.
Коментар