If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил, , едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.
Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.
Хубав ден,
Жената, независимо дали е българка или украинка, търси в мъжа потенция и потенциал /емоционален и материален/. Всичко друго е хвърляне на прах в очите.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Много мъже в СФ и БГ се облизват на украинките, които идват. Дори някой ходят доброволци в центъра за бежанци, знам за един такъв и какво си е наумил, , едва ли е да се жени, но иска да спи с украинка.
Аз пък се регистрирах в dating.com. Обаче е пълен фалш, фиктивни женски профили, които имитират активност, няколко негри винаги онлайн, има и профили на българи, освен това всичко е платено и не можеш да пишеш изобщо, ако не си платиш.
Хм. Ма то чак в две теми го коментираш това събитие, което ме навява на мисълта, че си се впечатлил. Ревност? Да не се окаже, че тези атрибути те интересуват повече отколкото ме интересуват мен?
Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.
Ся си ми кацнала удобно на чалъм, как да те пропусна ми кажи...
Ле Клюкара? А в другата тема като чу за мъжки топки - запя песента за яйцето отзад
Хм. Ма то чак в две теми го коментираш това събитие, което ме навява на мисълта, че си се впечатлил. Ревност? Да не се окаже, че тези атрибути те интересуват повече отколкото ме интересуват мен?
Тамън да те похваля в руската тема и ти взе, че пак се оля. Голямо магаре си.
Коментар