IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми какъвто ергенът такива и момите..При напомпан пуяк без грам акъл в главата какво друго освен курвор мечтаещ за лъскав живот...каквото търсиш такова намираш.Наврмето когато старите са женили младите са гледали сватовете да са имотни кротки зработливи драви да няма пияници и психично болни в рода...сега деца без всякакъв житейски опит творят простотии
    Навремето е ясно как е било. И аз харесвам "Взех та Радке" и "Криворазбраната цивилизация" (мюзикалите), сега светът е различен.

Все пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имам вила на морето, там идват само семейства и лагерници и си няма много свободни мадами (украинки и рускини).

Ще търся, все пак.

Нали виждате в "Ергенът" какъв е контингента на свободните жени. Той и в реалността не е по-различен.
      Ми какъвто ергенът такива и момите..При напомпан пуяк без грам акъл в главата какво друго освен курвор мечтаещ за лъскав живот...каквото търсиш такова намираш.Наврмето когато старите са женили младите са гледали сватовете да са имотни кротки зработливи драви да няма пияници и психично болни в рода...сега деца без всякакъв житейски опит творят простотии

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Нали имаш вила на Балчик ?! Планирай си нещата и началото на юни заминавай и до края на сезона ще правиш кастинги . Това лято ще е пълно с украинки на морето .
        Имам вила на морето, там идват само семейства и лагерници и си няма много свободни мадами (украинки и рускини).

Ще търся, все пак.

Нали виждате в "Ергенът" какъв е контингента на свободните жени. Той и в реалността не е по-различен.

Коментар

Как точно да я намеря?
          Нали имаш вила на Балчик ?! Планирай си нещата и началото на юни заминавай и до края на сезона ще правиш кастинги . Това лято ще е пълно с украинки на морето .

Коментар

Как точно да я намеря?
            Има и промоции с две три деца да не се мъчи

Коментар

Как точно да я намеря?
              Пускаш обява за споделена квартира (поставяш си условията), идват 20-на украинки, правиш си хоме-мейд-ергенинът и... после я водиш в Рим да спестиш 2 хилки евра от сватбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                Евго , вземай някоя украинка . Сега е момента .
                Как точно да я намеря?

Коментар

• Евго , вземай някоя украинка . Сега е момента .

Коментар

• Италия дава 2000 евро, ако сключите брак в Рим

Условието е бракът да се сключи до 31.12.2022 г., вкл. като няма ограничение дали младоженците са италианци или чужденци. Достатъчно е да представят пет касови бележки, които могат да са за разходи, като сватбен фотограф, сватбена торта, кетъринг или рокля и костюм.

Ергените да не чакат, хем и някое евро ще възстановят....
                    А и коя жена не би искала да се омъжи във вечния град?!
                    Last edited by Julius_BG; 03.03.2022, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнение
                      Зорница от ''Ергенът'',за всички които си я пожелаха
                      https://www.youtube.com/watch?v=VgMp5p1GTgc&t=243s
                      Ха ха да не ти е в къщата

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ще има всякакви да ги пази Господ горките.
                        Светът на Ванката
                        ЕРГЕНЪТ - Светът на Ванката - YouTube

Коментар

Да, милостив да е Господ!
                          житейските мъки на един идалго

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Ако е с две деца няма да я земе колкото и да скърца шибания креват!
                            Евго е ергенска проклетия ! Балонерска история

Коментар

Частита баба Марта! На теб и на всички форумци.

Тъй като събитията напоследък са много тъжни, нека внеса весела нотка. Евго, опичай си акъла. Може бъдещата ти жена ще е украинка
                              Ако е с две деца няма да я земе колкото и да скърца шибания креват! /голям разход/
                              Евго е ергенска проклетия !
                              Още една балонерска история
                              Last edited by Балониада; 01.03.2022, 19:46.

Коментар

Имам и други приятели с успехи сред жените.

Този конкретно не го бърка да плати 150 лв за хотел. Казвал ми е да ходя и на платено, имал такива клиентки (жрици) за адвокатски услуги.

Аз съм ви казвал, че от личен опит се убедих, че апартаментът не гарантира повече и по-качествени жени.

Той е една инвестиция, една сигурност, защита от инфлация и стабилност, дом за семейство. Една кифла никога няма да оцени големия труд вложен в него - че сам разкъртих старата баня, че сам остъргах от тапети всички стени преди шпакловка, че сам качих итонга за терасата и материалите за новата баня и ламината. Останалото свършиха майсторите. Правил съм и други дребни монтажи и боядисване.

Последната ми приятелка искаше да се нанася и да започва с промените, , обаче не издържа теста при мен.

Честита Баба Марта!
                                Частита баба Марта! На теб и на всички форумци.

Тъй като събитията напоследък са много тъжни, нека внеса весела нотка. Евго, опичай си акъла. Може бъдещата ти жена ще е украинка

Коментар

Working...
                                X