Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
На моменти си толкова смотан, че ми иде да те гръмна. С добро чувство го казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам вила на морето, там идват само семейства и лагерници и си няма много свободни мадами (украинки и рускини).
Ще търся, все пак.
Нали виждате в "Ергенът" какъв е контингента на свободните жени. Той и в реалността не е по-различен.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ аз съм забелязъл при старите моми (като аптеркаката), че са големи егоистки, меркантилни и много често имат куче или коте.
Изобщо не им пука за мъжа, а гледат да го изработят да харчи за тях, много често без хубав краен резултат,
От туй предаване ергенът фанах епизод и половина - единствено приятно впечатление ми направи едно плахо девойче - студентка ли е, какво прави там, на 20 год. едно скромно момиче. Останалите 90% са талаш... но те и с такава цел явно са подбирани - да им устроят женски бай брадър, че да могат да се кълват, народа да гледа сеир и женски бой (надявам се не все пак заради едното им достойнство).
Коментар
-
Навремето е ясно как е било. И аз харесвам "Взех та Радке" и "Криворазбраната цивилизация" (мюзикалите), сега светът е различен.
Все пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Предлагам сигурност и стабилност.
Мога да бъда чудесен мъж и баща,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНапротив!
Достатъчно е силно его и голямо огледало!
Повечето двойки не се срещат защото и двете страни (и мъже и жени) са влюбени повече в собственото си отражение. С една дума Нарциси...А за да направиш семейство трябва да се научиш да мислиш повече за другия, а не за себе си!
Изобщо не им пука за мъжа, а гледат да го изработят да харчи за тях, много често без хубав краен резултат,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВсе пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.
Достатъчно е силно его и голямо огледало!
Повечето двойки не се срещат защото и двете страни (и мъже и жени) са влюбени повече в собственото си отражение. С една дума Нарциси...А за да направиш семейство трябва да се научиш да мислиш повече за другия, а не за себе си!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Отиваш с една табела до границата
На Табелата надпис -
Аз съм Евго, търся сгодна жена,
работя, давам подслон, осигурявам почивка на Албена
Само кревата да скърца!
Мога да бъда чудесен мъж и баща,
Коментар
-
Как точно да я намеря?
На Табелата надпис -
Аз съм Евго, търся сгодна жена,
работя, давам подслон, осигурявам почивка на Албена
Само кревата да скърца!Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми какъвто ергенът такива и момите..При напомпан пуяк без грам акъл в главата какво друго освен курвор мечтаещ за лъскав живот...каквото търсиш такова намираш.Наврмето когато старите са женили младите са гледали сватовете да са имотни кротки зработливи драви да няма пияници и психично болни в рода...сега деца без всякакъв житейски опит творят простотии
Все пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.
- 1 like
Коментар
-
Имам вила на морето, там идват само семейства и лагерници и си няма много свободни мадами (украинки и рускини).
Ще търся, все пак.
Нали виждате в "Ергенът" какъв е контингента на свободните жени. Той и в реалността не е по-различен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Нали имаш вила на Балчик ?! Планирай си нещата и началото на юни заминавай и до края на сезона ще правиш кастинги . Това лято ще е пълно с украинки на морето .
Ще търся, все пак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как точно да я намеря?
- 1 like
Коментар
-
Как точно да я намеря?
- 2 Харесвания
Коментар