If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .
Досега никога не ми се е случвало да си поръчват много скъпи неща. Има и такива жени. Примерно съм виждал на 2ма приятели гаджетата.Много лошо впечтление ми направиха. Ем скъпи неща поръчват ем по много.Повечето се изхърля.Ама аз явно попадам на скромни жени. Даже имах едно гадже студентка по филология и веднъж се запъна и не ще да излизаме на кръчма,защото нямала пари.Студентка момичето отде пари.Вика ми :"Не може всеки ден да плащаш все ти, Така се чувствам неудобно"
Не съм казал скъпи ресторанти.Има прилични ресторанти на народни цени.Е не да я заведеш в некоя дупка, ама ресторант среден клас е добре>То скъпо или евтино е относително понятие.Аз подаръци преди да станем сериозни гаджета не правя.
Но ти все пак си улегнал мъж, имаш поколение, знаеш как стоят нещата, бил си женен.
На твое място много мъже щяха да се занимават основно с жени, а ти го правиш рядко и не ги допускаш дори, когато сами си искат?
Самия факт, че успееш да я купиш с подарък - значи знаеш колко струва: 100 лв. 300 лв.
Ако успееш да "купиш" без пари/подарък, а с думи - значи е безценна!
Спри да правиш каквито и да било подаръци!
Това си е типичен пример за надуване на балон, само че в отношенията!
Защото точно такива като тебе (айде няма да казвам глупаци) изкривяват нещата.
Жените свикват да им плащат вечерите, да им купуват коли едва ли не и прочее...
Т.е. един вид пак мутрески, ама девствени!
Де имаше един стар лаф: Направо ебат дявола у въздуха (т.е. тебе у въздуха)!
"Аз съм расъл в 90-тарската бедност и не обичам да харча пари по скъпи ресторанти, дори когато ги имам."
Не се хваля никога с имоти и апартаменти на 1-ва и 2-ра среща. Прави лошо впечатление.
Няма как да я заведа на скъп рестрант, като не се познаваме добре и не се знае какво ще последва.
Лимита ми е 100 лв за мадама преди да стане гаджета и с този лимит можем да се почерпим в хубава сладкарница и да отидем на кино втория път. И да има и подарък за нея.
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.
Не съм казал скъпи ресторанти.Има прилични ресторанти на народни цени.Е не да я заведеш в некоя дупка, ама ресторант среден клас е добре>То скъпо или евтино е относително понятие.Аз подаръци преди да станем сериозни гаджета не правя.
Аз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .
Разкажи ни няколко интересни случки от твоя опит, моля,
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.
Евгооо, кви са тия лимити, бе?!?
По писанията ти излиза, че ще я водиш на скъпо, ако ти пусне? Не смяташ ли, че с мисленето си се опитваш да си купиш приятелка/жена?
Не става така....
Явно ще си останеш сам.
Самият факт, че мислиш за пари още преди да излезеш с жена говори много....
Единственото което трябва да ти е в главата е как да си прекарате времето заедно добре и как да я забавляваш, после се нарежда....
Имаш проблеми с мисленето. Има разни психолози, пробвай, може да ти помогнат, а и някои са жени, красиви жени.....
Успех!
.То един час при психолога е поне 50лв, а си трябват доста часове.
А ти какво очакваш "след като си ги почерпил"?!!
Ами спри да черпиш. На първа среща изяще по един сладолед от машина/не е скъп/, поговорете, разходете се и я изпрати до метрото/или там с каквото е дошла/ не очаквай нищо.
Не я притискай, остави я да премисли. След седмица пак я покани на сладолед....
А после, после всичко с времето си.
Колкото повече я чета тази тема, толкова повече започвам да се плаша за бъдещето на сина и на племенника си. Малееей, то у България във фертилна възраст само едни дзверкини останали. Мъка!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е па другиот път, кажи че си забравил портофейла и обещай че на следващата среща че ще се реваншираш със скъп ресторант и подарък.
И след това я блокирай.
Ако много държи да си вземе парите веднага . Кажи че отивате до вас , спри таксито пред някой вход с два изхода , влез през единият вход и се изнижи през другият.
Или пък за по сладко като отидите в скъпият ресторант и вечеряте. Извади празният портофейл на масата за по - автентично . След това отиди до толетна и изчезни.
Докато се точат тези истории може да правиш дребни подаръчета , все пак да имаш стил.
Ами спри да черпиш. На първа среща изяще по един сладолед от машина/не е скъп/, поговорете, разходете се и я изпрати до метрото/или там с каквото е дошла/ не очаквай нищо.
Знам, че си умен и културен, то личи.
Понякога (макар и рядко) са ми идвали на гости у дома, след като сме чатили и сме се видяли на камера. И сме стигали до края.
Коментар