Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТова е удар в десетката, Евго, добре прочети горното. Не ти се получават нещата, защото гледаш на жените като на кобили за разплод, те го усещат, а това е точно нещото, което те не харесват. На всичко отгоре и им го казваш. Тази, която се върже на директните ти предложения по-добре да се заобикаля отдалеч. Ами тя ще е като наемен роботник и във всеки един момент може да ти бие шута, защото е получила по-добра оферта за повече пари. Надявам се да се замислиш.
Тези мои оферти са към жени, на които им е време да стават майки и всяка минута е от значение.
Да не е по-хубаво стари моми да останат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЛюбов, вярност, стабилност, сигурност, съпричасност, всеотдайност, разбиране, подкрепа?
/ненужното да се зачеркне/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЛюбов, вярност, стабилност, сигурност, съпричасност, всеотдайност, разбиране, подкрепа?
/ненужното да се зачеркне/Разбира се за Евго нещата не са така, той е готов не за 8, а за 88, но вече не се срещат читави жени и му се налага да си ги спести
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мога да предложа всичко, каквото и ти. Не съм стар, осигурен съм, с професия, готин съм, стегнат, спретнат, като военен,
Но след доста срещи, на които излизах, поставям под въпрос черпенето по ресторанти, тъй като не се цени и рядко пускат след него.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМога да предложа всичко, каквото и ти.
/ненужното да се зачеркне/
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеEvgo, повечето от нас наистина не разбират, какво е това, което можеш да предложиш на една нормална жена, за да реши изобщо да си губи времето с теб. Помисли, дали все пак проблема не е в твоя телевизор.
Но след доста срещи, на които излизах, поставям под въпрос черпенето по ресторанти, тъй като не се цени и рядко пускат след него.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Икономически погледнато, да си плащаш, излиза по-евтино. Стига да не те бърка публичния статут.
- 1 like
Коментар
-
Има мъже баровци, плейбои като Джонката и Репрезентативния, които на 30+ и 40+ си живеят безгрижно и го практикуват.
Там е работата, че обикновено трябва да си платиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
То аз какво да одобрявам или не, въпроса е, че според мен е подходящ за мъже/жени до 25-30г. възраст, а примерно на 50г. още да продължаваш така означава, че не си завързал нещо постоянно и ето това говори много. Темата нали е за жените какво искат, е това щом искат някои жени, да го получат бързия секс и да са щастливи. Ама що ли си мисля, спрямо такива които съм виждал, че такива жени не са много щастливи. Може и да бъркам все пак.
Там е работата, че обикновено трябва да си платиш.
Коментар
-
Ти одобряваш ли го този бърз секс?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Ами имат по-малко гинекологични проблеми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Що да не са за теб?
Я ходи на пазара за булки и си купи една, и си готов.
Къща ще върти, пари ще носи, чавета ще ти роди - какво повече искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и какво трябва да значи това?
Коментар
Коментар