If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм забелязъл при старите моми (като аптеркаката), че са големи егоистки, меркантилни и много често имат куче или коте.
Изобщо не им пука за мъжа, а гледат да го изработят да харчи за тях, много често без хубав краен резултат,
Еми такава не ти трябва в къщата!
От туй предаване ергенът фанах епизод и половина - единствено приятно впечатление ми направи едно плахо девойче - студентка ли е, какво прави там, на 20 год. едно скромно момиче. Останалите 90% са талаш... но те и с такава цел явно са подбирани - да им устроят женски бай брадър, че да могат да се кълват, народа да гледа сеир и женски бой (надявам се не все пак заради едното им достойнство).
Навремето е ясно как е било. И аз харесвам "Взех та Радке" и "Криворазбраната цивилизация" (мюзикалите), сега светът е различен.
Все пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.
За да се ожениш не ти трябва хубаво тяло.Женят се и тия с не хубавите тела..Да имаш дете също.Хубавото тяло е да внимаваш какво и колко ядеш.Ма добре е да имаш хубава глава мозък имам предвид.
Повечето двойки не се срещат защото и двете страни (и мъже и жени) са влюбени повече в собственото си отражение. С една дума Нарциси... А за да направиш семейство трябва да се научиш да мислиш повече за другия, а не за себе си!
И аз съм забелязъл при старите моми (като аптеркаката), че са големи егоистки, меркантилни и много често имат куче или коте.
Изобщо не им пука за мъжа, а гледат да го изработят да харчи за тях, много често без хубав краен резултат,
Все пак, за да направиш хубаво тяло като на Виктор трябва много воля, пот и пари.
Напротив!
Достатъчно е силно его и голямо огледало!
Повечето двойки не се срещат защото и двете страни (и мъже и жени) са влюбени повече в собственото си отражение. С една дума Нарциси... А за да направиш семейство трябва да се научиш да мислиш повече за другия, а не за себе си!
Отиваш с една табела до границата
На Табелата надпис -
Аз съм Евго, търся сгодна жена,
работя, давам подслон, осигурявам почивка на Албена
Само кревата да скърца!
Отиваш с една табела до границата
На Табелата надпис -
Аз съм Евго, търся сгодна жена,
работя, давам подслон, осигурявам почивка на Албена
Само кревата да скърца!
Ми какъвто ергенът такива и момите..При напомпан пуяк без грам акъл в главата какво друго освен курвор мечтаещ за лъскав живот...каквото търсиш такова намираш.Наврмето когато старите са женили младите са гледали сватовете да са имотни кротки зработливи драви да няма пияници и психично болни в рода...сега деца без всякакъв житейски опит творят простотии
Навремето е ясно как е било. И аз харесвам "Взех та Радке" и "Криворазбраната цивилизация" (мюзикалите), сега светът е различен.
Коментар