Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ви разкажа отново за една шантонерка, около 40 годишна.
Бившият й мъж е известен икономист и много харесван от жените. Той винаги ходи с маркови дрехи и скъп парфюм, спортува.
Има хубав гардероб (като моя), имат общо дете на 13 г. Обаче тя го заряза преди години и сега е бременна от нов мъж.
И си е типична въртиопашка от модерния тип.
Момата е от стара аристократична фамилия и става.Трима мъже могат да го потвърдят .Най-малко.Така че не се колебай,а действай.Last edited by mirodes; 10.03.2023, 16:36.
Коментар
-
Вероятно са византийски номизми,
Златни български не е имало през 10-ти век. И ми е чудно как сте успели да ги запазите толкова време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Евго-акцента е ,че тия работи трябва да се обсъдят ЛИЧНО. Така,че действай и наблягай на здравият български лев,пък отсрещната страна може да те изненада с някоя френска ..монета.
Бившият й мъж е известен икономист и много харесван от жените. Той винаги ходи с маркови дрехи и скъп парфюм, спортува.
Има хубав гардероб (като моя), имат общо дете на 13 г. Обаче тя го заряза преди години и сега е бременна от нов мъж.
И си е типична въртиопашка от модерния тип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Как му викаха във форума, "коментираме поведенчески модели, а не конкретни личности"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Никакво туше няма.Последното нещо на света е да насърчавам дъщерите си да се развеждат и омъжват наново. И то няколко пъти.
Коментарът ми е ироничен и е насочен към поведението на някои съвременни, "модерни "жени,които се женят или живеят на семейни начала с трима мъже.Тушето е за тях.Естествено не визирам никоя конкретно, а коментирам подобен тип жени. Някоя да не вземе да се припознае.
Коментар
-
Вероятно са византийски номизми,
Златни български не е имало през 10-ти век. И ми е чудно как сте успели да ги запазите толкова време.Last edited by mirodes; 10.03.2023, 16:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
На лични, Евго, или лично в Софияне му е тука мястото.
Златни български не е имало през 10-ти век. И ми е чудно как сте успели да ги запазите толкова време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тушѐ.
Коментарът ми е ироничен и е насочен към поведението на някои съвременни, "модерни "жени,които се женят или живеят на семейни начала с трима мъже.Тушето е за тях.Естествено не визирам никоя конкретно, а коментирам подобен тип жени. Някоя да не вземе да се припознае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми вкарваш се в дилема - ако зетьовете се навият да гледат чужди деца, значи са смотльовци, чехльовци и будали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ама според критериите на родителя, не трябва да имат деца от първите няколко брака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За да стане интрига и за да могат и други желаещи да се включат - пещерата се намира някъде в скалите на Витата стена. Вуйчото се е връщал след някаква сделка в Севлиево. По пътят няма други места с пещери.
Наздраве!
вчера ми стана интересно и днес четох малко за русалските гробища
можеш ли да кажеш каква е историята на това до бедек, предполагам през него си минала.препоръка е
Коментар
-
Малко да цензурирам нещата, защото са лични.
Арана, какви монетки пазиш и на коя държава?не му е тука мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За да стане интрига и за да могат и други желаещи да се включат - пещерата се намира някъде в скалите на Витата стена. Вуйчото се е връщал след някаква сделка в Севлиево. По пътят няма други места с пещери.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИма определени региони, където който събори дувар, вдига къща.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар