If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалите Той това го знае и не прави подобни грешки Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
Aaaa тука се разминаваме Ако не бях вече харизана си го вземам Евго барабар с костюма. Даже има една още по-секси версия: риза и елече, като английски играч на билярд.
Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид
Наздраве!
Ей на - що имало смисъл да се пише във форума...
В метрото - Се разни лелки пускат крадешком погледи и ми заглеждат леко износените джинси, та се чудех аз ли си въобразявам, а то - що било...
...........
Внимавай с негативите! Да не те обвинят в сексуален тормоз на малолетен (с тоя - с 10години по-млад съпруг..., ти нали каза, че си на 25 ?)
.............
На Евго не му давайте акъл - как да се облича. Той си знае как и има стил на обличане - може да давате акъл на хората около вас....(до 10-годишната им възраст)
Евго е тактик: ако го вземат за дЕдИ - може разни млади гаджета да мислят, че скоро "дЕдИ ще хвърли топа" и повече ще му се лепят заради апартамента. И точно така ще направи бройката СИ от млади мацки, преди да се кротне... Ето - сезона се задава...
Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид Наздраве!
В стил Колин Фърт от 'Дневника на Бриджит Джоунс' ли!?
Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалите Той това го знае и не прави подобни грешки Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
Компютърджиите имат определени особености, неразбираеми за останалата част от човечеството и въпреки комуникационните си и социални недъзи, смея да твърдя, че се ИТ-тата се справят много по-добре в общуването и отношенията с противния пол от някои съфорумци, които са значително по-девиантни.
Не мога да си спомня името на прочута феминистка, която навлизайки в определена възраст от живота си, споделя сред последователките си, че жените са спечелили войната между половете. Единственият резултат от победата обаче е, че оттук нататък трябва да се грижим за военнопленниците и да ги храним.
Наздраве!
сал дето победения пол почна да взема конкурсите за красота.
Ама то едно време амфората е била модел за подражание, сега закачалка или подпухнала дъска
Има друго, което пропускаш.
Сравни се с тоя и ще видиш какво има селянина в повече.
p.s.
Жената предпочита мъжа да е активен и тя по-скоро да играе спирачка и да го удържа, отколкото той да е пасивен и тя да го ръчка за каквото и да било. Тъй че ти ако си колеблив - не чакай сами да ти капят като круши в краката само щото имаш апарт + вила и костюмче.
Казах ти - наеми си агент, очевидно не можеш да се продадеш добре.
Не мога да си спомня името на прочута феминистка, която навлизайки в определена възраст от живота си, споделя сред последователките си, че жените са спечелили войната между половете. Единственият резултат от победата обаче е, че оттук нататък трябва да се грижим за военнопленниците и да ги храним.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ако срещата е през седмицата след работа, мога да отида костюмиран, като "Ергенът". Той сега рекламира костюмите на Теодор.
Хубаво момче е и вероятно му пускат лесно,
Евго , не прави такива грешки ,че жените не ги харесваме. Ходи по срещи облечен като млад човек ,а не като някакъв дЕдо. Не знам за какъв ерген пишеш ама ако това е някое тъпо реалити препоръчвам и да не го гледаш
Ако срещата е през седмицата след работа, мога да отида костюмиран, като "Ергенът". Той сега рекламира костюмите на Теодор.
Да ви кажа, че съвременната българка ще предпочете някой нахакан селянин със стари мараотнки, с изтъркани дънки, с високо вдигната глава, наточен и нахакан, отколкото костюмиран и културен, образован пич на същата възраст.
Казвам ви го от собствен опит.
Има друго, което пропускаш.
Сравни се с тоя и ще видиш какво има селянина в повече.
p.s.
Жената предпочита мъжа да е активен и тя по-скоро да играе спирачка и да го удържа, отколкото той да е пасивен и тя да го ръчка за каквото и да било. Тъй че ти ако си колеблив - не чакай сами да ти капят като круши в краката само щото имаш апарт + вила и костюмче.
Казах ти - наеми си агент, очевидно не можеш да се продадеш добре.
От ИТ сектора са малко с лоша хигиена и неспретнати. И не се държат нахакано, а все гледат в монитора,
Евго, защо си мислиш ,че нахакан със стари маратонки, изтъркани дънки ,наточен и нахакан е необразован селянин ? Да си призная повече ми прилича на много добре образован гражданин от IT сектора Всички такива младежи които познавам са точно такива
Този от моя пример не е ИТ.
От ИТ сектора са малко с лоша хигиена и неспретнати. И не се държат нахакано, а все гледат в монитора,
Коментар