IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алекс аз само да питам това сайт за запознанства ли е или брачна агенция.Защо позволявате на няколко човека да си правят каквото си искат.Един си търси мъж друг жена третия не мое си купи апартамент и дига революции народен съд и нам кво си.Вината си е ваша

Коментар

• Престанете да се заяждате и обиждате.Всеки който продължи с обидите ще получи бан!

Коментар

• Запрете се малко бе, хора
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• От време на време тук има уникални примери за "Какво НЕ искат жените" май
          Което си е полезно също, един вид...
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Я се погледни бе всички ти се смеят а жените след няколко думи с тебе си плюят в пазвата и бегом.
            Нищо подобно.

Покрай темата имам няколко приятели мъже (5-6), с които си пишем на лично и много добре се разбираме.

И казват: "Прав си. Наистина са хитри и меркантилни. И след 30 годишна възраст няма любов."

Тук има няколко жени 50+, които не са ми таргет групата.

А това, че има хейтъри и негативни хора, си е отделна работа и го има във всички форуми.

Има и много плява, включително твоите мнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Жените са от Марс мъжете от Венера. А Евго... хм, ми от една луна, край Юпитер.
              Охххххх, направихте ми деня ей.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Аз дъщеря си имам бре муньо, гледам водевила тука и си сипАх даже
                И търсиш мацки на нейната възраст???

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                  Ми той се бъзика незлобливо. И това ли не вдяваш?
                  Жените са от Марс мъжете от Венера. А Евго... хм, ми от една луна, край Юпитер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Под оръфана нямам предвид само дрехите, а общо, като държание и манталитет. Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане.

Точно това ми е пропуска, че на 20+ не се хвалех и не се държах cocky, въпреки че още тогава имах успехи.

След като на 29г купих хубав двустаен апарт и шашнах всички близки и познати, защото го направих без помощ от някого.
                    Я се погледни бе всички ти се смеят а жените след няколко думи с тебе си плюят в пазвата и бегом.

Коментар

Можеше да го напишеш културно и недразнещо:

"Евго, малка съм, не търся мъж за семейство, рано ми е. Готин си, но не си за мен."

А не да се правиш на интересна, като провинциално момиче, вчера дошло с рейса в София и с бурканите от мама,

Ето това последното изречение е много грозно. Ако си умен ще го изтриеш веднага.

Тя никъде не “се прави на интересна”.

Замисли се как реагираш на нещата. Сериозно брой до 20 преди да говориш или пишеш по срещите.

Време е да почнеш да зрееш вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

От жени и начинът им на мислене ясно е че не разбираш, ама май и от ирония не вдяваш.
                        Дали?

Коментар

Прочети по-надолу, че Пинокьо й писа, че не е права и не е хубав тона й.
                          Ми той се бъзика незлобливо. И това ли не вдяваш?

Коментар

От жени и начинът им на мислене ясно е че не разбираш, ама май и от ирония не вдяваш.

Коментар

Ти на Пинокио с дългия нос ли ще вярваш или на Селена,а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Никой не ти подценява успехите. Тя просто ти казва какво ЗА НЕЯ е приоритет.

Стига с това аз, аз, аз. Имаше една холандска поговорка как беше: ике, ике, ике, ... демек аз, аз, аз - ако е наблизо холандския форумец нека ни я каже, че ме мързи да я търся сега.

Аз, та аз - ами другият човек? Ти какво търсиш? Кукла или жена?

Не ти се подценяват постиженията ако ти противоречат бе човек.

Ако кажеш, че обичаш месо, а жената каже, че обича домати ти това като подценяване на постиженията ти ли го възприемаш???

Коментар

Working...
                                X