Алекс аз само да питам това сайт за запознанства ли е или брачна агенция.Защо позволявате на няколко човека да си правят каквото си искат.Един си търси мъж друг жена третия не мое си купи апартамент и дига революции народен съд и нам кво си.Вината си е ваша
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Я се погледни бе всички ти се смеят а жените след няколко думи с тебе си плюят в пазвата и бегом.
Покрай темата имам няколко приятели мъже (5-6), с които си пишем на лично и много добре се разбираме.
И казват: "Прав си. Наистина са хитри и меркантилни. И след 30 годишна възраст няма любов."
Тук има няколко жени 50+, които не са ми таргет групата.
А това, че има хейтъри и негативни хора, си е отделна работа и го има във всички форуми.
Има и много плява, включително твоите мнения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЖените са от Марс мъжете от Венера. А Евго... хм, ми от една луна, край Юпитер.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеМи той се бъзика незлобливо. И това ли не вдяваш?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Под оръфана нямам предвид само дрехите, а общо, като държание и манталитет. Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане.
Точно това ми е пропуска, че на 20+ не се хвалех и не се държах cocky, въпреки че още тогава имах успехи.
След като на 29г купих хубав двустаен апарт и шашнах всички близки и познати, защото го направих без помощ от някого.
- 1 like
Коментар
� -
Можеше да го напишеш културно и недразнещо:
"Евго, малка съм, не търся мъж за семейство, рано ми е. Готин си, но не си за мен."
А не да се правиш на интересна, като провинциално момиче, вчера дошло с рейса в София и с бурканите от мама,
Ето това последното изречение е много грозно. Ако си умен ще го изтриеш веднага.
Тя никъде не “се прави на интересна”.
Замисли се как реагираш на нещата. Сериозно брой до 20 преди да говориш или пишеш по срещите.
Време е да почнеш да зрееш вече.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От жени и начинът им на мислене ясно е че не разбираш, ама май и от ирония не вдяваш.
- 1 like
Коментар
� -
Прочети по-надолу, че Пинокьо й писа, че не е права и не е хубав тона й.
- 1 like
Коментар
� -
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ти на Пинокио с дългия нос ли ще вярваш или на Селена,а ?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Никой не ти подценява успехите. Тя просто ти казва какво ЗА НЕЯ е приоритет.
Стига с това аз, аз, аз. Имаше една холандска поговорка как беше: ике, ике, ике, ... демек аз, аз, аз - ако е наблизо холандския форумец нека ни я каже, че ме мързи да я търся сега.
Аз, та аз - ами другият човек? Ти какво търсиш? Кукла или жена?
Не ти се подценяват постиженията ако ти противоречат бе човек.
Ако кажеш, че обичаш месо, а жената каже, че обича домати ти това като подценяване на постиженията ти ли го възприемаш???
Коментар
�
Коментар