Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти хубаво си пуснал концерт, ама шкафа зареди ли?
Ако не си...ще се караме, че не спазваш протокола. Навремето имах и такава процедура - вика се експерт оценител - първо се правеше инвентаризация и дали всичко вътре е по стандарт. А после, дали чаршафите са изгладени и добре опънати.
В началото имах големи проблеми с опазването на асортимента, но впоследствие му намерих цаката. Номера е да купуваш бутилки, които жените обичат, но ти не близваш. Такива коктейли съм се научил да приготвям от тубата, че след няколко, дори балкански войвода ще е на шпагат.
Така де, иначе как ще я провериш дали наистина е свястна? Кат й омешаш едно хубаво и прибавиш подходящо мезе, става досущ като серум на истината - всичко си казват от-до. Стигне ли се до тоя етап, макар и трудно, трябва да стоиш, без поклащане и да мериш точно.
Гледай само да не си като един приятел, който притваря очи и пуска оптиката, ту с едното око, ту с другото - не съм доктор, но предполагам, че термина е алкохолен астигматизъм. Както и да е...
Устискаш ли, веднага след това идва момента за присъдата - колко да трае договора. Ти нали беше банкер? - Значи, лесно ще се оправиш в тая част със сметките. После като в Коледните приказки - яли пили и се веселили, а някои се умножили. Чак и рима докарах.
Айде намирай оценител с дълга коса, приложи написаното и чакаме да споделиш.
Но за сезона най-върви червено вино. Но ще го пия с мярка, за да няма засечки.
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
предстоят Свети празници, дори в момента съм си пуснал концерт на Майкъл Бубле.
Притеснява ме, че Миродес не пише, че се оправя. Нека е жив и здрав и да посрещне празниците вкъщи.
Относно жените, наскоро си коментирахме с един приятел, че трудно се намира нормална и добра жена и сме "живи да ни ожалите".
Може да си намерим зрели жени извън репродукцията, но ние не търсим такива. Той има опит с излизането по нощни заведения и дори му крадат, като ги пукани у тях, след като са свършили работа и преди да си тръгнат.
А наточените мацки, с хубави дрехи, грим и снимки с филтри, търсят милионер и не сме за тях. Но те самите са само едни опаковки и кухи лейки (мое мнение) и не са за семейство.
Поздрави
Ако не си...ще се караме, че не спазваш протокола. Навремето имах и такава процедура - вика се експерт оценител - първо се правеше инвентаризация и дали всичко вътре е по стандарт. А после, дали чаршафите са изгладени и добре опънати.
В началото имах големи проблеми с опазването на асортимента, но впоследствие му намерих цаката. Номера е да купуваш бутилки, които жените обичат, но ти не близваш. Такива коктейли съм се научил да приготвям от тубата, че след няколко, дори балкански войвода ще е на шпагат.
Така де, иначе как ще я провериш дали наистина е свястна? Кат й омешаш едно хубаво и прибавиш подходящо мезе, става досущ като серум на истината - всичко си казват от-до. Стигне ли се до тоя етап, макар и трудно, трябва да стоиш, без поклащане и да мериш точно.
Гледай само да не си като един приятел, който притваря очи и пуска оптиката, ту с едното око, ту с другото - не съм доктор, но предполагам, че термина е алкохолен астигматизъм. Както и да е...
Устискаш ли, веднага след това идва момента за присъдата - колко да трае договора. Ти нали беше банкер? - Значи, лесно ще се оправиш в тая част със сметките. После като в Коледните приказки - яли пили и се веселили, а някои се умножили. Чак и рима докарах.
Айде намирай оценител с дълга коса, приложи написаното и чакаме да споделиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
предстоят Светли празници, дори в момента съм си пуснал концерт на Майкъл Бубле.
Притеснява ме, че Миродес не пише, че се оправя. Нека е жив и здрав и да посрещне празниците вкъщи.
Относно жените, наскоро си коментирахме с един приятел, че трудно се намира нормална и добра жена и сме "живи да ни ожалите".
Може да си намерим зрели жени извън репродукцията, но ние не търсим такива. Той има опит с излизането по нощни заведения и дори му крадат, като ги пoкани у тях, след като са свършили работа и преди да си тръгнат.
А наточените мацки, с хубави дрехи, грим и снимки с филтри, търсят милионер и не сме за тях. Но те самите са само едни опаковки и кухи лейки (мое мнение) и не са за семейство.
Поздрави
Last edited by Evgo; 07.12.2023, 16:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Много страници
Може ли резюме на вашите отговори за закъснялите.
Не сте разбрали. Само резюмето на нейните отговори е 1000 страници.Напълно разбираемо за ерудираните хора, развиващи се в няколко области!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНаскоро гледах едно клипче в ютюб- в изследване обхващащо хиляди жени най- важното нещо което търсеха в мъжа за сериозна връзка беше СТАБИЛНОСТ( и финансова и по принцип) а при външния вид на мъжа най- важното бяха РЪЦЕТЕ.
Все съм чувал че я НОСЯТ на ръце ЖЕНАТА а не на членНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако може, още един път, да спреш да ме коментираш.
Пиши за твоите "старчески" неща, хобита и интереси,
Благодаря за комплимента, "младежо"!))
Кавичките в определените от теб като "старчески" неща - са показателни.за тълкуване на квалификациите за "старчески" и "младежки" - около 45-те!))
Още по-красноречиво би било, ако напиша, че твоите "младежки" неща са ми неразбираеми, което мнение - изразяват и други съфорумци.
Добре е да бъдеш доста по-самокритичен. Необходимо е да живееш в настоящето. Огледай се около себе си и ще разбереш, че младежката възраст отдавна е преминала край теб.
И, разбира се - в това няма нищо лошо. Всяка възраст има своите предимства!
Е, да де, съгласих се с теб: младежите, които са над 45 са особен вид младежи, а дамите ОКОЛО тая възраст - са перфектни!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Един си къса ризата, друг къса синджира....абе важното е смЕх да става, че иначе скука. Нооо, тук не говорим за този случай.
Аааа недей така, кака с тея наздравици ще свали задръжките и ще изобличи всички скрити лимонки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що народ след няколко питиета, сваля сакото и разкъсва ризата...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Молим ви, главният герой е културен и възпитан, висок, има библиотека с хубави книги, облича се в костюми.......не би участвал в такива упадачни игри..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепредполагам, че обсъждаме някое голо хоро
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНаскоро гледах едно клипче в ютюб- в изследване обхващащо хиляди жени най- важното нещо което търсеха в мъжа за сериозна връзка беше СТАБИЛНОСТ( и финансова и по принцип) а при външния вид на мъжа най- важното бяха РЪЦЕТЕ
аз винаги гледам китките и на мъже и на женипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПредставителките на нежния пол на повече от 1000 страници отговаряме на този въпрос, но кой ли ни чува!?
Наздраве!
Може ли резюме на вашите отговори за закъснялите.
Коментар
Коментар