Първоначално изпратено от tani1992
Разгледай мнение

Опааа, май нещо се промени смисълът на казаното от мен! Затова направих и добавката!...
В тоя стил, има разни сентенции и майтапи, които може и да не приемем безрезервно...
................................................
Въпрос: Усещате ли "мравучкане" по тялото, когато се влюбвате? Усещате! Как няма да усещате!
Това е здравият разум, който напуска тялото ви...
..................................................
Учениците на Сократ го попитали знае ли сигурно средство срещу любов от пръв поглед.
- Знам! - отговорил мъдрецът - Трябва внимателно да се вгледаш повторно...
В чата:
- Да се видим в 2 часа, пред Лидъл?
- Добре, а как ще те позная?
- Ще ме познаеш лесно! Аз съм мъжът ти...
Вчера един ми пише: "Здравей! Искаш ли да се запознаем? Красива си като Мис България!"
И като ми стана едно обидно...
Мило, да се събличам ли, или само... да изплюя дъвката?
.................................................. ..
Жена, ей тук, в тоя буркан - ще пускам по 5 лв., всеки път, когато правим секс... Накрая на годината ще ти купя подарък със събраните пари.
От теб зависи, лак за нокти ли искаш, или нов автомобил...
.................................................. ..
Шелдън, в сериала "Теория за Големия взрив" казваше, че това не може да бъде празник, щом е свързано с екзекуцията на свещеник...
Най-разпространената история за Свети Валентин е следната:
Император Клавдий събирал доброволци за армията си, но никой от мъжете не искал да се бие и да умре, оставяйки любимата и семейството си сами. Явилите се били малцина. На Клавдий му хрумнала щурата идея, че ако забрани брака, доброволците ще станат повече... Направил това.
Някъде в древната римска държава живял свещеникът Валентин, който напук на императора - венчаел влюбени двойки. Изпълнявайки мисията си, той бил заловен и екзекутиран на 14.02.269 г. за подстрекателство към неподчинение. Самата екзекуция била по-скоро тържество. Хората го изпратили с цветя и сладки.
Стотина години по-късно хората все още се сещали за свещеника и го провъзгласили за светец и покровител на влюбените.
.................................................. ......
Почнах празника вчера на Витоша и сега съм ОК. Важно е човек да е доволен от себе си!

Коментар