IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Никой не ти подценява успехите. Тя просто ти казва какво ЗА НЕЯ е приоритет.

Стига с това аз, аз, аз. Имаше една холандска поговорка как беше: ике, ике, ике, ... демек аз, аз, аз - ако е наблизо холандския форумец нека ни я каже, че ме мързи да я търся сега.

Аз, та аз - ами другият човек? Ти какво търсиш? Кукла или жена?

Не ти се подценяват постиженията ако ти противоречат бе човек.

Ако кажеш, че обичаш месо, а жената каже, че обича домати ти това като подценяване на постиженията ти ли го възприемаш???

Прочети по-надолу, че Пинокьо й писа, че не е права и не е хубав тона й.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не си прав.

Тя защо ще ми подценява успехите.

Аз много добре знам, че жена която в Интернет, във форум или сайт за запознанства, много пише, много коментира и качва снимки, от нея нищо не се очаква и тя просто убива време и няма сериозни намерения.

ОК?,
      Никой не ти подценява успехите. Тя просто ти казва какво ЗА НЕЯ е приоритет.

Стига с това аз, аз, аз. Имаше една холандска поговорка как беше: ике, ике, ике, ... демек аз, аз, аз - ако е наблизо холандският форумец нека ни я каже, че ме мързи да я търся сега.

Аз, та аз - ами другият човек? Ти какво търсиш? Кукла или жена?

Не ти се подценяват постиженията ако ти противоречат бе човек.

Ако кажеш, че обичаш месо, а жената каже, че обича домати ти това като подценяване на постиженията ти ли го възприемаш???
      Last edited by Selena; 16.02.2021, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

По - голяма дупара щеше да оправи нещата.
        Мдам. Ще измени пропорцията в правилната посока . Тоше признах те.
        Last edited by Selena; 16.02.2021, 16:50.

Коментар

Не си прав.

Аз много добре знам, че жена която в Интернет, във форум или сайт за запознанства, много пише, много коментира и качва снимки, от нея нищо не се очаква и тя просто убива време и няма сериозни намерения.

ОК?,
          Айдеееее. Ако това, което си направил тук го правиш и наяве скоро гадже няма да вържеш. За пет секунди реши, че гроздето е кисело и отряза момата. А тя хем млада, хем умна.

А момичето просто ти каза, че жените не харесват баш това, което ти си си навил на пръста като приоритети - външност и кинти.

Сложно е с тебе, Евго, сложно.

И само за пет поста успя да оплескаш работата.
          Last edited by Selena; 16.02.2021, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ако мислиш да изземваш функциите на Евго - няма да ти се получи! Той прави баница, независимо дали сексът е бил добър... (изпращаЛ дамите с баница)...

Тоя, с плочките, ако е чиракувал при Евго - може да те изпрати с баница, но не е сигурно дори на трети поглед...

Сигурен съм, че баницата не ви е чак толкова привлекателен атрибут... , че кой тогава?

................

За онова. което трябва да е момиченце (което коментирахте на снимката долу, без изразена талия) - не му се виждат раменете... Може да са два пъти по-широки от ханша... Т.е. - съвсем реално може да е от "третият" пол...
            Освен баницата, правя 2 вида сладкиш, тиквеник, крем карамел, кекс, питка и погача.

Старая се качеството да е отлично и то е такова, ако готвя сутрин, на отпочинало, а не вечер,

И това има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Както всички нас и Евго е разкъсван от вътрешни противоречия. Парадоксите са водещи в нашия живот и, което е неприятно - определящи. По един парадоксален начин може да предпочетеш любовта пред парите и да отидеш в МОЛ-а да си купиш чанта менте на Гучи, вместо да останеш в къщи с любимия си и да му изпереш чорапите. По тази причина на парадоксите животът е труден за обяснение. Парадоксите съдържат категории, които са в дихотомна връзка помежду си и в същото време са несъвместими. За удобство рациото прескача подобна сложна роднинска връзка и опростява нещата до първичен по своя характер мисловен синтез, при който чорапите са неизпрани, чантите са свършили и е подадена молба за развод.
              Просълзи ме, бре!!! В тази тема, където нищим постигането на ефимерни наслади от различно естество, ти си тръгнал да поставяш ударението връз такива екзистенциални проблематики.

Отиде ми по дяволите забавлението.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ако мислиш да изземваш функциите на Евго - няма да ти се получи! Той прави баница, независимо дали сексът е бил добър... (изпращаЛ дамите с баница)...

Тоя, с плочките, ако е чиракувал при Евго - може да те изпрати с баница, но не е сигурно дори на трети поглед...

Сигурен съм, че баницата не ви е чак толкова привлекателен атрибут... , че кой тогава?

................

За онова. което трябва да е момиченце (което коментирахте на снимката долу, без изразена талия) - не му се виждат раменете... Може да са два пъти по-широки от ханша... Т.е. - съвсем реално може да е от "третият" пол...

Погледът

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това на втори поглед

................

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Единственото ясно от тази снимка е, че човека е гладен и жаден, останалото е дело на въображението.
                    Това на втори поглед

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз на тази снимка виждам беззащитна сила/твърдост. Ако трява ще обясня подробно този си поглед .
                      Единственото ясно от тази снимка е, че човека е гладен и жаден, останалото е дело на въображението.

Коментар

Не си прав.

ОК?,
                        Успехите ти са в миналото, Евго. Но са само индикация, а не 100%-ва гаранция, за успехи в бъдещето.
                        Затова не е нужно прекалено да се хвалиш с тях. Съдбата може да ти отнеме много за нула време.
                        И тогава се вижда кой си. За жената не е важно миналото ти, важно е настоящето и бъдещето ти с нея.
                        И ако се опитваш да я впечатлиш, я впечатли с това, което си, а не с това, което имаш. Писах горе защо.
                        Успех ти желая пак!
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тъй де....
                          Я го сритай в топките тоз нарцис...!

пп Позволявам да се обръщаш към мен с " мило чиче "..... ( възрастта е без значение...)

Това обръщение "мило чиче" - на мен ми изглежда да е в среден род... Надявам се да е умалително, а не неприятен спомен за... топки...

Много готини диалози се вихрят в публичното пространство... Герой до героя, мила моя май...

Ама и ти - като Евго : на ачика работите..., но пък си по-загадъчен... В Ню Йорк бил ли си? (за една приятелка питам...)

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

И какво се случи, Евго, в рамките само на два часа? Първо ти пожела да ми пишеш, защото съм ти ....допаднала. И след като се похвали, че имаш пари, бил си в САЩ и имаш имоти, а аз не останах шокирана и впечатлена, станах цитирам теб: "Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане". Гроздето е кисело, защото е високо И какъв по-точно е стила ми писане, Евго?
                            Както всички нас и Евго е разкъсван от вътрешни противоречия. Парадоксите са водещи в нашия живот и, което е неприятно - определящи. По един парадоксален начин може да предпочетеш любовта пред парите и да отидеш в МОЛ-а да си купиш чанта менте на Гучи, вместо да останеш в къщи с любимия си и да му изпереш чорапите. По тази причина на парадоксите животът е труден за обяснение. Парадоксите съдържат категории, които са в дихотомна връзка помежду си и в същото време са несъвместими. За удобство рациото прескача подобна сложна роднинска връзка и опростява нещата до първичен по своя характер мисловен синтез, при който чорапите са неизпрани, чантите са свършили и е подадена молба за развод.

Коментар

Не си прав.

ОК?,
                              Евго, не съм ти подценявала твоите успехи. Просто не е това начина, по който ще впечатлиш една жена. Като постоянно изтъкваш на преден план колко и какви имоти имаш, и колко пари. Казано в директна форма е дори отбълсквщо. И изобщо имаш много странна форма и начин на общуване с жена.
                              Щом съм в този форум, значи има причина. Например за определена тема да събера повече мнения и информация. Защото имам нещо предвид за моето начинание, започнато на шега и което се разви изключително добре във времето.
                              Last edited by tani1992; 16.02.2021, 14:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                                Ми то форумите не са за публични свалки
                                като ти хареса някой, пишеш ЛС, ако има отговор - добре и продължаваш, ако не - спираш и забравяш
                                Иначе кво да правим тайфата тук, да питаме от време на време как вървят нещата и да коментираме отговорите на което ?
                                Евго, голям автогол си вкара, брат, съжалявам да го кажа....
                                Не си прав.

ОК?,

Коментар

Working...
                                X