If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коментарите от едни (а защо не - самата отрицателна реакция и дори отвращението) - могат да бъдат търсен ефект от други.
Коментирайте и разказвайте. Възмущавайте се - още по-добре!... Очевидно - въображението чрез нета може да бъде стимулирано по много и различни начини (например в реален диалог, с реални участници и в реално време - "на живо"). И все повече лъсва истината,
"Тия и тия ми харесват, защото са млади (като мен!)"
Имам 2 уискита, мастика, ракия и червени вина. Накупил съм и доста бонбони.
Но за сезона най-върви червено вино. Но ще го пия с мярка, за да няма засечки.
Коктейли ще се науча да правя пролетта. Наскоро черпих с домашен кекс, една колежка занесла на мъжа си, а той много го харесал и ми изпрати благодарност по нея,
Благодарност от мъжа и викаш! Ако те поканят у тях с к,ва ли нагласа ще отидеш?!
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!
това бих го наблюдавал със смесено чувство на страх и възхищение
Преди години отиваме на кръчма със сестра ми, зет ми и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Мъжете си поръчват ракия, аз - ром, а сестра ми скромно - една голяма мастика. Сервитьорът се видя в чудо, а физически по-силните представители на човешкия род се стресираха.
Язък, викат, за копринените рокли, високите трандафори и прическите, с които сте се издокарали.
Наздраве!
поне френското пастис перно/рикар не иска ли? Даже аз пиех по морето само такова че водки и уиски бяха все ментета из луксозенец.
Па и после мноо рипаше бибата
какви са уискитата
тая мастика за какво я държиш
аз бих се изплашил от жена, която пие мастика
забутай ги с ракията най-отзад, да не се виждат
и зареди малко женски питиета на преден план
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Има един сладкиш, който е кръстен "Жадната монахиня". Реално представлява кекс с ром и нещо като шоколадова заливка. Но ме кефи как самото название издава копнежите на авторката.
Много обичам да дразня приятелката, подхвърляйки - как добре ще ми дойде една жадна монахиня...
Коментар