Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ми не, не са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Няма никакво значение дали жената ще прави еднократно секс с един мъж,ще има връзка с него или ще се ожени за него.При всички положения женските предпочитания към мъжете са едни и същи. То ако ви бяха верни приказките нямаше толкова много добри, грижовни и отговорни мъже да са самотни, а щяха да имат съпруги и деца.И биха били прекрасни съпрузи и бащи.Ама жените не ги харесват. Така че недей да разправяш врели некипели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Въобще не съм искала да те размазвам. Просто съобщавам, как изглеждаш.
Коментар
-
Браво,лельо размаза ме.Щом излагам аргументи и си държа на тезата, значи съм неуверен.И то адски.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Убеждавайки и настоявайки на веруюто си останалите, изглеждаш адски неуверен.
Коментар
-
Няма никакво значение дали жената ще прави еднократно секс с един мъж,ще има връзка с него или ще се ожени за него.При всички положения женските предпочитания към мъжете са едни и същи. То ако ви бяха верни приказките нямаше толкова много добри, грижовни и отговорни мъже да са самотни, а щяха да имат съпруги и деца.И биха били прекрасни съпрузи и бащи.Ама жените не ги харесват. Така че недей да разправяш врели некипели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Съжалявам, че се намесвам в разговора ви, но такива самотни мъже няма. Има самотни мъже ,които си въобразяват ,че са добри и грижовни ,а в същото време са деспоти и нарциси. Жените, такива ги разбираме и оценяваме в първите минути и беж да ни няма. Какво му е отговорното на някой лентяй да ходи само на работа, а жена му не само ,че работи ,а пере, глади, чисти, пазарува, гледа децата, шофира и т.н. и т.н. Не, това не е отговорност !!! Отделно и ако се мисли за някой умник, е тези са ми любими хахаха Къде са му грижите и отговорностите на такъв не разбирам !!!
А много често жените са с нарциси и деспоти.
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е ти говориш за някакви краткотрайни сексуални “успехи”.
Там да нека слушат тебе, нямам претенции. Аз говоря за сериозни връзки. Има разлика и то сериозна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Защото имаше две малки деца. Когато и двете поеха по своя жизнен път, веднага подаде документи за развод. Защото, оказва се, майчиният инстинкт е по,-силен от инстинкта за самосъхранение.
Наздраве!
Гледаш ти, но си като кон с капаци. Влязал си в един коловоз и няма измъкване от него.
Коментар
-
Ами не съм. Който мъж иска да има успехи с жените да слуша мен.Другите да си вярват на теб.
Там да нека слушат тебе, нямам претенции. Аз говоря за сериозни връзки. Има разлика и то сериозна.
Коментар
-
В някаква сериозна грешка си. Сериозна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Художествени измислици. Също като тези за Дон Хуан.
Наздраве!
"Don Giovanni, a cenar teco"
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ами аз не смятам такива мъже за мухльовци.Напротив-това показва, че са грижовни.Ама жените ги смятате.Женската оценка за мъжете е брутална и жестока.
- 1 like
Коментар
Коментар