Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това, че един мъж има голямо его не означава, че влиза постоянно в конфликти.Напротив-един уверен в себе си мъж би избягвал караници, конфликти и други дребни дрязги,които са характерни за жените. Единствено би влязал в конфликт при необходимост и би си отстоявал мнението.
Колкото до успехите в живота те зависят от много неща. Вашето поколение има възможности,които предишните нямаха. Имам един приятел учител-той е много добър в работата си,но не е добре заплатен.Дали има успех в живота е въпрос на гледна точка.Друг мой приятел пък работеше в метрото в Лондон като общ работник, щото преди 20 години нямаше как да си намери работа по специалността от университета в България. Та нещата са много относителни.
Но сегашншите 30 годишни имате възможности каквито нямаше преди 20 години.А понякога като човек влезе в определена дейност и мине 40 години не е толкова лесно да се прехвърли другаде и на по-добре платена.
Има хора, които са си пропилели младините в нищоправене, или са родени в кофти момент. И не могат да преглътнат, че други дърпат напред, та искат рестарт на играта. Без да се усещат, че ако рестартираме на всеки 10г., току-виж и останалите загубим мотивация. Но това е друга тема на разговор.
По отношение на удебеленото и него прескачам понякога, стараейки се да гледам в перспектива. Ако конфликта и отстояването на мнението ще дадат положителен резултат - то решението е ясно. Но да споря и да се карам, само защото съм прав и т.н...отдавна го превъзмогнах. Излишна загуба на енергия е. Което може да накара някоя простакеса да го приеме за слабост, но на жена на средно ниво веднага ще й светне лампата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСпоко, няма да отегчавам аудиторията, в съвсем конкретен контекст ги споменах.
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Абсурд! Такава вътрешна информация от кухнята не се споделя с приятелки. По-едрите представители на човешкия род в приятелски кръг трябва основно да се възхваляват.
Реденето трябва да става око в око, иначе възмущението губи своето очарование и придобива оттенъка на обикновена клюка.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСпоко, няма да отегчавам аудиторията, в съвсем конкретен контекст ги споменах.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъ, седемте смъртни гряха пречупени през призмата на Юнг. Маниии, бегай. По-добре да се върнем към Дон Хуан и рефлексите.
Наздраве!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Което пък често жените го разнасят в социалния кръг и после - проблем
Аз дори моята приятелка съм я хващал като не е на кеф как "ме реди" пред приятелки. Но нека се изповядват, на мен не ми пречи, щом е от полза за менталното им здраве
Тая тема тука е същата работа за доста хора - служи като отдушник. Където да поемат глътка въздух, влизайки в роля и говорейки за неща и действия, които на живо надали биха предприели.
Реденето трябва да става око в око, иначе възмущението губи своето очарование и придобива оттенъка на обикновена клюка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Егото съвсем не е нещо чак толкова зло.
Много по-страшни неща се крият в Сенките.
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Аз дори моята приятелка съм я хващал като не е на кеф как "ме реди" пред приятелки. Но нека се изповядват, на мен не ми пречи, щом е от полза за менталното им здраве
Тая тема тука е същата работа за доста хора - служи като отдушник. Където да поемат глътка въздух, влизайки в роля и говорейки за неща и действия, които на живо надали биха предприели.
ако почне много детайли да изнася от кухнята е криво
препоръка е
Коментар
-
Имам предвид, че Егото е голяма пречка за развитието на един човек. За да постигне успехи индивид с голямо Его, са нужни многократно повече усилия, отколкото без него. Войната става на няколко фронта.
Горните обстоятелства респективно водят до повече емоционален багаж и съответно умора, които ескалират в даден момент. Споделянето на този багаж, дори в интернет или с приятели допринася за "разтоварването" на стреса и подпомага менталното здраве. Така мисля, но си е моя теория.
Колкото до успехите в живота те зависят от много неща. Вашето поколение има възможности,които предишните нямаха. Имам един приятел учител-той е много добър в работата си,но не е добре заплатен.Дали има успех в живота е въпрос на гледна точка.Друг мой приятел пък работеше в метрото в Лондон като общ работник, щото преди 20 години нямаше как да си намери работа по специалността от университета в България. Та нещата са много относителни.
Но сегашншите 30 годишни имате възможности каквито нямаше преди 20 години.А понякога като човек влезе в определена дейност и мине 40 години не е толкова лесно да се прехвърли другаде и на по-добре платена.
Коментар
-
Имам предвид, че Егото е голяма пречка за развитието на един човек. За да постигне успехи индивид с голямо Его, са нужни многократно повече усилия, отколкото без него. Войната става на няколко фронта.
Горните обстоятелства респективно водят до повече емоционален багаж и съответно умора, които ескалират в даден момент. Споделянето на този багаж, дори в интернет или с приятели допринася за "разтоварването" на стреса и подпомага менталното здраве. Така мисля, но си е моя теория.
Много по-страшни неща се крият в Сенките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какво имаш предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМного хора имат нереалистична оценка за себе си и искрено вярват в това, което пишат тук. Те не знаят, че биха постъпили по друг начин.
Ти си доказан специалист и предполагам можеш да поясниш, защо много хора предпочитат да го играят жертва на обстоятелствата, вместо да се променят.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар