Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Около него са, ма с изтекъл срок на годност. Ма той не е гъвкав ни мисленето, ни в действията.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде ги?
Коментар
-
При положение, че има толкоз каки готови да го черпят не му разбирам проблемите - хем ще придобие опит и ще се поичупи, хем няма да мисли за сметки.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не вярвам, след такова черпене евго да излезе с номера, че го боли главаLast edited by Arana; 06.01.2024, 22:02.
Коментар
-
Хм. А ако тя черпи - какво правим?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
+++
Това е най-важното. Щом така го чувстваш. Но наистина ще ти трябва някой мъж с младежки дух, че повечето от нас предпочитат удобството на семейния диван. Неслучайно има една приказка, че мъжете в повечето случаи излизат навън, или за храна, или за секс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нито е за смях, нито е за подигравка, да ти кажа,
Не сме длъжни да черпим щедро непускащи жени,
- 2 Харесвания
Коментар
-
+++
Това е най-важното. Щом така го чувстваш. Но наистина ще ти трябва някой мъж с младежки дух, че повечето от нас предпочитат удобството на семейния диван. Неслучайно има една приказка, че мъжете в повечето случаи излизат навън, или за храна, или за секс.
знам, че го имаше предвидпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Като изяде и изпие 200лв кажи, че втора среща ще има, само ако успее да направи двойна сметка. За един надник, хем сеир ще гледаш, хем спомени ще натрупаш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не сме длъжни да черпим щедро непускащи жени, :)
те ако ще пускат, пускат и без черпене
и изобщо не знам, как някой е решил, че трябва да черпи и после да чака пускане
но това съвсем изкривява поведението на жените
и те се фокусират върху черпенето а не върху пускането
каквото е било и първоначалното им намерениепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
В мрежата мернах нещо добро тази сутрин - пътувайте ако сте имал успехи през изминалата година, за да ги отпразнувате. Ако сте имал неуспехи - пак пътувайте, за да ги забравите. А ако нищо не Ви се е случило - пътувайте, за да Ви се случи.
Аз лично презареждан и се съизмервам. Само пътувайки получаваш реална представа за света, а той се изменя постоянно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Еми, дори след нови 10 години - ще бъде същата вероятност - да му се получи... (на приятеля-учител от Пловдив)...
Всяко следващо поколение (дами) са все по-пресметливи ("отракани") и все повече няма да желаят да "пускат", т.е. - "Я камилата - я камиларя!" (и през следващите 10 години)
Камиларят ще да е на хаспела (вероятно).. Тук често си говорим за фитнес-манЯците, които са се навъдили и, които цакат (с топла бира) ония дами, дето не си плащат сметките в заведенията... Неплащащите и непускащите ще си го получат.
- 1 like
Коментар
-
Между другото възможността за пътувания, моето поколение го оцени благодарение на ковида. Тогава бая народ врътна шайбата, кой от скука, кой от нерви. В родата имам камилари, които са постоянно на път, когато не ходят на работа, и понякога им се чудя на акъла. И проблемът им е, че не го правят за самите пътувания и удоволствието от тях, а като някакъв to do list. Ходят, поразгледат, щракнат снимки и айде. Между другото, мнозинството от хората са като тях.
От друга страна, жаждата у вашето поколение, я разбирам напълно и е много очебийна като се направи, дори едно повърхностно сравнение, спрямо нас. Само слепец, няма да разграничи любопитството от демонстрацията на някакъв псевдостатус..
Аз лично презареждам и се съизмервам. Само пътувайки получаваш реална представа за света, а той се изменя постоянно.Last edited by Arana; 06.01.2024, 21:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахаха - споко, аз съм адепт на мярката във всичко.
Твоето поколение е щастливо. Всяка година компенсирам това, от което бе лишено моето поколение - възможността за свободно пътуване по белия свят и виждам директно всичко, за което само ни позволяваха да четем и идеализираме излишно
Иначе и аз май препих
Между другото възможността за пътувания, моето поколение го оцени благодарение на ковида. Тогава бая народ врътна шайбата, кой от скука, кой от нерви. В родата имам камилари, които са постоянно на път, когато не ходят на работа, и понякога им се чудя на акъла. И проблемът им е, че не го правят за самите пътувания и удоволствието от тях, а като някакъв to do list. Ходят, поразгледат, щракнат снимки и айде. Между другото, мнозинството от хората са като тях.
От друга страна, жаждата у вашето поколение, я разбирам напълно и е много очебийна като се направи, дори едно повърхностно сравнение, спрямо нас. Само слепец, няма да разграничи любопитството от демонстрацията на някакъв псевдостатус.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар