IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И аз и аз

Във връзка с използвано вчера минало свършено време от Вас в изречението: "Един приятел казваШЕ...", щях да поднеса съболезнованията си, но реших да не избързвам... Оказа се, че решението ми /както винаги/ е било правилно. Днес виждам, че сте направили корекция в изречението си, т.е. - приятелят Ви е "прескочил трапа" и продължава "да казва" умни неща... Някои дами сте много успешни откъм /ваксинирани/ приятели. Браво!

Дори щях да питам, ако имате някакви впечатления - дали болката при многониковите приятели е по-силна и всеобхватна, но се досетих, че подобни приятели може да изразяват мислите си и на различни езици /напр. испански/, а Вие да ни ги превеждате, за да не изпадаме в заблуда..., което не изключва възможността, и испанците да са многоникови... Важно е да са приятели, които казват, а не, които са казваЛИ... Човещина, все пак. "Нищо човешко не ни е чуждо!" - е казваЛ някакъв човек.

Както наскоро ми пожела един /приятел - на многониковите/ - перефразирам: "Успех с многото /приятелски/ никове!"

Нищо лошо не казвам. Денят започна добре в ранни зори...

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Заеби жените виж мъжете. Я какви готини батки познаваш. Тресе ги хормоня чак жените не си понасят ха ха
      Като си хванеш приятелка (жена) на по-зрели години, минава известно време докато се получи напасване и стиковане, и е по-трудно отколкото на 18-20 г.

И знаеш ли каква е работата, жената кифлее, не пипа нищо в къщи, той бачка по цял ден, после трябва и да готви, много стрес, дете гледа .......за това е недоволен. Дано поне сексът е ОК.

Коментар

Вие па какво се схванахте с тоя дисонанс . И аз съм с дисонанс, втори пъбертет карам ха ха. Само без бой.
        И аз и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е,

Но все пак си задоволяват нагона и са весели и с настроение.
          Заеби жените виж мъжете. Я какви готини батки познаваш. Тресе ги хормоня чак жените не си понасят ха ха
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Сериозно ли смяташ , че ме интересува ?
            Интересното е процесите тук, във форума . Умира в пепелта или се се възражда от нея ?
            Да идва ментора , та да укаже правилната посока на възприятията .
            Добро утро !
            Ако не те интересуваше, нямаше да задаваш въпроси. Ще ти дам моите отговори , но това не ги прави твои, ако честотите ни се разминават, но по- късно, защото правя ремонтни дейности на работното си място.
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Евго, палавите чичовци и коврите се намират и се влачат по хотелите, щото всеки дава на другия това, което иска за момента - чичовците си вдигат самочувствието и си галят егото, а коврите си взимат кинтите и подаръчетата.
              Нищо истинско няма тук, просто бизнес - едни пари минават от едно място на друго по лесния начин. Такъв бизнес винаги ще има, но играчите се сменят с времето.
              А времето лети бързо
              Така е,

Но все пак си задоволяват нагона и са весели и с настроение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Прав си.

По-важна е вътрешната красота, както и да има злато в портейла и желязо в панталоните.

Макар че има палави чичовци дори на 50-55 г. влачат коври по хотелите, като последен топъл есенен ден преди началото на зимата.
                Евго, палавите чичовци и коврите се намират и се влачат по хотелите, щото всеки дава на другия това, което иска за момента - чичовците си вдигат самочувствието и си галят егото, а коврите си взимат кинтите и подаръчетата.
                Нищо истинско няма тук, просто бизнес - едни пари минават от едно място на друго по лесния начин. Такъв бизнес винаги ще има, но играчите се сменят с времето.
                А времето лети бързо
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Вие па какво се схванахте с тоя дисонанс . И аз съм с дисонанс, втори пъбертет карам ха ха. Само без бой.
                  Сериозно ли смяташ , че ме интересува ?
                  Интересното е процесите тук, във форума . Умира в пепелта или се се възражда от нея ?
                  Да идва ментора , та да укаже правилната посока на възприятията .
                  Добро утро !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Този ти отговор , не знам към кой е насочен , нито отговор на чии въпрос е .
                    Моят въпрос беше свързан с цитираното от мен , твое изявление :

И той е - какво ти носи това знание ?

Понеже не рабираш какво питам , ще се опитам да те насоча , с твой цитат и мой , нов въпрос :

Как непознати , невидими хора във форум , изпълват животът ти със смисъл ?

А ! И още нещо ми е интересно .

Как определяш , кои хора във форума са в дисонанс ? Особено ми е любопитно
                    Благодаря !

Пп. Да си призная , не съм чела за рибката и кучето . Ма удобни клишета има бол. Като
                    " Това, че не изразявам любовта си , както ти си го представяш, не означава , че не те обичам "
                    "Един истински мъж и една истинска жена , не могат да бъдат заедно , защото тя не пуска от първият път , пък той не кани втори " и още безброй подобни
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                      И така по-сериозно казвам, че кой каквото си заработи- това получава, ти знаеш най- добре.
                      Мен друго ме вълнува - поведението на хората, които са в дисонанс.
                      Примерно ти, който казваш, че всичко е от Бога, защо не можеш да приемеш различните от теб, защото и те са чеда на Бога?
                      Как така съдим всичко друго, което не е като нас?
                      С какво помагаме на Евго, примерно когато постоянно го хапем?
                      Не мислиш ли, че с постоянните клетви и псувни се нанася двойна щета- на предавателя и на приемника?
                      Съществувайки различни темпераменти и характери дори при животните, ние дори се сравняваме с някои техни черти.
                      Не зная дали прочетохте книгата ,,Проницателят", там в трета глава са описани 4 начини, по които хората приемат обичта от партньора.
                      https://chitanka.info/text/43975-pro...at/3#textstart

Твоя начин, който доминира,предполагам, е да ти показват на дела обичта си, тоест характеристиките на златната рибка.
                      Евго, с чертите на кученцето, търси одобрение, похвали и комплименти и това не е повод за осъждане, а за разбиране.
                      Проблемът идва, когато не открием или сме забравили характеристиките на любимия човек.
                      А недоразуменията се коригират с откровени разговори и въпроси, а не предположения и недомлъвки.

ПП.
                      Леля и червени вожде, коя част от отговора ми по-точно не разбрахте?
                      Този ти отговор , не знам към кой е насочен , нито отговор на чии въпрос е .
                      Моят въпрос беше свързан с цитираното от мен , твое изявление :
                      Провокаторствата също са ми интересни и от тях разбирам кой е в мир със себе си или не.
                      И той е - какво ти носи това знание ?

Понеже не рабираш какво питам , ще се опитам да те насоча , с твой цитат и мой , нов въпрос :

Как да ти кажа-знанието за човешкото разнообразие изпълва живота ми със смисъл, ако ме разбираш....
                      Как непознати , невидими хора във форум , изпълват животът ти със смисъл ?

А ! И още нещо ми е интересно .
                      Мен друго ме вълнува - поведението на хората, които са в дисонанс.
                      Как определяш , кои хора във форума са в дисонанс ? Особено ми е любопитно
                      Благодаря !

Пп. Да си призная , не съм чела за рибката и кучето . Ма удобни клишета има бол. Като
                      " Това, че не изразявам любовта си , както ти си го представяш, не означава , че не те обичам "
                      "Един истински мъж и една истинска жена , не могат да бъдат заедно , защото тя не пуска от първият път , пък той не кани втори " и още безброй подобни
                      Last edited by Lelq; 20.01.2021, 00:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

С друго няма да те почна, минало ти е времето Набедена за юристка, на метлата и парцала.
                        Както казва един приятел. Няма, където не е имало. Чие време е минало обяснявай на чистачките в хана .

Ами да, водя дела в чужда държава, пък ти переш гащи. Кво да се прави, кой за каквото е учил
                        Last edited by Selena; 19.01.2021, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Не можете да намерите това което не се търси . Всички ли сте слепи и глухи . Не те занимава теб, лично не кара и никой да търси нещо . Целта на всички обяснения и описания е , сродна душа да откликне на ЛС .
                          Има ли някой да не е получавал на лични - здравей , на колко си години / а с какво се занимаваш - от въпросния индивид .
                          В момента е пандемия и не ходя на срещи. Въпреки това бях намерил приятелка, но много проста и скъсахме.

Не помня да съм ти писал нещо. По принцип хората много си пишат на лично, като станат приятели тук,

Репрезентативния ми е любимец, въпреки че той не ме харесва. И не ми е приятно да ме хапете по този начин.
                          Last edited by Evgo; 19.01.2021, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Тя е в пъти по фина в изказа си от теб. Това, че ти не си разбрал какво казва е отделен въпрос. Ти си по епитетите.

Някой като го усетиш, че е над теб и почваш с епитетите.
                            С друго няма да те почна, минало ти е времето Набедена за юристка, на метлата и парцала.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Не можете да намерите това което не се търси . Всички ли сте слепи и глухи . Не те занимава теб, лично не кара и никой да търси нещо . Целта на всички обяснения и описания е , сродна душа да откликне на ЛС .
                              Има ли някой да не е получавал на лични - здравей , на колко си години / а с какво се занимаваш - от въпросния индивид .
                              Аз нямам спомен да съм получавал но отдавна го подозирам тоя че е на левия тротоар..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Евго, и за жени и за мъже, страшно готин, или дори само готин, е до време. Колкото и козметики, пластични хирургии и фитнеси да се намесват. Има изключително редки примери на хора над 45-50г., които запазват някакъв сравнително добър външен вид, но това по-скоро е ген. Кожата при жената, особено в определени зони, е най-големият предател, казващ колко е възрастта й. Затова има особени грижи към нея
                                Не остаряват само очите и душата. С тях ще живееш, щото няма вечно да можеш да избираш нова жена.
                                +1

Прав си.

По-важна е вътрешната красота, както и да има злато в портейла и желязо в панталоните.

Макар че има палави чичовци дори на 50-55 г. влачат коври по хотелите, като последен топъл есенен ден преди началото на зимата.

Коментар

Working...
                                X