IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Де кърпел де.Я се погледнете че сте абсолютно непригодни за нищо едно дете не можете да направите.Станахте на 40г и приличате на гейове.Цялото поколение е нефелно
    Уви, кофти облъчване от медии и хора.
    Всеки си търси една с визията на Натали Портман, доходите на Ким Кардашиян, задника на Джей Ло и интелекта на професорка по молекулярна биология и като не намери - олеле, аверите ми си намериха страхотни жени, аз - не!

Дрън-дрън - красивите, умни и успешни жени са невероятна рядкост, а ако го има, са сбъркани тотално като мислене.
    Наистина мисля, че семейното щастие и уют е в нищо неотличаващото се момиче с бузки, по-голям нос, по-малки гърди или бенка на тъпо място.

Да не говорим, че генетиката е голяма лотария и понякога красавици раждат посредствени деца като визия и обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
      Пичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...

Разгледайте стари снимки от български сватби - жените масово са просто прилично изглеждащи, няма високи, дългокраки и с голям бюст, пък са билу стожери на големи семейства.

Има си добри момичета, които са направо посредствени като визия, с които един мъж ще бъде много щастлив.

Огледайте се около вас - със сигурност има поне няколко супер готини пича с кариера, визия и тяло, до които седи една обикновена девойка - я пълничка, я с обикновена физиономия, я нисичка, обаче са си супер щастливи. Защо ли?
      Де кърпел де.Я се погледнете че сте абсолютно непригодни за нищо едно дете не можете да направите.Станахте на 40г и приличате на гейове.Цялото поколение е нефелно

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
        Пичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...

Разгледайте стари снимки от български сватби - жените масово са просто прилично изглеждащи, няма високи, дългокраки и с голям бюст, пък са билу стожери на големи семейства.

Има си добри момичета, които са направо посредствени като визия, с които един мъж ще бъде много щастлив.

Огледайте се около вас - със сигурност има поне няколко супер готини пича с кариера, визия и тяло, до които седи една обикновена девойка - я пълничка, я с обикновена физиономия, я нисичка, обаче са си супер щастливи. Защо ли?
        готви, чисти, пере, глади тия работи и не мрънка на мъжо си, най-много за някое парцалче срещу нова поза
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да е доволно грозна за тази ниска цена, естествено.
            Не важи. Гасиш лампата и готово. Точно те се раздават като за последно
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това не е качество, а приятен навик.
              Наздраве, bota!
              Да е доволно грозна за тази ниска цена, естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да пие
                Това не е качество, а приятен навик.
                Наздраве, bota!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Освен изброените от теб положителни качества, дамата може ли да има и някое отрицателно?
                  Наздраве!
                  Да пие

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                    Ич ви нема в презентациите..

,, Търся надута и меркантилна жена за лицемерна и взаимно изгодна връзка ,,
                    Освен изброените от теб положителни качества, дамата може ли да има и някое отрицателно?
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Ич ви нема в презентациите..

,, Търся надута и меркантилна жена за лицемерна и взаимно изгодна връзка ,,

Коментар

търся си меркантилна жена до 100лв на час
                        Циция...
                        давам 150 лв за 2 часа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Докато си търсиш оправдания и се самозалъгваш с тях нищо няма да се получи.Имало пандемия тая такава другата онакава.Аз не знам как я търсиш тая жена и къде но е ясно че в интернет няма да я намериш..Казвал съм ти и друг път че си на възраст в която трябва да се правят компромиси.И да не търсиш жена която съществува само в твоята глава а такава дето предлага реалността..Ако бях ергенин за тия две години и жена да си бях намерил дете да имам че вече и с второто да е бременна.Нещата са прости много прости трябва действие а не развиване на теории
                          +1

Не мога да забременявам жена, с която не се разбирам, и ме дразни и няма хубаво привличане и постоянно ме засича и ми дрънка уникални глупости.

Бота, има и готини платени и ми е интересно да опитам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сега е пандемия и е трудно човек да си намери жена.

Аз съм ви разказвал за предишните случаи как протичаха и вече имам доста голям опит и още от самото начало всичко се вижда и личи.

Да ти кажа, че на лично мъжете от темата също споделят мнението ми "Прав си. Наистина правят такива номера и са меркантилни."
                            Докато си търсиш оправдания и се самозалъгваш с тях нищо няма да се получи.Имало пандемия тая такава другата онакава.Аз не знам как я търсиш тая жена и къде но е ясно че в интернет няма да я намериш..Казвал съм ти и друг път че си на възраст в която трябва да се правят компромиси.И да не търсиш жена която съществува само в твоята глава а такава дето предлага реалността..Ако бях ергенин за тия две години и жена да си бях намерил дете да имам че вече и с второто да е бременна.Нещата са прости много прости трябва действие а не развиване на теории

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако си доволен, може да ми дадеш телефона й,
                              е нали не искаш такива

Коментар

търся си меркантилна жена до 100лв на час
                                Ако си доволен, може да ми дадеш телефона й,

Коментар

Working...
                                X