IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Под оръфана нямам предвид само дрехите, а общо, като държание и манталитет. Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане.

Точно това ми е пропуска, че на 20+ не се хвалех и не се държах cocky, въпреки че още тогава имах успехи.

След като на 29г купих хубав двустаен апарт и шашнах всички близки и познати, защото го направих без помощ от някого.
    И какво се случи, Евго, в рамките само на два часа? Първо ти пожела да ми пишеш, защото съм ти ....допаднала. И след като се похвали, че имаш пари, бил си в САЩ и имаш имоти, а аз не останах шокирана и впечатлена, станах цитирам теб: "Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане". Гроздето е кисело, защото е високо И какъв по-точно е стила ми писане, Евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Перфектната банкова сметка винаги може да затъми факта, че на мястото на плочките се мъдрят къде две тухли "четворка". Тъжно е, ама се преживява.
      По-добре да не можеш да си седнеш на портфейла, отколкото на задника.
      Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Уау
        Евго имал пари!
        Евго бил в САЩ и в Ню Йорк!
        Уау! Трябваше да се впечатля може би? Трябваше да бъда възхитена?
        И не ми казвай "мило". Ще се обръщаш към мен с обръщението "кака". Дори да съм на по-малка възраст от теб пак съм ти кака.
        Е ся си такова таковата. Хвани си кака да те отрака хахахаха, че и малка Беля на главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Перфектната банкова сметка винаги може да затъми факта, че на мястото на плочките се мъдрят къде две тухли "четворка". Тъжно е, ама се преживява.
          Имам една колежка цепенячка харесва бирени коремчета. Вика лесно мога да му угодя и да го манипулирам. Аполоново тяло ми не требе
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Значи искате спортни мъже с почти перфектна външност?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Евго,
              тотал щета си бе човек /не го приемай като обида/
              Как може да си търсиш половинка и в същото време да гледаш на жената, като на обект на някво желание.
              Та ти казваш, че не харесваш "оръфани", а какво значи оръфани? Само по дрехите ли съдиш, че дадена жена не става. Ако си търсиш тунингована с цици, джуки и марковите дрешки после ще ревеш, че те е ошушкала или, че ти пуска само срещу дрешка.
              Сбъркан ти е подхода и мисленето.
              Не всички жени се впечатляват от аполонови тела. Има една приказка: "За всеки влак си има пътници", та ако не ти се получава с тунингованите можеш да пробваш с нормална / оръфана / жена.
              Спри да се хвалиш къде си бил, колко си имотен и състоятелен, къв си аполон. Така нищо нема да постигнеш с жените. Ще си намериш някоя уруспия която дати изсмуче имането.
              Имаш много да учиш за отношенията с жените.
              Успех!
              +1

Под оръфана нямам предвид само дрехите, а общо, като държание и манталитет. Тя и тази набор 1992 нещо не ми харесва стила й на писане.

Точно това ми е пропуска, че на 20+ не се хвалех и не се държах cocky, въпреки че още тогава имах успехи.

След като на 29г купих хубав двустаен апарт и шашнах всички близки и познати, защото го направих без помощ от някого.

Коментар

Уау
                Евго имал пари!
                И не ми казвай "мило". Ще се обръщаш към мен с обръщението "кака". Дори да съм на по-малка възраст от теб пак съм ти кака.

Тани,
                не си много права за жените и как нямат проблеми в намирането на половинки.
                Имам две приятелки на възрастта на Евго, че те двете имат голям проблем в намирането на "единственият". Сега дали проблема е само в тях или са попадали винаги на идиоти не мога да знам, но факт е, че им е трудно.

Коментар

• Евго,
                  тотал щета си бе човек /не го приемай като обида/
                  Как може да си търсиш половинка и в същото време да гледаш на жената, като на обект на някво желание.
                  Та ти казваш, че не харесваш "оръфани", а какво значи оръфани? Само по дрехите ли съдиш, че дадена жена не става. Ако си търсиш тунингована с цици, джуки и марковите дрешки после ще ревеш, че те е ошушкала или, че ти пуска само срещу дрешка.
                  Сбъркан ти е подхода и мисленето.
                  Не всички жени се впечатляват от аполонови тела. Има една приказка: "За всеки влак си има пътници", та ако не ти се получава с тунингованите можеш да пробваш с нормална / оръфана / жена.
                  Спри да се хвалиш къде си бил, колко си имотен и състоятелен, къв си аполон. Така нищо нема да постигнеш с жените. Ще си намериш някоя уруспия която дати изсмуче имането.
                  Имаш много да учиш за отношенията с жените.
                  Успех!

Коментар

Нали трябва да идеш с хубави летни дрехи, бански и т.н.

Освен това, имам и пари, мило, И съм материално добре осигурен.

Относно въпроса, защо мъжете фитнес маняци са сами и нямат половинка.

Те имат малко по други критерии и искат "наточена жена". Някоя кротка или скромничка или оръфана няма да им хареса и не я искат. Съвсем просто е.

То оръфана и аз не искам.
                    Уау
                    Евго имал пари!

Коментар

Те имат малко по други критерии и искат "наточена жена". Някоя кротка или скромничка или оръфана няма да им хареса и не я искат. Съвсем просто е.

Брат, ако търсиш свястна жена, никога не употребявай тия фрази директно. Тва върви в някой бардак.
                      Свястната жена е достатъчно умна да ти направи един дю дилиджънс, без да си казал и една дума за състоянието си. Важно е какво правиш, как се държиш с нея и с други хора, и т.н.
                      Успех в търсенето.
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Малко си рязка, а Евго е чувствителен. Но пък го разтоварваш от угризения, като посочваш, че плочките на корема не са входен билет за Рая. Сега той ще мушне едно парче торта от "Неделя" и ще замърка доволен на дивана. Ще се пощипне по наедряващата си талия и ще го приеме за късмет. Ще обяви гирите си в "Продавалник" и ще се отърве от тях. Велоергомера ще го сложи за висок стол на барплота, чиито ръбове от ПДЧ непрекъснато се ронят по пода. Педалите му ще ги занесе на обущар, за да си направи ортопедични сандали за плажа. Ще отвори "Мъжът и жената интимно" и ще открие нещо, за което не се беше сещал - да поръча и надуваем пояс по Амазон.
                        Не позна за храната,

Нямам корем и много внимавам с калориите.

Дори да си поръчам торта или вкусен десерт, след това 1-2 дни хапвам постно и без десерт.

Наистина харесвам американски филми, но от 80-те години насам, единствено първите серии на "Далас" са снимани в края на 70-те години.

И съм бил в САЩ и Ню Йорк,
                        Last edited by Evgo; 16.02.2021, 12:36.

Коментар

За тези ученически купони ми е кристална ясна картината Всеки, който е бил ученик е правил необмислени постъпки и аз разбира се. Ти очевидно като ученик не си вършил никакви щуротии и глупости, не си нарушавал законите, бил си прилежен ученик и както се описа културен и възпитан. Ужас Аз пък като ученичка бях бунтарка и доста дива, и аз доста глупости съм вършила, но човек израства, поумнява и уляга с възрастта.
                          За намирането на половинката въпросът е сложен за вас, а не за нас, защото не ни разбирате и не сте наясно с нашата същност. Запитай се защо тези "персонални треньори с много хубава физика към 40 г. имат проблеми и са single" са самотни. Може би въпроса не е само във физиката и финансовите средства.
                          "..... да си пишем на лично" и какво очакваш? Аз ли първа да ти пиша? И защо да го правя? Бъркаш инвеститорския форум с форумите за запознанства.
                          Малко си рязка, а Евго е чувствителен. Но пък го разтоварваш от угризения, като посочваш, че плочките на корема не са входен билет за Рая. Сега той ще мушне едно парче торта от "Неделя" и ще замърка доволен на дивана. Ще се пощипне по наедряващата си талия и ще го приеме за късмет. Ще обяви гирите си в "Продавалник" и ще се отърве от тях. Велоергомера ще го сложи за висок стол на барплота, чиито ръбове от ПДЧ непрекъснато се ронят по пода. Педалите му ще ги занесе на обущар, за да си направи ортопедични сандали за плажа. Ще отвори "Мъжът и жената интимно" и ще открие нещо, за което не се беше сещал - да поръча и надуваем пояс по Амазон.

Коментар

И как реши, че ти допадам? Че ти изобщо не ме познаваш и нищо не знаеш за мен. А в темата съм писала не повече от двадесет постинга.
                            "Намирането на половинка си е трудна задача", ами тя е трудна за вас, нали ти го казах вече, за нас не е изобщо трудна.
                            А с тези думи ме развесели: "да си накупиш нови дрехи за новата работа или за морето". Ти за морето нови дрехи ли си купуваш? Ти на море ли отиваш или на модно ревю? Аз като отивам на море си вземам само четката за зъби и банския, и още някои женски работи, и всичко ми се събира в едно сакче. Нови дрехи за морето... хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

...това?

Това е без талия, но ... вкусове разни. Виж другото, на леля е ок

Коментар

Аз също бях доста див на 20+. То си е нормално.

Намирането на половинка си е трудна задача, не е като да идеш в магазин и да си накупиш нови дрехи за новата работа или за морето.

Просто ти предложих да се опознаем, защото ми допадаш,
                                И как реши, че ти допадам? Че ти изобщо не ме познаваш и нищо не знаеш за мен. А в темата съм писала не повече от двадесет постинга.
                                "Намирането на половинка си е трудна задача", ами тя е трудна за вас, нали ти го казах вече, за нас не е изобщо трудна.
                                А с тези думи ме развесели: "да си накупиш нови дрехи за новата работа или за морето". Ти за морето нови дрехи ли си купуваш? Ти на море ли отиваш или на модно ревю? Аз като отивам на море си вземам само четката за зъби и банския, и още някои женски работи, и всичко ми се събира в едно сакче. Нови дрехи за морето... хихи

Коментар

Working...
                                X