Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ха ха ха аз проблеми със жените не съм имал никога.Явно и свако ти е бил пич а не скъперник и задръстеняк като тебе.Не е тука мястото да разказвам...Много мога да разказвам какво е хубава и образована жена да е влюбена в тебе а ти да не искаш да я мамиш и да се възползваш.И да знаеш не е била само една а доста повече.Дори жена ми ме е питала като видях какви жени са те искали се чудя как се ожени за мен...Ха ха ха отиваме на заведение и като видях певицата много се зарадвах викам на жена ми сега като свърши да пее ще дойде на нашата маса...След малко Даниела идва и сяда при нас запознах я с моята жена и те така...отиваме на другарска среща и две колежки разправят на жена ми благодарение на него имаме дипломи за електроинженери протоколите му пишехме ама той не гледаше на нас като на мацки....в едн подгрупа бяхме три години и нищо вицове кафенце майтапи смях...Както и да е минало е..
Наздраве, Пеше!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
йеее свако от село средище силистренско
кажи пак за него
И сега вече говори по бабешки,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти си на нивото на свако ми, от село Средище.
Аз бях разказвал за него, ако не помниш, ще го напиша отново. ОК?
кажи пак за него
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
А ти си на нивото на свако ми, от село Средище.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ей тва наченки на втора гънка в главата ли са?Да не си паднал вчера на главата си?Са остава да разбереш че проблема не е и във външният вид а в празната глава.Ти имаш таланта да ставаш антипатичен не само на жените но и на мъжете и то за отрицателно време...Поведението ти е противно крайно противно и да ти кажа като се срещнеш със следващата по добре мълчи и я остави тя да говори че отвориш ли си устата и мача приключва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Има един начин, с който мога много лесно да реша въпроса с репродукцията си и аз ще го направя, ако засушаването продължи.
Не искам да го пиша заради подигравките.
Това, че нямам половинка се дължи на факта, че свободните жени (25-40 г) от София много често са "от боклук до боклук", както казва един приятел.
СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ
За спешни състояния в неврологията и психиатрията - денонощен 02/9702 130
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти кажа, имам един познат, на 23 г, ръгбист, хубаво и здраво момче.
Той също не може да намери. Не е във възрастта проблема.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В поляците има повече финес и духовност. Естествено не във всички поляци, но го имат това качество. Сега обобщенията не са хубаво нещо. Всеки народ си има и ок хора и мърша. Говорех за общи тенденции.Народ от пияндури.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти кажа, имам един познат, на 23 г, ръгбист, хубаво и здраво момче.
написал съм ти изрично какъв е проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Не, дължи се на факта, че "Първоначално изпратено от Evgo Наскоро станах на 43 г." и че висиш в някакви форуми и фейсбуци.
Боклука какво се прави бе, Евгени?
Боклука се рие! Риеш, докато не намериш нещо читаво.
Нямаш идея май какво може да намериш в боклука. И какъв смисъл влагам в думата "рие".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Това, че нямам половинка се дължи на факта, че свободните жени (25-40 г) от София много често са "от боклук до боклук", както казва един приятел.
Боклука какво се прави бе, Евгени?
Боклука се рие! Риеш, докато не намериш нещо читаво.
Нямаш идея май какво може да намериш в боклука. И какъв смисъл влагам в думата "рие".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧрез пъпкуване?
- 1 like
Коментар
Коментар