IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

За тези ученически купони ми е кристална ясна картината Всеки, който е бил ученик е правил необмислени постъпки и аз разбира се. Ти очевидно като ученик не си вършил никакви щуротии и глупости, не си нарушавал законите, бил си прилежен ученик и както се описа културен и възпитан. Ужас Аз пък като ученичка бях бунтарка и доста дива, и аз доста глупости съм вършила, но човек израства, поумнява и уляга с възрастта.
    За намирането на половинката въпросът е сложен за вас, а не за нас, защото не ни разбирате и не сте наясно с нашата същност. Запитай се защо тези "персонални треньори с много хубава физика към 40 г. имат проблеми и са single" са самотни. Може би въпроса не е само във физиката и финансовите средства.
    "..... да си пишем на лично" и какво очакваш? Аз ли първа да ти пиша? И защо да го правя? Бъркаш инвеститорския форум с форумите за запознанства.
    Аз също бях доста див на 20+. То си е нормално.

Намирането на половинка си е трудна задача, не е като да идеш в магазин и да си накупиш нови дрехи за новата работа или за морето.

Просто ти предложих да се опознаем, защото ми допадаш,

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Макар да замени констатацията си /това искат мъжете/ с въпроса /това?/, Отново не си по темата , която е /какво искат жените?/ И то е [ATTACH=CONFIG]n3719082[/ATTACH]
      Значи искате спортни мъже с почти перфектна външност?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

През 90-те години бях ученик и тогава беше модерно да се ходи на нощни купони у съученици.

И на тия купони понякога се появяваха квартални навлеци.

Аз съм в ролята на умното момче (отличник), спретнат с нови дънки и бяла ризка, културен, възпитан. След малко на купона ще влезе квартален гамен, мърляв, с разкъсани дънки, с обеци (едвам завършил с тройки), в разгара на купона той ще си набележи някоя девойка (ще я плесне по дупето) и ще я привика или в тоалетната или в някоя стая, да я оправи. Надявам се сега да ти е станало ясно.

Въпросът с намирането на половинка е сложен, дори персонални треньори с много хубава физика към 40 г. имат проблеми и са single.

През 2005 г. ми беше последния изпит от втората ми магистратура, изпитва ме възрастна и ерудирана професорка от СУ (строга и взискателна, лека й пръст). И ми казва: "Всичко си заеш, умен си, обаче пишеш малко съкратено и човек си мисли, че не знаеш. Освен това, малко си притеснителен и това е само в твой минус. И ми писа отличен."

Ще се радвам да си пишем на лично,
        За тези ученически купони ми е кристална ясна картината Всеки, който е бил ученик е правил необмислени постъпки и аз разбира се. Ти очевидно като ученик не си вършил никакви щуротии и глупости, не си нарушавал законите, бил си прилежен ученик и както се описа културен и възпитан. Ужас Аз пък като ученичка бях бунтарка и доста дива, и аз доста глупости съм вършила, но човек израства, поумнява и уляга с възрастта.
        За намирането на половинката въпросът е сложен за вас, а не за нас, защото не ни разбирате и не сте наясно с нашата същност. Запитай се защо тези "персонални треньори с много хубава физика към 40 г. имат проблеми и са single" са самотни. Може би въпроса не е само във физиката и финансовите средства.
        "..... да си пишем на лично" и какво очакваш? Аз ли първа да ти пиша? И защо да го правя? Бъркаш инвеститорския форум с форумите за запознанства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Макар да замени констатацията си /това искат мъжете/ с въпроса /това?/, Отново не си по темата , която е /какво искат жените?/ И то е ......

Без да се намесвам в спора ви по същество, бих посочил, че онова, което искат жените по-често не съвпада с онова, което желаят мъжете...

Пример за това е снимката по-долу. Може би липсата на талия? (въпросителна) От друга страна интелектът (май) би трябвало да компенсира доста други липси? (въпрос)

Теми и подвъпроси по темите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

...това?

Макар да замени констатацията си /това искат мъжете/ с въпроса /това?/, Отново не си по темата , която е /какво искат жените?/ И то е Click image for larger version

Name:	файл (12).jpeg
Views:	1
Size:	4.7 КБ
ID:	3719082

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Каквото Бог дал ...
              ...това?

Last edited by Имхотеп; 16.02.2021, 03:34.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

според мен импортно ориентирана от съветския блок

Каквото Бог дал ...

Коментар

Твоите думи: "Вземи ме ти" ми звучат по-скоро като молба. Кажи ми какво разбираш под "лоши момчета", за да ти кажа дали харесвам такъв тип мъже.
                  А другите твои думи: "...вие жените харесвате лошите момчета, а не добрите....", аз мога да ги кажа с обратен знак: " Лошите момчета харесват добри момичета"
                  През 90-те години бях ученик и тогава беше модерно да се ходи на нощни купони у съученици.

И на тия купони понякога се появяваха квартални навлеци.

Аз съм в ролята на умното момче (отличник), спретнат с нови дънки и бяла ризка, културен, възпитан. След малко на купона ще влезе квартален гамен, мърляв, с разкъсани дънки, с обеци (едвам завършил с тройки), в разгара на купона той ще си набележи някоя девойка (ще я плесне по дупето) и ще я привика или в тоалетната или в някоя стая, да я оправи. Надявам се сега да ти е станало ясно.

Въпросът с намирането на половинка е сложен, дори персонални треньори с много хубава физика към 40 г. имат проблеми и са single.

През 2005 г. ми беше последния изпит от втората ми магистратура, изпитва ме възрастна и ерудирана професорка от СУ (строга и взискателна, лека й пръст). И ми казва: "Всичко си заеш, умен си, обаче пишеш малко съкратено и човек си мисли, че не знаеш. Освен това, малко си притеснителен и това е само в твой минус. И ми писа отличен."

Ще се радвам да си пишем на лично,
                  Last edited by Evgo; 15.02.2021, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Най-после Тошето си призна, че се занимава с международна търговия
                    според мен импортно ориентирана от съветския блок

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ако си истинско прасе ще може да си внесеш и по качествен сорт .
                      Най-после Тошето си призна, че се занимава с международна търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако си истинско прасе, нищо няма да отиде за експорт.
                        Ако си истинско прасе ще може да си внесеш и по качествен сорт .
                        Last edited by Todor Sabev; 15.02.2021, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Хубавите ябълки са за експорт.
                          Ако си истинско прасе, нищо няма да отиде за експорт.

Коментар

Истината е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат. Ама Евго е гледал много американски филми от 70-те.
                            Хубавите ябълки са за експорт.

Коментар

Пандемията е от една година, дори по-малко. А ти защо до сега не си се оженил? Винаги когато си късал с жените в твоя живот, винаги причината и проблемът в тях ли е бил? Любопитна съм.
                              Гей браковете в България са забранени

Коментар

Истината е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат. Ама Евго е гледал много американски филми от 70-те.
                                И всичко е любов....Леле как само се променат нещата,Навремето ,мого му се кефех на Иван Иванов как бягаше от тевеуто и биеше даскалите там...След 20г от позицията на баща с две деца си викам деба и негодника му тевеу му е малко затвор трябва за такива....

Коментар

Working...
                                X