IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
    Честит ви свети Валентин и Ден на влюбените.
    Обичайте се и бъдете щастливи
    Благодаря, обичай се и ти и бъди щастлива! /с човека до теб!/

Опааа, май нещо се промени смисълът на казаното от мен! Затова направих и добавката!...

В тоя стил, има разни сентенции и майтапи, които може и да не приемем безрезервно...

................................................

Въпрос: Усещате ли "мравучкане" по тялото, когато се влюбвате? Усещате! Как няма да усещате!
    Това е здравият разум, който напуска тялото ви...

..................................................

Учениците на Сократ го попитали знае ли сигурно средство срещу любов от пръв поглед.
    - Знам! - отговорил мъдрецът - Трябва внимателно да се вгледаш повторно...

В чата:
    - Да се видим в 2 часа, пред Лидъл?
    - Добре, а как ще те позная?
    - Ще ме познаеш лесно! Аз съм мъжът ти...

Вчера един ми пише: "Здравей! Искаш ли да се запознаем? Красива си като Мис България!"
    И като ми стана едно обидно...

Мило, да се събличам ли, или само... да изплюя дъвката?

.................................................. ..

Жена, ей тук, в тоя буркан - ще пускам по 5 лв., всеки път, когато правим секс... Накрая на годината ще ти купя подарък със събраните пари.
    От теб зависи, лак за нокти ли искаш, или нов автомобил...

.................................................. ..

Шелдън, в сериала "Теория за Големия взрив" казваше, че това не може да бъде празник, щом е свързано с екзекуцията на свещеник...

Най-разпространената история за Свети Валентин е следната:

Император Клавдий събирал доброволци за армията си, но никой от мъжете не искал да се бие и да умре, оставяйки любимата и семейството си сами. Явилите се били малцина. На Клавдий му хрумнала щурата идея, че ако забрани брака, доброволците ще станат повече... Направил това.

Някъде в древната римска държава живял свещеникът Валентин, който напук на императора - венчаел влюбени двойки. Изпълнявайки мисията си, той бил заловен и екзекутиран на 14.02.269 г. за подстрекателство към неподчинение. Самата екзекуция била по-скоро тържество. Хората го изпратили с цветя и сладки.

Стотина години по-късно хората все още се сещали за свещеника и го провъзгласили за светец и покровител на влюбените.

.................................................. ......

Почнах празника вчера на Витоша и сега съм ОК. Важно е човек да е доволен от себе си!

Коментар

• идвам ти на помощ брат ..............
      айде на всички дето се обичат .... амииии ........ да се обичат повече................
      Той обича Нея.........
      Тя обича Него .............
      Той обича Него .............
      Тя обича Нея ..............

абееее ........... важното е да се обичат .........
      Правете любов, правете секс, а не война .................

Коментар

• Мъже, излагация пълна в темата днес
        Едно момиче да открие празничния ден, и аз на амбразурата да ви спасявам задниците на всичките пичове, с акълите за живота и жените....
        Срамота, честно.....
        За всички дами в темата:
        Честит празник на любовта!
        Бъдете здрави, щастливи и обичани!
        От всички мъже тук

Click image for larger version

Name:	VDay.jpg
Views:	1
Size:	41.0 КБ
ID:	3718132
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Честит ви свети Валентин и Ден на влюбените.
          Happy Valentine's Day!

Да си го напишем как си требе, на чуждоземски

Скоро една позната ми даде определение за истинска любов, която пожелавам на всички тук да почувстват не само днес, а завинаги:
          *** Любовта е да бъдеш себе си заедно с друг ***

По-кратко и по-смислено не бях го срещал. Може и да греша, но наздраве за любовта! Обичайте се!
          Наздраве!
          че два празника има, дето някакси образуват синергия и е много възможно едното да доведе до другото
          Last edited by Kildirim_Bei; 14.02.2021, 12:58.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Честит ви свети Валентин и Ден на влюбените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кажи ти?
              Тодар Колев също го е казал - "палачи дете, баща ти е "невинен"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                А под 50 какво има? Знаеш ли?
                Може ли аз

https://www.facebook.com/glavatami/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Кажи ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И живеейки в такава чудесна есенна хармония, както си я описал, без да им пука от зимата, това не е ли чудесна форма на любов?! Твоят вариант с какво може да я превъзхожда!?
                    Тъъъй, дойдохме си на думата

Коментар

На стари години (над 50 г) има привързаност, симпатия, разбирателство, да си живеят спокойно в хармония, като един последен топъл есенен ден преди началото на зимата.
                      И живеейки в такава чудесна есенна хармония, както си я описал, без да им пука от зимата, това не е ли чудесна форма на любов?! Твоят вариант с какво може да я превъзхожда!?

Коментар

На стари години (над 50 г) има привързаност, симпатия, разбирателство,

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Мислиш, че любовта не е възможна и на стари години ли? Не може ли на стари да е и по-добра, щото хората не им е до глупости ?!
                          Да не говориш за влюбване?!
                          На стари години (над 50 г) има привързаност, симпатия, разбирателство, да си живеят спокойно в хармония, като един последен топъл есенен ден преди началото на зимата.

Коментар

Толкова малко знаем за себе си и толкова много се страхуваме от себе си, че се крием зад фалшиви маски и фалшиви роли. И винаги искаме да бъдем някой друг/а. Да копираме поведението, живота и успехите на този някой. И това поведение от живота го пренасяме и в интернет по форумите. Като в този например. Но той е анонимен, никой никого не познава, така че какво пречи на всеки да бъде истински, искрен и честен, и такъв, какъвто е.

Провокираш ме да ти отговоря...

Изобщо, ама наистина изобщо-изобщо - не е гаранция (факт при мен!), че когато не съм анонимен,..., но съм искрен и истински, и всичко - до откат - забелязал съм - епа не ми вЕрват!

Нямам предвид личния живот... Може пък т.нар. "работодатели" наистина да нямат качествата да бъдат такива... Оставам с впечатление, че като малки не са им чели приказката за кокошката със златните яйца...

Все тая, де. . ... (лафя с теб неангажиращо)..., но се налага мнението, че хората по-скоро сме недоверчиви...

Коментар

Ако намекваш, че е при мен, не е така.

Други мъже също се оплакват от хитри и некоректни жени.

По-лесно е на 20-25 г., когато хората са младички и се вземат по любов. Тогава е друго.
                              Мислиш, че любовта не е възможна и на стари години ли? Не може ли на стари да е и по-добра, щото хората не им е до глупости ?!
                              Да не говориш за влюбване?!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)

В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.

.................

Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...

Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...

Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...
                                Толкова малко знаем за себе си и толкова много се страхуваме от себе си, че се крием зад фалшиви маски и фалшиви роли. И винаги искаме да бъдем някой друг/а. Да копираме поведението, живота и успехите на този някой. И това поведение от живота го пренасяме и в интернет по форумите. Като в този например. Но той е анонимен, никой никого не познава, така че какво пречи на всеки да бъде истински, искрен и честен, и такъв, какъвто е.

Коментар

Working...
                                X