Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма защо го криете тоя таралеж?!
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хихи не държа ама мерси
Гледам тука една сиеста не мога да направя и изпускам събития ей. Колкото съм се смяла днес наскоро не съм се смяла.
Що са трили толкоз? Какво е ставало и то вторник? И то по обяд?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Нема се притесняваш, ако трябва ще спасяваме положението.
Наздраве, сър Събев!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кои дни и часове са най-подходящи за секс? Може и според Юпитер
Просто имай предвид, че между 14-16 часа жената е в хормонален пик. Но е много индивидуално.
Нека по-сведущите добавят познание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСпоред Юпитер недей! Че мое те изненада некой спътник...
Пише се: може да те
След като правиш забележки за правописа на други, редно е и ти да се изразяваш и пишеш правилно.
Нищо личноLast edited by tani1992; 16.02.2021, 19:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениекои дни и часове са най-подходящи за секс? Може и според Юпитер
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Нормално е за вторник. Вторник е денят на планетата Марс в астрологията и според римското схващане Марс е богът на войната. Мъжка планета свързана с физическата сила и агресивността. Войнствена планета, неслучайно и цветът на Марс е червеният. Затова и днес е "боен", агресивен и войнствен ден
Днес момчетата се "сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Бай Пешо се заяде с Крети и Евго, и стана мазалосещаш се за сценария
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Нормално е за вторник. Вторник е денят на планетата Марс в астрологията и според римското схващане Марс е богът на войната. Мъжка планета свързана с физическата сила и агресивността. Войнствена планета, неслучайно и цветът на Марс е червеният. Затова и днес е "боен", агресивен и войнствен ден
Днес момчетата се "сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещата
И при Евго някоя планета или група планети ще е на чорчик. Не е виновно момчето.Last edited by Selena; 16.02.2021, 19:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеДнес момчетата се "сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ЩО е то еснафски ценности?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хихи не държа ама мерси
Гледам тука една сиеста не мога да направя и изпускам събития ей. Колкото съм се смяла днес наскоро не съм се смяла.
Що са трили толкоз? Какво е ставало и то вторник? И то по обяд?
Днес момчетата "се сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещатаLast edited by tani1992; 16.02.2021, 19:23.
- 1 like
Коментар
-
Хихи не държа ама мерси
Що са трили толкоз? Какво е ставало и то вторник? И то по обяд?сещаш се за сценария
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ще те замоля най-учтиво да промениш диапазона от 50+ на 50 на таралеж /ако не знаеш, това е 50 с няколко минуса/ на дамите, които не са ти в таргет групата, че да се класираме и ние със Селана. Инак, големи притеснения ще ни налегнат
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар