IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Петък е денят на Венера. Венера е богинята на любовта. Сега чак до часове ...

Просто имай предвид, че между 14-16 часа жената е в хормонален пик. Но е много индивидуално.

Нека по-сведущите добавят познание
    За съжаление съм роден в събота но съм зодия Телец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Ама защо го криете тоя таралеж?!
      Наздраве!
      По същата причина, поради която обичаме да си носим дантеленото бельо
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Хихи не държа ама мерси

Гледам тука една сиеста не мога да направя и изпускам събития ей. Колкото съм се смяла днес наскоро не съм се смяла.

Що са трили толкоз? Какво е ставало и то вторник? И то по обяд?
        И аз като теб. Пешето днес беше на кеф и написа няколко култови коментара.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Нема се притесняваш, ако трябва ще спасяваме положението.
          Май ще трябва. Сипи един коняк у Кръчмата.
          Наздраве, сър Събев!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

кои дни и часове са най-подходящи за секс? Може и според Юпитер
            Петък е денят на Венера. Венера е богинята на любовта. Сега чак до часове ...

Просто имай предвид, че между 14-16 часа жената е в хормонален пик. Но е много индивидуално.

Нека по-сведущите добавят познание

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Според Юпитер недей! Че мое те изненада некой спътник...
              Не се пише: мое те
              Пише се: може да те
              След като правиш забележки за правописа на други, редно е и ти да се изразяваш и пишеш правилно.
              Нищо лично
              Last edited by tani1992; 16.02.2021, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                Според Юпитер недей! Че мое те изненада некой спътник...

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Нормално е за вторник. Вторник е денят на планетата Марс в астрологията и според римското схващане Марс е богът на войната. Мъжка планета свързана с физическата сила и агресивността. Войнствена планета, неслучайно и цветът на Марс е червеният. Затова и днес е "боен", агресивен и войнствен ден
                  Днес момчетата се "сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещата
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Бай Пешо се заяде с Крети и Евго, и стана мазало сещаш се за сценария
                    И аз да пропусна. Тюх.

Коментар

Нормално е за вторник. Вторник е денят на планетата Марс в астрологията и според римското схващане Марс е богът на войната. Мъжка планета свързана с физическата сила и агресивността. Войнствена планета, неслучайно и цветът на Марс е червеният. Затова и днес е "боен", агресивен и войнствен ден
                      Днес момчетата се "сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещата
                      Знам аз за вторник, пък нека ми разправят, че туй звездобройството било псевдонаука.

И при Евго някоя планета или група планети ще е на чорчик. Не е виновно момчето.
                      Last edited by Selena; 16.02.2021, 19:13.

Коментар

Кавичките са на неправилно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

ЩО е то еснафски ценности?
                          Ми оказа се да си търсиш жена която има имоти добра работа и доходи която да ти ги даде да търчи да пазарува готви да гледа децата и да те гледа като писано яйце а ти да си недоволен и вечно мрънкащ.А пък ако наглостта да ти се изсмее на парите и ходенето в САЩ да почнеш да я заплашваш и обиждаш

Коментар

Хихи не държа ама мерси

Гледам тука една сиеста не мога да направя и изпускам събития ей. Колкото съм се смяла днес наскоро не съм се смяла.

Днес момчетата "се сбиха", да разтоварят напрежението и стреса, всичко е в реда на нещата
                            Last edited by tani1992; 16.02.2021, 19:23.

Коментар

Хихи не държа ама мерси

Бай Пешо се заяде с Крети и Евго, и стана мазало сещаш се за сценария
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ще те замоля най-учтиво да промениш диапазона от 50+ на 50 на таралеж /ако не знаеш, това е 50 с няколко минуса/ на дамите, които не са ти в таргет групата, че да се класираме и ние със Селана. Инак, големи притеснения ще ни налегнат
                                Ама защо го криете тоя таралеж?!
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X