Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?
Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.
Ще се записвам на танци от Новата година,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Евгич, респектирай я малко. Кво е тва отношение. Следващия път като те подмине, я спри ти. След като ти изписа фермана, пита ли я дали на живо е толкова притеснителна, че не смее даже да те поздрави?
Ако я усещаш, че се дуе - всеки път като се видите я приземявай с някой бъзик. Повтаряш докато не стане памучец. Да се чуди какво да говори и как да се държи, че да не отнася още бъзици. Чак като омекне и даваш един за награда.
Като сериозен мъж Евго трябва да я попита:
- Колежке, да не би да си служила в армията.
Тя:
- Защо?
Той:
- Защото като те видя нещо в мен става и застава мирно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няколко уикенда отлагаше втората среща, а после престана да ми отговаря.
Но е смотана шушумига, искаше заедно да ходим по провинцията, по диви и необитавани места, сред природата, но си остана само на думи.
Иначе аз точно такива обекти имам,
не се ли засичате по фейсапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Този месец имах рожден ден.
В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.
Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.
Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, какво стана с онази, дето викаш, че била малко лудичка
и и беше качил снимка тука
Но е смотана шушумига, искаше заедно да ходим по провинцията, по диви и необитавани места, сред природата, но си остана само на думи.
Иначе аз точно такива обекти имам,
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Кафето е прелюдия към другото. При първи разговор да и кажеш, че ще и скъсаш шортите - ми гуд лък. Една уважаваща себе си жена би ударила шамар на мъжа и би си помислила, че е перверзник.
Всъщност момичето ще очаква от Евго точно "да и скъса шортите" и всичко друго си е загуба на време.
Въпроса трябва да се постави още в началото. Ако мацката остане след втория въпрос, то след третия ще е готова.
Трите въпроса са в рамките на три минути.
Е, може и малко повече газ да даде, но не препоръчвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Така си го представям Евгич - разрошен като диригент и със здрава палка в ръка
- 1 like
Коментар
-
Кафето е прелюдия към другото. При първи разговор да и кажеш, че ще и скъсаш шортите - ми гуд лък. Една уважаваща себе си жена би ударила шамар на мъжа и би си помислила, че е перверзник.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Изключително решителна постъпка и точно показва какво му се иска от живота.
Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
действай, жените обичат решителните мъже, които знаят какво искат от живота. ако я харесваш - покани я на кафе!
Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?
Коментар
-
В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.
Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.
Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
задомил е да си купиш ДОМ/жилище не жена. За жена си имаме друга дума - ОЖЕНИЛ
Коментар
-
Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.
и и беше качил снимка тукапрепоръка е
Коментар
Коментар