Гледам сте пропуснали Турския, що така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Е, щом Грую, капацитет от галактическа величина го е казал, не споря.
Чужденката беше мило 32 годишно грузинско момиче, което искаше твоя фейсбук профил, ма тебе те достраша да ѝ го дадеш.
Слава Богу.
Сега, това последното ти решение е ок. Спри да ни занимаваш, да отдъхнем малко. Дай една пауза.
Пише се simplemente.
Тя изобщо не искаше да си даде фейсбука, тъй като не ме познавала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Селена е умерен оптимист. Аз предпочитам да се въздържам от такивата емоции
Наздраве!зная
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, селена единствена от женското присъствие се опита да ти помогне.
другите просто снизходително избягват да те коментират и да влизат в контакт с теб.
не разбирам с какво е заслужила такова отношение.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да не говорим, че е израз на върховна простотия.
Дали същото мислят и 30 годишните моми, а не само >50 годишните?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Как по точно ми е помогнала:
като се опита да ме запознае с чужденка, в друга държава, която била на кръстопът, без да разменим фейсбук,
а на всичкото отгоре казала, че не ме познава и не можела да гарантира за мен. А онази казала, че ще прецени дали да се занимава с мен.
Благодаря за такава помощ.
Груьо ви каза, че повечето мнения, които пишете по темите, са плява и че рядко някой дава умни идеи или може да се научи от него.
Взех решение да не разказвам в темата за новите мадами......
Чужденката беше мило 32 годишно грузинско момиче, което искаше твоя фейсбук профил, ма тебе те достраша да ѝ го дадеш.
Слава Богу.
Сега, това последното ти решение е ок. Спри да ни занимаваш, да отдъхнем малко. Дай една пауза.
Last edited by Selena; 23.02.2021, 12:17.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Има ли значение на колко години е жената?
Щом е харабия, кво ти пука
хубав ден
- 4 Харесвания
Коментар
-
Hola Selena,
eres un poco viejecita,
Mi bisabuelo nacio en 1900. Es probable que tengas 50-55 anios. (Tu has mencionado el anio de nacimiento de tu abuelo).
No es bueno que usas burlas para mi (como esta cancion).
Atentamente
Evgo
Ademas de grocero no usas la solitaria neurona que te queda.
Last edited by Selena; 23.02.2021, 11:56.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Има ли значение на колко години е жената?
хубав ден
Имаше някаква стара градска песен, от която помня "...всяка жена сърце която има, може да люби, без да е красива тя..."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, селена единствена от женското присъствие се опита да ти помогне.
другите просто снизходително избягват да те коментират и да влизат в контакт с теб.
не разбирам с какво е заслужила такова отношение.
като се опита да ме запознае с чужденка, в друга държава, която била на кръстопът, без да разменим фейсбук,
а на всичкото отгоре казала, че не ме познава и не можела да гарантира за мен. А онази казала, че ще прецени дали да се занимава с мен.
Благодаря за такава помощ.
Груьо ви каза, че повечето мнения, които пишете по темите, са плява и че рядко някой дава умни идеи или може да се научи от него.
Взех решение да не разказвам в темата за новите мадами......Last edited by Evgo; 23.02.2021, 11:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Gracias a google traslate, podemos comprender otras lenguas cuando el texto no es dificil.
Yo leo libros en Espaniol en original.
"Благодарение на гугъл преода можем да разбираме други езици, когато текстът не е труден.
Аз ...leo?... букви на испански в оригинал."
А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнениеΑβε υιε να κυφ εζικ πιξετε τυκα?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Hola Selena,
eres un poco viejecita,
Mi bisabuelo nacio en 1900. Es probable que tengas 50-55 anios. (Tu has mencionado el anio de nacimiento de tu abuelo).
No es bueno que usas burlas para mi (como esta cancion).
Atentamente
Evgo
хубав денНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
Коментар