Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евго вече си е легнал. И Тани изчезна. Звездите ми нашепват нещо.
Какво ти казват звездите?
Ага,
приятели сме, но не си прав, не приличам на тази кака.
Лека нощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Няма значение. Инат + претенции е рецепта за оставане сам. Без значение дали е мъж или жена
Познавам една, около 34-5 годишна, всичко си има, добре изглежда, има хубава работа, абе все едно Евго, ама женаизкарала една трагична връзка 7 години + развален годеж за капак, засичаме се в едно любимо квартално заведение, приятели ходим там и е ставал лаф кво-що. Еми сега си е навила на пръста, че търси пич дето има повече от нея и ще я глези тотал нон-стоп, ама гледам 4 години не го е намерила още. Като на Евго работата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евго вече си е легнал. И Тани изчезна.
Познавам една, около 34-5 годишна, всичко си има, добре изглежда, има хубава работа, абе все едно Евго, ама женаизкарала една трагична връзка 7 години + развален годеж за капак, засичаме се в едно любимо квартално заведение, приятели ходим там и е ставал лаф кво-що. Еми сега си е навила на пръста, че търси пич дето има повече от нея и ще я глези тотал нон-стоп, ама гледам 4 години не го е намерила още. Като на Евго работата.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Евго, знаеш много сме си говорили с тебе. Не се ядосвай така бе, човек. Форум е тук.
Ти и на живо ако така се ядосваш и режеш жена за всяка приказка навъпреки, не можеш 1 ден семеен живот да изкараш
Дай го по-лежерно, ако си решил да убиваш невинни нервни клетки, убивай ги по-скоро с алкохол, отколкото с ядосване за глупостиLast edited by pinoccio; 16.02.2021, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Типична лелка хейтърка.
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.
Ти и на живо ако така се ядосваш и режеш жена за всяка приказка навъпреки, не можеш 1 ден семеен живот да изкараш
Дай го по-лежерно, ако си решил да убиваш невинни нервни клетки, убивай ги по-скоро с алкохол, отколкото с ядосване за глупостиНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дано не се омотая някъде из пръстените му. Родена съм в неделя, та може и Слънцето някакъв пръст в цялата дандания.
Наздраве!Това обяснява хобито с бедствията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А неделята, щото и нея я дават на сатурн на места? Ама хайде сега, подробности. И ние с тнм зодиакално сме подвластни на Сатурн, а той ни подарява власт и вечна младост
. Родена съм в неделя, та може и Слънцето някакъв пръст в цялата дандания.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добър пост. Значи оттам идва. Не знаех. Ограмотих се. А как е вторник на съвременен немски?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мислиш ли че една жена би се задоволила само с петък?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мислиш ли че една жена би се задоволила само с петък?
Коментар
-
Това, което днес се случи, не е лаФ стори, а лаВ стори.
То друго се случи, но не ми е на мен работа да приказвам...
Коментар
-
Петък е денят на Венера. Венера е богинята на любовта. Сега чак до часове ...
Просто имай предвид, че между 14-16 часа жената е в хормонален пик. Но е много индивидуално.
Нека по-сведущите добавят познаниеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ЛаФ, не лаВ
Ами ... успех в търсенето ...
- 1 like
Коментар
Коментар