Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Не съм манипулирала, не съм използвала нито заплахи, нито съм правила сделки: Ако направиш това, аз ще направя онова. Исках нещата да стават от само себе си и по естествен начин да се случват. За картоните е готина идея. Но не съм сигурна в себе си дали аз ще спазя срока от десет денаLast edited by Kildirim_Bei; 17.02.2021, 16:55.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
И след няколко години тя ще те напусне, Евго, дори няма да ти остави бележка на хладилника, както правят във филмите, които гледаш. И ти ще бъдеш смазан, безкрайно шокиран и учуден защо го е направила. Ще се питаш, Евго: във всичко й угаждах, нищо не й липсваше, пари й давах, имаше къде да живее, секс получаваше, готвех, чистих. А тя, неблагодарницата, ме напусна. Защо? А отговора е толкова прост и толкова незабележим, че ти не го виждаш. Защото той е скрит, там, между изрядно подредените ти и педантично сгънати дрехи в гардеробаНе допринася ли за общото, пиши я бегала, няма смисъл да се хабиш въобще за едната благодарност. Сещам се един като виц, ама май истински - живяли си двама на семейни начала в Перник под наем и по едно време след години жената случайно разбрала, че мъжът е собственик на апартамента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дори в момента имам цъфнали сакъзи на балкона ми.
Наистина Тани има критерии, които аз покривам. Дано станат нещата.
Изобщо не живея в нета. Има дни, в които не пиша и не чета, защото графикът ми не го позволява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, де, ама 90% от жените са мераклии за тези 10% от мъжете. Как да решим това уравнение?
Наздраве!
Коментар
-
Не съм манипулирала, не съм използвала нито заплахи, нито съм правила сделки: Ако направиш това, аз ще направя онова. Исках нещата да стават от само себе си и по естествен начин да се случват. За картоните е готина идея. Но не съм сигурна в себе си дали аз ще спазя срока от десет дена
Например... Сигурен съм, че би приела ангажимента -.дори доживот да изхвърляш боклука, без да правиш въпрос за това...
Достатъчно е Евго да осигури къща - да кажем - 200-300 кв. м. - с градина и обслужващ персонал?
Защо да не направиш още един компромис в името на разбирателството? Можеш да се съгласиш и на къща от 150 кв.м., с двор, нали а?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Евго, ти няма да спреш да пишеш в темата! За подобно твое решение е необходим голям катаклизъм. Ти си човек, който живее в нета...
Приеми, че дамите са на възрастта, която е винаги под твоята и не коментирай числа. Числата не ти помагат с нищо, но могат много да ти навредят...
Май имаш някакъв реален шанс с Тани (лично усещане), но...
Тя има мечта! Къща с голям двор. За това (на първо четене) трябва градинар, който да работи с различни инструменти и техника (мотофреза, тример, резачка)... Т.е. - доста средства са необходими за това хоби... Разбира се, за един милионер това може да са джобни пари...
Казвам това, защото каквито и да са хобитата ти, Евго - зная, че можеш да варосваш стаите във вилата ти, но това изобщо няма да ти е достатъчно... Градинар, със заплата... и цветята - гаранция, че може да се гледат дори и в зимна градина... И Тя би била усмихната и най-доволната и обичлива жена на света...
До тук нещата не ми изглеждат така леки за изпълнение...
(но това е лично мое усещане)
Наистина Тани има критерии, които аз покривам. Дано станат нещата.
Изобщо не живея в нета. Има дни, в които не пиша и не чета, защото графикът ми не го позволява.
Мисля да спра да споделям лични неща заради коментарите и подигравките на лелките! ОК?Last edited by Evgo; 17.02.2021, 15:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ха, много просто го вкарваш редВъвеждаш системата на жълти и червени картони. Казваш 1 път - не върши работа (жълт картон), казваш 2ри път - не върши работа (червен картон и 10 дни на сухо го оставяш
) Тва не работи ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Оффф
Ако продължаваш така, ще спра да пиша в темата.
Нищо не си измислям и това, което съм ви споделил, е истина. Сигурен съм, че val/she e 35 г. или над 40г. Ако ще и на 50 г да е, все ми е тая.
Повече ме издразни стила й, нахален, просташки, кой знае какъв орунгел е и какъв смотаняк е мъжа й, тръгнала с мен да се занимава. И то за втори път.
Наистина ще спра да коментирам българските жени и как минават срещите ми,
Ванга казва, че ще дойде време на морален разпад, че няма да има стабилни връзки, че хората ще мислят само за плътското и за изгодата си, че няма да има хармонични бракове и че ще го правят дори на публични места. Sad. but true.
Евго, ти няма да спреш да пишеш в темата! За подобно твое решение е необходим голям катаклизъм. Ти си човек, който живее в нета...
Приеми, че дамите са на възрастта, която е винаги под твоята и не коментирай числа. Числата не ти помагат с нищо, но могат много да ти навредят...
Май имаш някакъв реален шанс с Тани (лично усещане), но...
Тя има мечта! Къща с голям двор. За това (на първо четене) трябва градинар, който да работи с различни инструменти и техника (мотофреза, тример, резачка)... Т.е. - доста средства са необходими за това хоби... Разбира се, за един милионер това може да са джобни пари...
Казвам това, защото каквито и да са хобитата ти, Евго - зная, че можеш да варосваш стаите във вилата ти, но това изобщо няма да ти е достатъчно... Градинар, със заплата... и цветята - гаранция, че може да се гледат дори и в зимна градина... И Тя би била усмихната и най-доволната и обичлива жена на света...
До тук нещата не ми изглеждат така леки за изпълнение...
(но това е лично мое усещане)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеЗащо постингите на повечето завършват с "Наздраве"? Това част от някакъв ваш ритуал ли е?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха и милионера на тати ще отиде в някоя квартална кръчма и ще поръчва, поръчва така едно хубаво да се намокри
Пък ако й изневери заради едното хвърляне на боклука (не може да издържи 10 дни на сухо), да му бие шута навремеНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ха, много просто го вкарваш редВъвеждаш системата на жълти и червени картони. Казваш 1 път - не върши работа (жълт картон), казваш 2ри път - не върши работа (червен картон и 10 дни на сухо го оставяш
) Тва не работи ли?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Как да им го обясниш? Да хвърля боклука! Че да му се смеели съседите! Някой написа и за прането. Същата работа, казвам му: Прибери прането, защото трябва да готвя. Женска работа било прибирането. Пък за чистене с прахосмукачка да не отварям дума. Търпях, търпях, търпях една година.
Защо постингите на повечето завършват с "Наздраве"? Това част от някакъв ваш ритуал ли е?Въвеждаш системата на жълти и червени картони. Казваш 1 път - не върши работа (жълт картон), казваш 2ри път - не върши работа (червен картон и 10 дни на сухо го оставяш
) Тва не работи ли?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБаси, кви са тия Вашите мъже, а може и аз да съм сбъркан нещо
Хвърлям боклук, простирам и пране прибирам, готвя, гладя си дрехите/не винаги/, па и чистя, е чистенето рядко, че жената перфекционист и да не стават дрязги. Наййй ми е като готвя, голям релакс.
Май, май са ви наред мъжете, а аз съм сбъркан
Я не разваляй дисциплината....
Коментар
-
Как да им го обясниш? Да хвърля боклука! Че да му се смеели съседите! Някой написа и за прането. Същата работа, казвам му: Прибери прането, защото трябва да готвя. Женска работа било прибирането. Пък за чистене с прахосмукачка да не отварям дума. Търпях, търпях, търпях една година.
Защо постингите на повечето завършват с "Наздраве"? Това част от някакъв ваш ритуал ли е?
Имам спомен, че е мое предложение....
Попучих поздрави от една дружка за некакъв празник с една дума - НАЗДРАВЕ !
Много ми допадна - кратко а означава много - хем да си здрав, хем ти се пие ( като пийнеш ти се хапва и после ти се ....дремва...)
За " доброто утро" - пак по спомен е мое предложение....Беше ме питал някой - защо даже и след 20 ч пак си на добро утро ?
Има дълбок смисъл - почваш да общуваш с некакви пропаднали и алкохолизирали се ЧОВЕЦИ.....
Кво по нормално да се обърнеш към тях, все едно сега се събуждате от тежък запой - търкаш зъркели, драпаш си кунките и казваш на дъртия пияница до теб - ха добро утро !
пп Хич не смятам повече да се фаля - но и обръщението "ББ - тиквата" е мое....после стана "боко - тиквата".....( галено....)
Кво да праиш - човешка любофф....
Те така !
Наздраве !
Last edited by 4i40; 17.02.2021, 14:18.
Коментар
Коментар