Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Спирката е пак цивилизационен избор , има къде по брутални примери и места пълни с хора , но зорът не прощаваLast edited by pinoccio; 03.11.2023, 21:13.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, що така нападаш сега? Ender-а е експерт и има много точни попадения. В случая се отзова на мое питане.
Агресивно-подпийнал се намесих, без да съм разбрал конкретиката.
Last edited by X_Y; 04.11.2023, 11:19.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Да се разбира ли, че си (само)осъзнат?
Като гледам, само коментираш чужди неща. Некак по-зле и от кварталните клюкарки?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Идеологията ми е ясна - самият Мечок наскоро ни каза, че жената е ценна в младостта си, на 20+. А мъжът в зрелостта си, когато е финансово стабилен. Ето защо не е невъзможно да има връзка между жена на 20+ и мъж на 40+. Но според него са най-здрави връзките от 20+, когато тя е осъзнала, че в него има потенциал и го е избрала.
Аз не харесвам жени извън репродукцията за гадже (да имам връзка с нея), иначе за компания и за приятелки - Да.
Сами виждате как жените избират и стари, и дебели, и грозни, само пари да има (и то много).
Преди време ние с Миродес по цял ден спорехме с Арана по тези въпроси.
Материалът ми не е застоял и е с отлично качество според спермограмата.
Търся половинка от 2006 г. и от 2008 г., когато бях свежо парче на 20+. В битов план се оправям и поддържам перфектен ред. И нямам нужда от специалистка по старци. Аз също приготвям палачинки със сладко от ягоди и солени също.
Утре сутринта ще направя един кекс.
Майка ми държи да се науча да готвя вкусно (и всякакви манджи), за да не погина един ден. В готварството след няколко опита ставаш перфектен за съответното ястие. То не е до възраст, а е до можене, както казва Лили.
Познавате ли думата incel - involuntary celibate? Тя описва немалка общност от мъже, които не водят полов живот не в следствие на собствено решение, а поради невъзможност. Съвременният начин на живот позволява неограниченост на избора, заради която тези, които имат, започват да трупат още повече, а онези, които нямат, остават съвсем без нищо.
Точно такива са и основните потребители на redpill съдържание - неудовлетворени или от отношенията си със жени, или от тяхното неслучване, млади мъже, които не могат да разберат причината за несполуката си и я търсят в интернет. В реалността те не могат да се свържат нито с противоположния пол, нито с бащина фигура от собствения си пол, която да улесни прехода в зрелостта.
Идеологията, на която попадат, чудесно се заиграва с негативните им чувства и ги увеличава, принизява жените в очите им и им преподава съвети и трикове за свалки, за чието прилагане е необходимо пълното обездушаване на сваляния "обект". Прави ги pickup-артисти, за които флиртът е изкуство, а обектът на флирта - не по-емоционално богат от четка за рисуване.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВсеки живее в собствената си илюзия, която не е непременно неистинна. Разковничето е в липсата на самоосъзнаване, а хапчетата са гадни на вкус, независимо от цвета им.
Като гледам, само коментираш чужди неща. Некак по-зле и от кварталните клюкарки?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, ти си расъл под похлупак. Докато майка ти е варила боба, и ти си бил вътре в тенджерата. Струват ти се странни неща, които са толкоз общочовешки. Кучета и котки могат да се оправят по спирките, а хора да не могат. Айде, де. Нали всички сме на този свят, за да се оправяме. Ако чакаме да стане кексът - цивилизацията е заминала.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЩе ми е интересно също да чуя мнението на Ender, дали тук разковничето не е в липсата на функционална грамотност.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Прочетох статията за ред пил и съм съгласен с нея.
Не се прави на интересен, защото не вярвам да сте се оправяли по спирките.
Успя ли дай надуеш корема все пак,
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕвго, в някой готварски форум ти е шанса да откриеш спътница в живота, освен общите интереси посетителките там ще да са скромни момичета, като от едно време, а не някакви комерсиални кифли и разпоретини.
Същото като ИТ/кол центровете. Като даваха по 5-6 ПЪТИ по високи заплати от средната и там налазиха. Сега вече не щатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Е, като е до можене, отиди в 6 без 15 на спирката и виж какво ще изможеш. Ще отидеш разгорещен и ще настинеш, докато чакаш, защото няма да дойде никой. Това е изпуснатото време. Закъснял си с 20 години. През това време момичетата са станали лелки, натежали са и не висят по спирките.
Коментар
� -
То не е до възраст, а е до можене.
Виждам, че фантазията ти работи доста. Това преди колко години е било рано сутринта на спирката?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Евгич, ами ти си готов пенсионер. Понеже говорим за 20 годишните, когато бях на 19 и хващах първите рейсове за училище, с моята ученическа любов, която се качваше на същото място, се оправяхме прави за добро утро още на спирката, потънала в непрогледен мрак и безлюдна в този ранен час. Особено напролет птиците не можеха да си намерят място от възбуда и посипваха върху нас люлякови клонки. И утрото наистина беше добро. Ти можеш ли да зарежеш предаването си и кафето и да отидеш в 6 без 15 на спирката до вас и да свършиш тая работа? Не можеш, защото ще ти изгори кексът. Не знам дали схващаш духа на времето и духа на хората. Можеш да се появиш , на някоя ретроизложба - с фрак на Дзеня и жълта папийонка на Георги Лозанов, с изрядно поддържани нокти, с парфюм, откраднат от нощното шкафче на Александър Маккуин, с маниери на паун, хванат в центъра на София. Но това на спирката, в 6 без 15, никога няма да сториш. А там те чак това, което търсиш.
Виждам, че фантазията ти работи доста. Това преди колко години е било рано сутринта на спирката?
- 1 like
Коментар
�
Коментар