Първоначално изпратено от tani1992
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Как да им го обясниш? Да хвърля боклука! Че да му се смеели съседите! Някой написа и за прането. Същата работа, казвам му: Прибери прането, защото трябва да готвя. Женска работа било прибирането. Пък за чистене с прахосмукачка да не отварям дума. Търпях, търпях, търпях една година.
Защо постингите на повечето завършват с "Наздраве"? Това част от някакъв ваш ритуал ли е?
Коментар
-
Баси, кви са тия Вашите мъже, а може и аз да съм сбъркан нещо
Хвърлям боклук, простирам и пране прибирам, готвя, гладя си дрехите/не винаги/, па и чистя, е чистенето рядко, че жената перфекционист и да не стават дрязги. Наййй ми е като готвя, голям релакс.
Май, май са ви наред мъжете, а аз съм сбърканLast edited by polax; 17.02.2021, 14:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Изхвърлянето на боклука е изключително важен индикатор за състоянието на една връзка. Преди време коментирах в темата точно този проблем, но не срещнах разбиране от аудиторията.
Наздраве!
Защо постингите на повечето завършват с "Наздраве"? Това част от някакъв ваш ритуал ли е?Last edited by tani1992; 17.02.2021, 13:54.
Коментар
-
Изхвърлянето на боклука е изключително важен индикатор за състоянието на една връзка. Преди време коментирах в темата точно този проблем, но не срещнах разбиране от аудиторията.
Наздраве!
Според мен, ако мъж остави жена си/приятелката да изхвърля боклука или да носи торби с покупки, ако са заедно и той е с празни ръце.... жената трябва сериозно да се замисли....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кога ти пише "мило ботче", тогаз....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не позволявам жената да хвърля боклука - от де да знам дали нема да ме пообърка с чувала....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ау 8 стаи стигат ли?(3-4 са заети ма мое измислим нещо) За градината сама ще си я направиш кукла.
Евго аз бях 1 месец с една нимфоманка - за това време не погледна друг мъж. Като намалихме секса до 1път на ден почна да мрънка и да се оглежда. Това беше края и ....
Та трябва да даваш това което иска. Иначе мрънкоти и си го търси другаде. То и за мъжете и за децата важи
Коментар
-
Наздраве!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наздраве!
Едно време като младо семейство, кума ме учи.....
- Никога няма да хвърляш боклука и да простираш прането....Това е работа на жената....
Минаваме покрай тях и го гледам на терасата простира....Правя се на умряла лисица и нищо не казвам, за да не разваля настроението на кума.....
За простирането намерих цаката - меткам ги както ми дойде под ръка и след това жената ги пренарежда...Получих забрана за тази дейност....
Не позволявам жената да хвърля боклука - от де да знам дали нема да ме пообърка с чувала....
Наздраве !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Вярно време е да спреш да ни занимаваш с неудачите си и с турският си манталитет
Ако знаеш какъв стаж имам в стопанството на баба и дядо, нямаше да ме ядеш така,
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Мило чиче"
Е, не мога да спра да се смея като го пиша
Обожавам градински цветя, мечтата ми е да имам къща с голяма градина с цветя.
Евго аз бях 1 месец с една нимфоманка - за това време не погледна друг мъж. Като намалихме секса до 1път на ден почна да мрънка и да се оглежда. Това беше края и ....
Та трябва да даваш това което иска. Иначе мрънкоти и си го търси другаде. То и за мъжете и за децата важиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имаме няколко вили.
На една от тях до скоро цъвтяха лалета, посадени от баба ми преди повече от 20 г.
На другите също има цветя - рози, перуники, летни цветя......нека дойде Таня, ще насадим. Аз също гледам на остъкления ми балкон.
А ти Пинокьо какви хобита имаш?
Коментар
-
"Мило чиче"
Е, не мога да спра да се смея като го пиша
Обожавам градински цветя, мечтата ми е да имам къща с голяма градина с цветя
Има два начина да си постигнеш мечтата.
Да се ожениш за компромисен богат мъж и да си криеш сълзите в китната градина и прочистваш ноздрите в красивите цветя...
Да те хване сляпата неделя и да намериш мъж за 'илядолетие...Тогава обаче, трябва като два вола да орете нивата на живота и след години труд и разбирателство да постигнеш мечтите си....
пп Бах маа му , колко тъпо се четат такива съвети.....( не за друго, но изглеждат като дадени от деди, а не от "мило чиче" )
- 1 like
Коментар
-
Аз затова не подарявам букети цветя ......
Градински ухайни китки от вилата понякога, за да не развалям красотата на природата.
Направо ме боли като ги късам, но красотата си иска красота.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар