If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А неделята, щото и нея я дават на сатурн на места? Ама хайде сега, подробности . И ние с тнм зодиакално сме подвластни на Сатурн, а той ни подарява власт и вечна младост
Дано не се омотая някъде из пръстените му. Родена съм в неделя, та може и Слънцето някакъв пръст в цялата дандания.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добър пост. Значи оттам идва. Не знаех. Ограмотих се. А как е вторник на съвременен немски?
Dienstag. Същата работа. Тоя скандинавски бог на войната, Tīw, , явно бая се е отразил, щото викингите доста са вършали из северната Европа в първите векове на по-миналото хилядолетие
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.
Тези твои яростни реакции. Следва леко да ги овладееш.
Нито съм лелка, нито - хейтърка. Това, че не ти харесва мнението ми, не означава, че то е хейт.
Приеми, че аз съм твоето огледало.
п.п. Проблем с мъжкото внимание нямам - никога не ми е липсвало и предполагам - няма да ми липсва - днк и лични качества.
Простееш.
Изобщо не си права: търся жена, която да отговаря на 2 условия:
Етимология на tuesday:
Old English Tīwesdæg ‘day of Tīw’, a Germanic god of war and the sky; translation of Latin dies Marti ‘day of Mars’, the god Tīw being equated with the Roman god Mars. Compare with Swedish tisdag .
Баш ден на Марса е тюздей. Наздраве за гладиаторите на арената днес - добре се получи!
Добър пост. Значи оттам идва. Не знаех. Ограмотих се. А как е вторник на съвременен немски?
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.
Нито съм лелка, нито - хейтърка. Това, че не ти харесва мнението ми, не означава, че то е хейт.
Приеми, че аз съм твоето огледало.
п.п. Проблем с мъжкото внимание нямам - никога не ми е липсвало и предполагам - няма да ми липсва - днк и лични качества.
Коментар