IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Изключително решителна постъпка и точно показва какво му се иска от живота.

Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?
    Кафето е прелюдия към другото. При първи разговор да и кажеш, че ще и скъсаш шортите - ми гуд лък. Една уважаваща себе си жена би ударила шамар на мъжа и би си помислила, че е перверзник.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

действай, жените обичат решителните мъже, които знаят какво искат от живота. ако я харесваш - покани я на кафе!

Изключително решителна постъпка и точно показва какво му се иска от живота.

Стига ве. Трябва да и каже, че иска да и скъса шортите на заднато седалка на колата. Толкова ли е трудно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Този месец имах рожден ден.

В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.

Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.

Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.
        действай, жените обичат решителните мъже, които знаят какво искат от живота. ако я харесваш - покани я на кафе!
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

задомил е да си купиш ДОМ/жилище не жена. За жена си имаме друга дума - ОЖЕНИЛ
          Така де.

Коментар

В работата ми имам симпатична колежка, която е мома. Тя се размина с мен и дори не ме поздрави. А после ми писа по фейсбук дълго пожелание.

Какво ме топли това пожелание като на живо се държи като дива коза. Ние не сме далечни познати с нея, работили сме по общи проекти. И много ми е лайквала снимките, които качвам.

Случаят е показателен за това какво представляват млади българки в момента. На приказки силни, на дела нищо.
            абе, какво стана с онази, дето викаш, че била малко лудичка
            и и беше качил снимка тука
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Какво му е другото на времето, бе, Евгич? На 50 вече си дърт пергиш. Тепърва има да ги сънуваш тия тийнейджърки. Ще се облизваш насън като мачка на италиански сладолед. За да хванеш младо момиче, трябва ти да слезнеш на нейното ниво и да дърпаш магистралки по кьошетата и по прокъсани дънки да ревеш като магаре, а не тя да се качи на твоето и да й четеш Блок и Есенин пред камината с папийонка на врата. Докато извадиш патлака да я оправиш, ще трябва да се застреляш после сам с него.

Коментар

Ти все пак си от друго време.

През 90-те години наистина беше както ти казваш.

То и аз можех да направя бебе на някоя тийнеджърка на 16 г през 1995 г.
                Какво му е другото на времето, бе, Евгич? На 50 вече си дърт пергиш. Тепърва има да ги сънуваш тия тийнейджърки. Ще се облизваш насън като мачка на италиански сладолед. За да хванеш младо момиче, трябва ти да слезнеш на нейното ниво и да дърпаш магистралки по кьошетата и по прокъсани дънки да ревеш като магаре, а не тя да се качи на твоето и да й четеш Блок и Есенин пред камината с папийонка на врата. Докато извадиш патлака да я оправиш, ще трябва да се застреляш после сам с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koйто до 35 години не се е задомил или е скъсаняк без пукната пара или е комплексар.Аз се ожених на 21 години.Даже вече съм дядо на 2 внучки.
                  Ти все пак си от друго време.

През 90-те години наистина беше както ти казваш.

То и аз можех да направя бебе на някоя тийнеджърка на 16 г през 1995 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koйто до 35 години не се е задомил или е скъсаняк без пукната пара или е комплексар.Аз се ожених на 21 години.Даже вече съм дядо на 2 внучки.
                    задомил е да си купиш ДОМ/жилище не жена. За жена си имаме друга дума - ОЖЕНИЛ
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• 13 причини поради които евго не може да си намери жена
                      1.Не проявяват интерес като личности. Повечето партньори се свързват, защото споделят общи интереси. Някои забравят, че са отделни личности и всеки заслужава своето лично пространство, с времето губят идентичност и живеят за мнението и възгледите на другия, а това може да доведе до рутина и до последваща раздяла. Отношенията не трябва да бъдат обсебващи. Двама души се събират, за да вървят заедно напред и да постигнат заедно мечтите си, споделяйки живота си с другия.
                      2.Задават си високи стандарти за партньори, като изискват определен външен вид, финансов статус, възраст и други. Когато не успяват да намерят подходящ партньор за дълго време, те се оправдават, че техните стандарти са твърде високи и никой не отговаря на очакванията им.
                      3.Стремят се да угаждат на другите и не развиват собствени мнения. Още една причина за оставане необвързан може да бъде свързана с влиянието, което близките оказват върху техния избор на партньор.
                      4.Наслаждават се на свободата и независимостта да бъдат необвързани. Някои хора просто не желаят да поемат ангажименти или да се подчиняват на чуждо мнение.
                      5.Водят живот, който е по-подходящ за несемейни хора, като имат динамична работа, чести пътувания и др.
                      6.Посвещават се изцяло на професионалното си развитие и кариерата. Този фокус върху работата им може да ги задоволи и да им попречи да създадат връзка.
                      7.Имат страх от връзка. Този страх може да се дължи на опасението да не загубят своята индивидуална свобода или поради негативни опити в миналото си.
                      8.Проблеми с доверието преобладават в техния живот. Проблеми с доверието също могат да възпрепятстват намирането на подходящ партньор.
                      9.Имат ниско самочувствие и комплекси относно външния си вид. Този фактор също може да ги отдалечи от щастливи отношения. В този случай, работата върху увереността в себе си може да бъде ключът към успех.
                      10.Имат затруднения в общуването или липса на разнообразие в социалните контакти. Този проблем може да се дължи на множество фактори, като ежедневна рутина, ограничени възможности за излизане и липса на интереси, които да ги свържат с нови хора.
                      11.Отдават по-голям приоритет на приятелите си. Важно е да поддържаме близки отношения с приятелите си, но в едно ангажирано партньорство, връзката с партньора трябва да заема важно място. Дисбалансът в този аспект може да затрудни създаването на дълги връзки.
                      12.Сдържат своите емоции. Любовта е силно емоционално изживяване, но някои хора могат да бъдат затворени или да създават емоционални
                      прегради пред потенциалните си партньори.
                      13.Приемат партньора си като даденост и не забелязват грешките си. Има хора, които предоставят малко усилия във връзката и не са склонни да се променят,
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Така де , ти що на всички намираш кусури?Що на 40 и кусур си без жена?48-ма на тия години твойте ако някой е бил без жена и по важното, без деца ,дърт ерген със съответния данък!

Коментар

Преди години беше така, но в последно време се промениха нещата и хората взеха да се женят късно.

Не намирам косури на никоя, търся нещо приемливо, в срок, и да има нормално човешко отношение.

И много колежки и колеги в репродуктивна възраст са без половинка.

А тези случки, които съм разказвал тук, са да се посмеем и да коментираме. И не са измислени, а реални случки, които за мен вече нямат значение и са едно минало.

Аз в твое мнение не прочетох за нито един,една или двойка ,на които всичко им е ок . Всеки вижда това което иска да вижда!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Така де , ти що на всички намираш кусури?Що на 40 и кусур си без жена?48-ма на тия години твойте ако някой е бил без жена и по важното, без деца ,дърт ерген със съответния данък!
                            Преди години беше така, но в последно време се промениха нещата и хората взеха да се женят късно.

Не намирам косури на никоя, търся нещо приемливо, в срок, и да има нормално човешко отношение.

И много колежки и колеги в репродуктивна възраст са без половинка.

А тези случки, които съм разказвал тук, са да се посмеем и да коментираме. И не са измислени, а реални случки, които за мен вече нямат значение и са едно минало.

Коментар

1948 год. Един самун хляб, една глава лук и една чиния маслини за 6 усти. И въпреки това тези усти не спряха да вярват в доброто!
                              Днес имаме всичко, но пак казваме "нямаме". Все нещо ни липсва, все някой ни е виновен и забравяме да кажем едно " благодаря" за храната, която имаме на масата, за покрива над главите ни, топлинката през зимата, за дрехите, които имаме да облечем...И после се чудим, че депресията е бичът на века.
                              Приятелю, каквото и да притежаваш, ако не се научиш да си благодарен за това, а се фокусираш върху онова, което нямаш, винаги ще бъдеш нещастен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Някои си казват, други се чешат по главата от яд. Важното е да се запази добрия тон. Нищо, че всяка една жена в подобна позиция, отдавна би получила истерични пристъпи.

Убеден съм, че в този форум девиациите (от различен тип) са на особена почит.

Животните се куплират предимно в периода за съвкупление. Някои хора - само докато осигурят /осигурите потомството.

Коментар

Working...
                                X