If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.
Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.
Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.
Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".
Проверих я днес от друг ф.б. профил.
Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
Снощи две жени се биха за мен - едната казва вземи го ти, другата - за какво ми е!
Да,ама не.В Тик ток се въртят клипове на сценки от различни държави как някоя жена изхвърля куфара на мъжа си на улицата. И в тоя момент минава друга жена и го взима куфара и кара мъжа да тръгне с нея. Тогава първата му взема обратно куфара и прибира мъжа обратно.
Тоя клип напълно отразява женската психология. За жените е атрактивен тоя мъж, който е атрактивен и за други жени. И от личен опит мога да кажа, че като се ожених станах привлекателен за някои жени.С една даже бях излизал преди да се оженя и оная се прави на интересна и нищо не стана.Като разбра, че съм се оженил ми писа да сме се видели .Естествено я отрязах.
А съм имал случаи отивам с някоя жена на дискотека и се прибирам с друга.Шансът да забиеш някоя жена в нощен клуб е много по-голям ако си с друга жена, отколкото в мъжка компания.А ако си сам е най-трудно.Викат си тоя е егати и изпадналия щом ходи сам на нощен клуб.
Коментар