IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

то и аз нямаше много да се радвам ако някой забремени всичките ми познати
    Що, бре!? Демографската криза трябва да се бори. С всякакви средства.
    Наздраве, гризач!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.

Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.

Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.
      И какво като си има апартамент?Щом ти идва на вилата явно има сериозни намерения.Току така няма някоя жена да отиде на вилата на мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
        Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
        А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
        Тя щеше да дойде на вилата ни и нямаше да сме сами. Щеше да бъде много странно, гостенката да спи в отделна стая и да сме само приятели.

Отделно беше много хлъзгава, с което провали всичко.

Нямаше да иска да дойде да живее у нас, има си апартамент. И изобщо не е домакиня, гледа да изкарва пари.

Коментар

Става дума за аптекарката.

Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".

Проверих я днес от друг ф.б. профил.

Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.
          Женски номера.Отива на море заедно с мъж,с когото ще спят в една стая и нямала да пусне.Тя ако не иска да пуска никога няма да отиде на почивка заедно с мъж.
          Казвал съм ти го и друг път-не слушай какво говорят жените ,а какво правят.
          А и защо изобщо си коментирал ще правите ли секс или не.Жените не обичат да говорят за тия неща в началото на една връзка. Директно действаш,без да питаш.
          Last edited by mirodes; 15.05.2024, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом е искала да дойде с теб на морето е била навита.Недей да слушаш какво говорят жените,а какво правят.
            Става дума за аптекарката.

Беше ми писала: "Ти да не мислиш, че като дойда на море ще ти пусна".

Проверих я днес от друг ф.б. профил.

Ако е искала нещо да стане, можеше да ме покани у тях или да дойде у нас през 2019 г.

Коментар

Запознахме с по Интернет в един сайт - Сериозни запознанства в края на 2018 г. Имаше дълго общо запознаване и чат.

Черпих я на ресторант, а вторият път й занесох подарък за рождения ден и пак я черпих.

Гледаше все да се измъкне, аз й пиша, тя не отговаря. Искаше да дойде на морето, но не като гаджета.
              Щом е искала да дойде с теб на морето е била навита.Недей да слушаш какво говорят жените,а какво правят.

Коментар

Запознахме с по Интернет в един сайт - Сериозни запознанства в края на 2018 г. Имаше дълго общо запознаване и чат.

Черпих я на ресторант, а вторият път й занесох подарък за рождения ден и пак я черпих.

Гледаше все да се измъкне, аз й пиша, тя не отговаря. Искаше да дойде на морето, но не като гаджета.
                Мисълта ми беше, че при две срещи няма възможност за номера. Ако визираш това, че не е дошла на море, не бих казал че това е номер

Коментар

Преди малко разбрах, че една от момите, с която съм излизал 2 пъти е станала майка през април на 43-45 г.

Правила ми е номера и изобщо не се радвам, дори мислех, че няма да успее предвид възрастта й.

Това е 6-ти случай от пандемията насам за късно раждане на мои познати.
                  то и аз нямаше много да се радвам ако някой забремени всичките ми познати
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Как е успяла за две излизания с номерата?

Коментар

Преди малко разбрах, че една от момите, с която съм излизал 2 пъти е станала майка през април на 43-45 г.

Правила ми е номера и изобщо не се радвам, дори мислех, че няма да успее предвид възрастта й.

Как е успяла за две излизания с номерата?

Коментар

• Преди малко разбрах, че една от момите, с която съм излизал 2 пъти е станала майка през април на 43-45 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Обърнах вниманието на Селеното, че няма жени-хумористи.

Какво е заяждането?
                          А не знам кой е авторът на вица. От фейса е взет

Коментар

• Този коментар от Turbolan е изтрит от X_Y Причина: Заяждане.
                            Обърнах вниманието на Селеното, че няма жени-хумористи.

Какво е заяждането?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                              Mалко хумор за отскок:

Снощи две жени се биха за мен - едната казва вземи го ти, другата - за какво ми е!
                              Да,ама не.В Тик ток се въртят клипове на сценки от различни държави как някоя жена изхвърля куфара на мъжа си на улицата. И в тоя момент минава друга жена и го взима куфара и кара мъжа да тръгне с нея. Тогава първата му взема обратно куфара и прибира мъжа обратно.
                              Тоя клип напълно отразява женската психология. За жените е атрактивен тоя мъж, който е атрактивен и за други жени. И от личен опит мога да кажа, че като се ожених станах привлекателен за някои жени.С една даже бях излизал преди да се оженя и оная се прави на интересна и нищо не стана.Като разбра, че съм се оженил ми писа да сме се видели .Естествено я отрязах.
                              А съм имал случаи отивам с някоя жена на дискотека и се прибирам с друга.Шансът да забиеш някоя жена в нощен клуб е много по-голям ако си с друга жена, отколкото в мъжка компания.А ако си сам е най-трудно.Викат си тоя е егати и изпадналия щом ходи сам на нощен клуб.
                              Last edited by mirodes; 13.05.2024, 17:28.

Коментар

• Mалко хумор за отскок:

Снощи две жени се биха за мен - едната казва вземи го ти, другата - за какво ми е!

Коментар

Working...
                                X