Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеСВЕТЪТ ИЗТРЕЩЯ: Културист се жени за .... секс кукла
===============
новината я има в много медии, избрах произволна
Преди година верна поданичка на английската кралица се беше омъжила за... полилей.
Да бе - онова дето виси от тавана с няколко крушки. Любов, какво да кажеш -- нема граници....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Явно нямаш синче, инак нямаше да пишеш по тоя начин
Виж сега! Още ли не си разбрал истината?
Ако "Еднър" не "НИ" обясни ситуацията - откъде можеш самият ти да имаш мнение? Как може изобщо да мислиш, че си компетентен, ако и 40-50 години да си на тоя свят!?!
Като зная разсъжденията на една бивша колежка (самотна майка) за сина й - обзема ме такова съжаление... А момчето, наистина е изпълнително и се вслушва в разумните съвети и доводи. Само доста личи, че отсъствието на баща е сериозен проблем - от думите й и нейната "загриженост", свързана с половите му потребности (такива теми - преди време - тя обсъждаше на всеослушание..., ама как не съм познавал "Еднър", за да я консултира!)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мдам. Сетих се за нещо гадно, ама ти с тази “новина” ме провокира. Помниш ли онзи луд австриец дето отвлече една жена и я държа затворена докато тя не избяга. Щото искал той да си я оформи.
Тука малко Еднър трябва да ни помогне с псохопрофила на подобен индивид.
На мен ми идва наум неувереност, но явно има и други работи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеСВЕТЪТ ИЗТРЕЩЯ: Културист се жени за .... секс кукла
https://pik.bg/светът-изтрещя-култур...ews942200.html
=============================
ми кат се замисля плащаш еднократно един 1000 еврака и тва е .....
Предимства :
нема да те юрка и да ти вдига скандали, да те изнервя и ядосва и да те прай на луд
поддръжка 0 (нула) лв,, нема да й купуваш парцали, бижута, подаръци, коли, да я водиш по кръчми ресторанти и механи,
не яде, не ходи по молове да арчи пари
винаги е готова за секс и никога не ти отказва секс щото ме боли главата, изморена съм, дойде ми .... няма нужда за слагаш капути и можеш да свършваш в нея без да се притесняваш,, че ще забременее, няма да ти натресе СПИН ,, сифилис или срамни въшки танкисти
кат си на работа тя е в къщи и нема да се тревожиш и кахъриш кат Евго , че мое да си води гаджета у вас докато ти бачкаш
никога нема да ти изневери с друг
кат се прибереш тя те чака у вас
и най- важното тя НЕ ГОВОРИ .... най- после жена да не говори и да си мълчи
винаги съм казвал че най- стабилните и здрави връзки са тия, при които партньорите са на едно интелектуално ниво
===============
новината я има в много медии, избрах произволна
Тука малко Ендер трябва да ни помогне с псохопрофила на подобен индивид.
На мен ми идва наум неувереност, но явно има и други работи.Last edited by Selena; 30.11.2020, 20:22.
Коментар
-
СВЕТЪТ ИЗТРЕЩЯ: Културист се жени за .... секс кукла
https://pik.bg/светът-изтрещя-култур...ews942200.html
=============================
ми кат се замисля плащаш еднократно един 1000 еврака и тва е .....
Предимства :
нема да те юрка и да ти вдига скандали, да те изнервя и ядосва и да те прай на луд
поддръжка 0 (нула) лв,, нема да й купуваш парцали, бижута, подаръци, коли, да я водиш по кръчми ресторанти и механи,
не яде, не ходи по молове да арчи пари
винаги е готова за секс и никога не ти отказва секс щото ме боли главата, изморена съм, дойде ми .... няма нужда за слагаш капути и можеш да свършваш в нея без да се притесняваш,, че ще забременее, няма да ти натресе СПИН ,, сифилис или срамни въшки танкисти
кат си на работа тя е в къщи и нема да се тревожиш и кахъриш кат Евго , че мое да си води гаджета у вас докато ти бачкаш
никога нема да ти изневери с друг
кат се прибереш тя те чака у вас
и най- важното тя НЕ ГОВОРИ .... най- после жена да не говори и да си мълчи
винаги съм казвал че най- стабилните и здрави връзки са тия, при които партньорите са на едно интелектуално ниво
===============
новината я има в много медии, избрах произволнаLast edited by Асо Пика; 30.11.2020, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение"Всъщност вие сте способни да си създадете който и да е свят. Когато фиксирате вниманието, вие го заостряте върху онова, което буквално изпълва света ви и постоянно изниква пред очите ви. А други неща, които са престанали да съществуват в мислите ви, безследно изчезват.
Например жена, която мрази пияниците, постоянно се сблъсква с тях в реалността. Както знаете, каквото ви дразни, това владее мислите ви. Освен това и поляризацията вследствие на излишния потенциал влиза в действие- дразнителите буквално се залепват по слоя на вашия свят, сякаш са железни стружки, привлечени от магнит.. И ако омразата към пияниците обсеби нашата позната, те тотално ще запълнят нейния слой.
В света на нещастната жена щя нахлуят клатещи се о досаждащи й алкохолици. И всичките й мъже ще бъдат алкохолици. И децата й също."
(ако не промени гледната си точка, мое мнение).
"Същото се случва и при някой мъж, който дълбоко в душата си осъзнава, че е далеч от съвършенството и затова всячески се мъчи да се убеди, че всички жени са пачаври или в най- добрия случай тъпачки. Точно затова той ще срещне именно такива. Жените от "висшата лига" ще са далеч от неговия слой, защото самият той е направил избора си и го е обявил на света си."
( отново докато не промени гледната си точка, според мен)За това сме с отворени сърца и умове . Срещаме различни хора и никога не се концентрираме , в доста случаи и не забелязваме "пороците" им. Включително собствените си
Но усещаме с цялото си същество , същността им. Която е сърце , душа и ум . И друго , всеки ! е съвършен ! Щом го има , щом диша , обича и мисли , значи е нужен ! С целият му багаж , барабар и извънгабаритния
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение"Всъщност вие сте способни да си създадете който и да е свят. Когато фиксирате вниманието, вие го заостряте върху онова, което буквално изпълва света ви и постоянно изниква пред очите ви. А други неща, които са престанали да съществуват в мислите ви, безследно изчезват.
Не го копирах цялото, за да не харчим излишно място по екранитеНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Каква е тая нова психария, излизат жени мисирки журналистки по ТВ и защищават убийцата от Сандански с цел да добият гледаемост ?
Тая, ако е яла много бой да е заминала при майка си, не да трепе малките деца.
Last edited by hazard; 26.11.2020, 15:40.
- 4 Харесвания
Коментар
-
"Всъщност вие сте способни да си създадете който и да е свят. Когато фиксирате вниманието, вие го заостряте върху онова, което буквално изпълва света ви и постоянно изниква пред очите ви. А други неща, които са престанали да съществуват в мислите ви, безследно изчезват.
Например жена, която мрази пияниците, постоянно се сблъсква с тях в реалността. Както знаете, каквото ви дразни, това владее мислите ви. Освен това и поляризацията вследствие на излишния потенциал влиза в действие- дразнителите буквално се залепват по слоя на вашия свят, сякаш са железни стружки, привлечени от магнит.. И ако омразата към пияниците обсеби нашата позната, те тотално ще запълнят нейния слой.
В света на нещастната жена щя нахлуят клатещи се о досаждащи й алкохолици. И всичките й мъже ще бъдат алкохолици. И децата й също."
(ако не промени гледната си точка, мое мнение).
"Същото се случва и при някой мъж, който дълбоко в душата си осъзнава, че е далеч от съвършенството и затова всячески се мъчи да се убеди, че всички жени са пачаври или в най- добрия случай тъпачки. Точно затова той ще срещне именно такива. Жените от "висшата лига" ще са далеч от неговия слой, защото самият той е направил избора си и го е обявил на света си."
( отново докато не промени гледната си точка, според мен)
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Това с джуките не го разбирам. То грозно та грозно, няма ли кой да им го каже, или и батювците са изперкалиКакво ли се чудя, като се видяха вече и "модните" изгъзици на батювците, - педалските подкъсени панталонки за да се вижда, че маат на бос крак, комплект с педикюри, обработените вежди и всуете суетности
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Почвам да подозирам, че идеята ти за магистърската програма по-скоро е нещо като "Как да сваляме мадами с минимални разходи за най-кратко време"Дори мачо типът имат проблеми и не могат да намерят половинка.
Миналата седмица по Канал 1 гостуваше чужденец (англичанин) във връзка с пандемията.
Преводачката беше моя преподавателка от СУ, на 60+. Обаче много голям професионалист, не е мръднала за 20 г, с много хубава дикция, произношение, превежда всичко и без спадове (ти знаеш за какво говоря,).
Още навремето много я харесвахме заради хубавия английски, но в СУ не са я допуснали да направи кариера, тъй като искат да работят до 70 години и не допускат външни хора без връзки да правят академична кариера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То дори го има и под друга форма:
кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
Коментар