Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То дори го има и под друга форма:
кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,Какво ли се чудя, като се видяха вече и "модните" изгъзици на батювците, - педалските подкъсени панталонки за да се вижда, че маат на бос крак, комплект с педикюри, обработените вежди и всуете суетности
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
'мерене на пи***шки"
забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.
кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,
Коментар
-
Трябва и такава програма да има.
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Трябва и такава програма да има.
Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.
Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,
'мерене на пи***шки"
забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
преди малко ми хрумна една идея и бързам да ви я споделя:
според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.
Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.
А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.
Какво мислите?
Поздрави
В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:
Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!
Как могат успешно да се свалят "мачовци"!
А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Е сега, имат ли нужда да им търсиш работа на споменатите, освен ако не са останали без работа !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.
Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.
А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.
Какво мислите?
Поздрави
Коментар
-
Добро утро,
Какво мислите?
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Дори и върху трактор, пречи ли това на енергията да се трансформира?
Чакай, че ме замисли с това съждение-питанка...
Значиии, със сигурност, при работата на трактора - най-малко 5-6 вида енергия се преобразуват постоянно - от един вид - в друг...
... обаче, ако в кабината има и помощничка - умножаваш по две...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Знам, че отговяш, но съм задомена.
Оставете мията на мира, освен ако сте трета възраст, убавци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
миа, броди тук из форума един набеден тракторист.
имай предвид, че не всички тук са чисти души, като теб.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар