IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То дори го има и под друга форма:

кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,
    Почвам да подозирам, че идеята ти за магистърската програма по-скоро е нещо като "Как да сваляме мадами с минимални разходи за най-кратко време"
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

кой ще купи по-мощна и голяма кола, кой ще купи по-скъп апарт в по-престижен квартал, кой ще се яви на партито с готина Джуконда,
      Това с джуките не го разбирам. То грозно та грозно, няма ли кой да им го каже, или и батювците са изперкали Какво ли се чудя, като се видяха вече и "модните" изгъзици на батювците, - педалските подкъсени панталонки за да се вижда, че маат на бос крак, комплект с педикюри, обработените вежди и всуете суетности

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
        'мерене на пи***шки"
        забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.

Коментар

Трябва и такава програма да има.

Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.

Все се сравняват, все си ги мерят. Щура работа,
          Пластичните хирурзи харесват това
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Но да ти кажа, че на всички спортуващи им е интересно как е положението при конкуренцията.

тая специалност също трябва да се застъпи в техническите вузове
            'мерене на пи***шки"
            забелязвам, че сега много любители се опитват да го правят, без необходимата академична подготовка.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:

Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!

Как могат успешно да се свалят "мачовци"!

А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...

Коментар

Добро утро,

преди малко ми хрумна една идея и бързам да ви я споделя:

според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.

Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.

А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.

Какво мислите?

Поздрави

В отговор на този, толкова серЬОзен и наболЕл въпрос, бих допълнил предложението на Евго - с поне още две магистърски програми, а именно:

Какви качества трябва да притежават дамите (мачовците!), за да могат успешно да свалят чичаци (около 40-годишни)!

Как могат успешно да се свалят "мачовци"!

А един от колегите тук би бил безценен преподавател (няма да кажа кой е той, защото вие се досещате за неговите впечатления за мъжките "пакети" във фитнеса!)...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е сега, имат ли нужда да им търсиш работа на споменатите, освен ако не са останали без работа !?
                  Имат си работа и двамата. Единят не е казал какво точно работи, но е много в час.

Коментар

Добро утро,

според мен във вузовете трябва да има магистърска програма "Как успешно да сваляме мадами", но с друго име.

Има много неженени българи и неомъжени българки и програмата има своето приложение.

А двама от колегите тук могат и да преподават там, няма да ги изброявам, вие се досещате.

Какво мислите?

Поздрави
                    Е сега, имат ли нужда да им търсиш работа на споменатите, освен ако не са останали без работа !?

Коментар

• Добро утро,

Какво мислите?

Поздрави

Коментар

• Тази сутрин в леглото си мисля:
                        - Става ми се вече.
                        - Още е тъмно. Каза жена ми.
                        - Току що чу мислите ми.
                        - Разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Дори и върху трактор, пречи ли това на енергията да се трансформира?

Чакай, че ме замисли с това съждение-питанка...

Значиии, със сигурност, при работата на трактора - най-малко 5-6 вида енергия се преобразуват постоянно - от един вид - в друг...

... обаче, ако в кабината има и помощничка - умножаваш по две...
                          ​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Знам, че отговяш, но съм задомена .
                            Значи и безопасна, после кой откъде е
                            Оставете мията на мира, освен ако сте трета възраст, убавци...

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Добре, разбирам, че нито си женена, нито сериозен приятел имаш, виждам и много книжки четеш, което е добре.
                              Кажи нещо повече за себе си де, да те опознаем.
                              Пътят ми преминава както от тук, така и навсякъде. Иначе всички сме свободни и не принадлежим никому.....
                              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

миа, броди тук из форума един набеден тракторист.
                                имай предвид, че не всички тук са чисти души, като теб.
                                Дори и върху трактор, пречи ли това на енергията да се трансформира?
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X