If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виз сега и при Мия сигурно ще има качествен ,,стек,, само че след вечеря.
Е нема да хапне щот не е канибалка, пък и ако го хапне ще трябва да прибегне до свещите.
то кат в оня виц за веганката - що кат прави жената веганка фелацио на мъжа не издава никакви звуци и е с каменна физиономия ? Щото как да си признае че едно парче месо може да й достави толкова голямо удоволствие
Преди доста време имах секретарка. Заклета вегетарианка. Умно начетено момиче. Обаче. Започна да забравя. А забравяше, защото даже яйца не ядеше. Т.е. липсват някои микроелементи и витамини, които спомагат доброто функциониране и процесите в мозъка.
Прекален светец и Богу не е драг. Иначе който спазва постите е на прав път. Но за перманентното вегетарианство имах съмнения.
Романтичната вечеря за мен е качествено червено вино, качествена салата, качествен стек и качествен мъж. Тиха Музика. Свещи. Камина.
Но .., вкусове разни.
Виж сега и при Мия сигурно ще има качествен ,,стек,, само че след вечеря.
Е нема да хапне щот не е канибалка, пък и ако го хапне ще трябва да прибегне до свещите.
Преди доста време имах секретарка. Заклета вегетарианка. Умно начетено момиче. Обаче. Започна да забравя. А забравяше, защото даже яйца не ядеше. Т.е. липсват някои микроелементи и витамини, които спомагат доброто функциониране и процесите в мозъка.
Прекален светец и Богу не е драг. Иначе който спазва постите е на прав път. Но за перманентното вегетарианство имах съмнения.
Романтичната вечеря за мен е качествено червено вино, качествена салата, качествен стек и качествен мъж. Тиха Музика. Свещи. Камина.
Но .., вкусове разни.
Мис ...
Отговарям на всички изисквания ...
Кога и къде ?
Практиката ми показва противоположна тенденция. Ти от собствен опит ли говориш?
Търсенето винаги е определяло предлагането, и в посока "Олеле майко",но сега са Коледни пости и е добре и за короните да се пречисти човек. От лоши помисли, чувства и действия също.
Аа, без съмнение, това е полезно. Но за няколко години, последствията за организъма са лоши, някои дори необратими.
Търсенето винаги е определяло предлагането, и в посока "Олеле майко",но сега са Коледни пости и е добре и за короните да се пречисти човек. От лоши помисли, чувства и действия също.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Смешно, как се наложи "вегетарианското" като полезно, здравословно и тн... Гледам какви извращения произвеждат, химически яйца в пластмасова бутилка, соево базирани заместители на месо, после трябва да си допълваш "здравословната" диета с химия, за да си осигуриш витамини, които нямя откъде иначе. Да не говорим, колко полезна е салата от продукти, расли в сандъче с талашит, и поливани с течна химия. (знам, че точно ТИ никога не ядеш такива, и винаги са от градината, отгледани природосъобразно, не е нужно да го пишеш). Да не говорим за плодове, докарани тъмнозелени от другата страна на планетата... Колко е прекрасно за екологията пък, 90% от съставките идват от 3-5-10 хиляди километра разстояние. Огромна измама, да прихванем тези, които не се хващат на макдоналдс, и да продаваме и на тях тонове преработена, фалшива храна. А истинските вегетарианци изглеждат като корабокрушенци, горките.
Момчета, на този етап на народа не му е репродуктивност, закономерно защото е в режим оцеляване, но все пак има връзка това, което ще видите след 51-вата минута: https://www.youtube.com/watch?v=gE1R...ppqgvy_mkCJJXY
пп. Ако лично на мен ми предстои романтично- обещаваща вечеря, бих поканила партньора ми на веге ресторант. Или ще очаквам той да ме заведе на такъв.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар