IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Виз сега и при Мия сигурно ще има качествен ,,стек,, само че след вечеря.
    Е нема да хапне щот не е канибалка, пък и ако го хапне ще трябва да прибегне до свещите.
    то кат в оня виц за веганката - що кат прави жената веганка фелацио на мъжа не издава никакви звуци и е с каменна физиономия ? Щото как да си признае че едно парче месо може да й достави толкова голямо удоволствие

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Мис ...
      Отговарям на всички изисквания ...
      Кога и къде ?
      Знам, че отговяш, но съм задомена .

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Преди доста време имах секретарка. Заклета вегетарианка. Умно начетено момиче. Обаче. Започна да забравя. А забравяше, защото даже яйца не ядеше. Т.е. липсват някои микроелементи и витамини, които спомагат доброто функциониране и процесите в мозъка.

Прекален светец и Богу не е драг. Иначе който спазва постите е на прав път. Но за перманентното вегетарианство имах съмнения.

Романтичната вечеря за мен е качествено червено вино, качествена салата, качествен стек и качествен мъж. Тиха Музика. Свещи. Камина.

Но .., вкусове разни.
        Виж сега и при Мия сигурно ще има качествен ,,стек,, само че след вечеря.
        Е нема да хапне щот не е канибалка, пък и ако го хапне ще трябва да прибегне до свещите.
        Last edited by Todor Sabev; 21.11.2020, 16:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Преди доста време имах секретарка. Заклета вегетарианка. Умно начетено момиче. Обаче. Започна да забравя. А забравяше, защото даже яйца не ядеше. Т.е. липсват някои микроелементи и витамини, които спомагат доброто функциониране и процесите в мозъка.

Прекален светец и Богу не е драг. Иначе който спазва постите е на прав път. Но за перманентното вегетарианство имах съмнения.

Романтичната вечеря за мен е качествено червено вино, качествена салата, качествен стек и качествен мъж. Тиха Музика. Свещи. Камина.

Но .., вкусове разни.
          Мис ...
          Отговарям на всички изисквания ...
          Кога и къде ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Практиката ми показва противоположна тенденция. Ти от собствен опит ли говориш?

Но .., вкусове разни.

Коментар

Да.

Такива вегетарианки само плямпат и плямпат, и нямат сила даже и да мислят, па камо ли нещо повече.
              Много сте досадни.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Аа, без съмнение, това е полезно. Но за няколко години, последствията за организъма са лоши, някои дори необратими.
                Очакването определя резултата.....
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

И двама бледи тихинки вегетарианци ще си гукате за любов?

Бледо, бледо.
                  Слабо, слабо.

Може да продължите любовта си във Фейсбук.

Коментар

Търсенето винаги е определяло предлагането, и в посока "Олеле майко",но сега са Коледни пости и е добре и за короните да се пречисти човек. От лоши помисли, чувства и действия също.
                    Аа, без съмнение, това е полезно. Но за няколко години, последствията за организъма са лоши, някои дори необратими.

Коментар

пп. Ако лично на мен ми предстои романтично- обещаваща вечеря, бих поканила партньора ми на веге ресторант. Или ще очаквам той да ме заведе на такъв.
                      И двама бледи тихинки вегетарианци ще си гукате за любов?

Бледо, бледо.
                      Слабо, слабо.

Може да продължите любовта си във Фейсбук.

Коментар

• Търсенето винаги е определяло предлагането, и в посока "Олеле майко",но сега са Коледни пости и е добре и за короните да се пречисти човек. От лоши помисли, чувства и действия също.

Коментар

• Смешно, как се наложи "вегетарианското" като полезно, здравословно и тн... Гледам какви извращения произвеждат, химически яйца в пластмасова бутилка, соево базирани заместители на месо, после трябва да си допълваш "здравословната" диета с химия, за да си осигуриш витамини, които нямя откъде иначе. Да не говорим, колко полезна е салата от продукти, расли в сандъче с талашит, и поливани с течна химия. (знам, че точно ТИ никога не ядеш такива, и винаги са от градината, отгледани природосъобразно, не е нужно да го пишеш). Да не говорим за плодове, докарани тъмнозелени от другата страна на планетата... Колко е прекрасно за екологията пък, 90% от съставките идват от 3-5-10 хиляди километра разстояние. Огромна измама, да прихванем тези, които не се хващат на макдоналдс, и да продаваме и на тях тонове преработена, фалшива храна. А истинските вегетарианци изглеждат като корабокрушенци, горките.

Коментар

• Момчета, на този етап на народа не му е репродуктивност, закономерно защото е в режим оцеляване, но все пак има връзка това, което ще видите след 51-вата минута:
                            https://www.youtube.com/watch?v=gE1R...ppqgvy_mkCJJXY

пп. Ако лично на мен ми предстои романтично- обещаваща вечеря, бих поканила партньора ми на веге ресторант. Или ще очаквам той да ме заведе на такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понякога, заради химията, им е леко натопорчен в залата,
                              може да не е леко а да си им е толко.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да
                                А кое ти е главното - поколението или връзката с Нея? Те са и взаимозависими, де.

Аз съм доволен от тези неща за мен, но съм по-стар от теб, на възраст дядо.

Коментар

Working...
                                X