If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ОТ БГ МАМА:
- Сладури, имам проблем и се нуждая от съвет и помощ. Значи... от известно време любовникът ми си има проблем с жена му, която мисля, че подозира нещо за нас... И отношенията ни стават напрегнати. В същото време, аз не мога да направя нищо, защото мъжа ми може да разбере. Тогава вече ако той каже на неговата любовница, нещата могат да се влошат още повече, защото мъжа й е приятел с другия ми любовник, чийто брат харесвам, и ще си имам проблеми и с четиримата. А и бившия ми мъж ще започне да ме злепоставя пред приятелите си, с които съм била и съм си запазила добрите взаимоотношения. Какво да правя?
P.S. А ние, мъжете, си мислим, че решаваме сложни проблеми
Живеем с последствията от направената от нас преценка. Ако преценката ти е вярна и човек се е променил, според твоите очаквания - можеш да се гордееш с прозорливостта си.
Ако обаче човек се е променил, не в тази посока, която ти си предвидил - вината си е само в теб. Защото ти си имал определени очаквания, но те са твои и никой не е длъжен да се съобразява с тях..
Наздраве!
Искам най-вече да кажа, че изборът не е в преценките, а в това - как ще приемеш последствията.
Наздраве!
ОТ БГ МАМА:
- Сладури, имам проблем и се нуждая от съвет и помощ. Значи... от известно време любовникът ми си има проблем с жена му, която мисля, че подозира нещо за нас... И отношенията ни стават напрегнати. В същото време, аз не мога да направя нищо, защото мъжа ми може да разбере. Тогава вече ако той каже на неговата любовница, нещата могат да се влошат още повече, защото мъжа й е приятел с другия ми любовник, чийто брат харесвам, и ще си имам проблеми и с четиримата. А и бившия ми мъж ще започне да ме злепоставя пред приятелите си, с които съм била и съм си запазила добрите взаимоотношения. Какво да правя?
P.S. А ние, мъжете, си мислим, че решаваме сложни проблеми
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Е, ама така излиза, че повече живеем с последствията, отколкото с преценките. Кое е вярното?
Наздраве!
Живеем с последствията от направената от нас преценка. Ако преценката ти е вярна и човек се е променил, според твоите очаквания - можеш да се гордееш с прозорливостта си.
Ако обаче човек се е променил, не в тази посока, която ти си предвидил - вината си е само в теб. Защото ти си имал определени очаквания, но те са твои и никой не е длъжен да се съобразява с тях..
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Именно! В зависимост от преценката, всеки ще си носи последствията.
Наздраве!
П.П. Бракониерите се възползват от това, че добичето обича да минава през едни и същи места - дивечови пътеки. И залагат примки. Сърните са чести жертви на такива методи за ловуване.
А къде отиде преценката - сърната изчезна, а мислех да я издоя.
Наздраве!
Коментар