IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

... и в чекмеджетата, и в чекмеджетата!
    Ама не в наш'те.....
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И за кво ни е тая ваксина?
      При това масово заразяване, докато измислят ваксина, докато я изпитат, докато я одобрят, докато я произведат, докато я докарат до потребителите, то ВСИЧКИ ще сме минали през заразата.
      След което има два варианта:
      Или се получава имунитет след преболедуване и тогава ваксина не ти трябва.
      Или не се получава имунитет, а тогава и ваксината ще е безполезна, щото и тя няма да дава имунитет.

И за къф дявол ни е тогава? Да наливаме мизерните си пари в богаташките джобове ли?

... и в чекмеджетата, и в чекмеджетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Откакто започна Ковид-а се наслушахме на лъжи и измами от най-високо ниво, .....

Това е вирус, сигурно в цял свят има 30 човека повторно заразени, при 50-60 милиона човека (не ми се гледа към днес как са цифрите), което е явна грешка на тестовете.

Отлагане, хитреене, увъртане, само и само да си продадат ваксините (ей го и малка България е заделила 500 милки за 13 ??????? милиона ваксини). Смело мога да заявя, че и 1 милион ваксини няма да ни трябват.
        И за кво ни е тая ваксина?
        При това масово заразяване, докато измислят ваксина, докато я изпитат, докато я одобрят, докато я произведат, докато я докарат до потребителите, то ВСИЧКИ ще сме минали през заразата.
        След което има два варианта:
        Или се получава имунитет след преболедуване и тогава ваксина не ти трябва.
        Или не се получава имунитет, а тогава и ваксината ще е безполезна, щото и тя няма да дава имунитет.

И за къф дявол ни е тогава? Да наливаме мизерните си пари в богаташките джобове ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
          Близко е до акъла, който може (както Равновсков) да се изолира на село, докато премине очевадния хаос в градовете.
          За седмица, 2,3,4,5, колкото трябва.
          Едно евентуално заразяване ще Ви върне в първи клас, икономически, психически и здравословно.
          А и не само Вас, а и цялото семейство.
          Действайте превантивно, а не - мене няма да ме засегне (съвет).
          И имам предвид избягване на протичане във вид на тежък грип, не нещо друго, и това стига да е зле.
          А, евентуално в кой клас биха ме върнали съветите, които даваш, ако предположим, че ги спазвам от март месец? Икономически, психически и здравословно - и не само аз, а и цялото ми семейство! Щото ако трябваше да действаме превантивно, въобще не трябваше да излизаме от на майка си ... тва! С извинение!

Коментар

• Близко е до акъла, който може (както Равновсков) да се изолира на село, докато премине очевадния хаос в градовете.
            За седмица, 2,3,4,5, колкото трябва.
            Едно евентуално заразяване ще Ви върне в първи клас, икономически, психически и здравословно.
            А и не само Вас, а и цялото семейство.
            Действайте превантивно, а не - мене няма да ме засегне (съвет).
            И имам предвид избягване на протичане във вид на тежък грип, не нещо друго, и това стига да е зле.
            Last edited by распутин; 18.11.2020, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение

добре де мистър бакалия №1
              9 или 1
              Аз му зададох въпрос, достоен за неговите "гениални" математически познания, но той нещо се направи на ни чул ни видял. Бас ловя, че сега бясно чете Wikipedia, но все още не знае, че там няма да намери верния отговор. Само ще се сблъска с едни безкрайно сложни формули, които ще му ошашавят погледа.

Коментар

9 или 1
                много Овърташ за топ 10 в БГ
                Ако имаш съмнения ползвай ексел. Даже се справя 100% с правилото за кое действие е с приоритет
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

това е бакалия не математика. Няма какво да опонираш
                  9 или 1
                  много Овърташ за топ 10 в БГ

Коментар

това е задача като бях 5г. Айде по сериозно
                    Какво ще се получи, ако направим FFT (Бързо преобразувание на Фурие) върху една числова редица?
                    А какво ще се получи, ако направим второ FFT върху резултатите от първото FFT?
                    Last edited by Mateev; 18.11.2020, 21:21.

Коментар

• Гледам по новините заседание на министерския съвет.
                      Питам аз, ЗАЩО простата банкянска Тиква е без маска? На наште муцуни е наложил тъпия парцал, а той си плюе срещу министрите. Не трябва ли да дава пример?
                      А кат му гледам охранената физиономия съм сигурен, че не е боледувал от Ковид. Излъга ни сикаджията, че бил болен. Ама той си е лъжец по природа.

Коментар

кажи де
                        защото каквото и да кажеш
                        ще ти бъда противник и ще
                        бъда прав

дотук с математиката
                        това е бакалия не математика. Няма какво да опонираш

Коментар

кажи де
                          защото каквото и да кажеш
                          ще ти бъда противник и ще
                          бъда прав

дотук с математиката

Коментар

• [QUOTE=Orthodox;n3678927][QUOTE=bota156;n3678922]

Пак си в грешка ....
                            От пчели нищо не разбирам, ни от литература, да не говорим за американски футбол, баскетбол примерно.
                            Разбирам от статистика и управление на процеси (с това се занимавам 20години), до 20г възраст бях най-добър по математика в окръга + топ 10 в БГ

колко е 6:2х3 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Хайде да ни е честито - Благоевградска община се заключва (пълен локдаун) за 3 седмици, считано от понеделник 23.11.2020 г. Това е решението на комисията за борба с КОВИД-19, което обаче предстои да бъде утвърдено от Общинския кризисен щаб.

Ще останат да работят само аптеки, хранителни магазини, бензиностанции и банки. Също така ще има и вечерен час до 20:00 часа за всички ученици до 12-ти клас.
                              Съмнително начинание, предвид факта, че децата си ходят на училище...

Коментар

Пак си в грешка ....
                                От пчели нищо не разбирам, ни от литература, да не говорим за американски футбол, баскетбол примерно.
                                Разбирам от статистика и управление на процеси (с това се занимавам 20години), до 20г възраст бях най-добър по математика в окръга + топ 10 в БГ

колко е 6:2х3 ?
                                Last edited by Orthodox; 18.11.2020, 21:10.

Коментар

Working...
                                X