Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
И за кво ни е тая ваксина?
При това масово заразяване, докато измислят ваксина, докато я изпитат, докато я одобрят, докато я произведат, докато я докарат до потребителите, то ВСИЧКИ ще сме минали през заразата.
След което има два варианта:
Или се получава имунитет след преболедуване и тогава ваксина не ти трябва.
Или не се получава имунитет, а тогава и ваксината ще е безполезна, щото и тя няма да дава имунитет.
И за къф дявол ни е тогава? Да наливаме мизерните си пари в богаташките джобове ли?
... и в чекмеджетата, и в чекмеджетата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
Откакто започна Ковид-а се наслушахме на лъжи и измами от най-високо ниво, .....
Това е вирус, сигурно в цял свят има 30 човека повторно заразени, при 50-60 милиона човека (не ми се гледа към днес как са цифрите), което е явна грешка на тестовете.
Отлагане, хитреене, увъртане, само и само да си продадат ваксините (ей го и малка България е заделила 500 милки за 13 ??????? милиона ваксини). Смело мога да заявя, че и 1 милион ваксини няма да ни трябват.
При това масово заразяване, докато измислят ваксина, докато я изпитат, докато я одобрят, докато я произведат, докато я докарат до потребителите, то ВСИЧКИ ще сме минали през заразата.
След което има два варианта:
Или се получава имунитет след преболедуване и тогава ваксина не ти трябва.
Или не се получава имунитет, а тогава и ваксината ще е безполезна, щото и тя няма да дава имунитет.
И за къф дявол ни е тогава? Да наливаме мизерните си пари в богаташките джобове ли?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнениеБлизко е до акъла, който може (както Равновсков) да се изолира на село, докато премине очевадния хаос в градовете.
За седмица, 2,3,4,5, колкото трябва.
Едно евентуално заразяване ще Ви върне в първи клас, икономически, психически и здравословно.
А и не само Вас, а и цялото семейство.
Действайте превантивно, а не - мене няма да ме засегне (съвет).
И имам предвид избягване на протичане във вид на тежък грип, не нещо друго, и това стига да е зле.С извинение!
- 1 like
Коментар
-
Близко е до акъла, който може (както Равновсков) да се изолира на село, докато премине очевадния хаос в градовете.
За седмица, 2,3,4,5, колкото трябва.
Едно евентуално заразяване ще Ви върне в първи клас, икономически, психически и здравословно.
А и не само Вас, а и цялото семейство.
Действайте превантивно, а не - мене няма да ме засегне (съвет).
И имам предвид избягване на протичане във вид на тежък грип, не нещо друго, и това стига да е зле.Last edited by распутин; 18.11.2020, 21:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
добре де мистър бакалия №1
9 или 1
Коментар
-
добре де мистър бакалия №1
9 или 1
много Овърташ за топ 10 в БГНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това е бакалия не математика. Няма какво да опонираш
9 или 1
много Овърташ за топ 10 в БГ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениетова е задача като бях 5г.Айде по сериозно
А какво ще се получи, ако направим второ FFT върху резултатите от първото FFT?Last edited by Mateev; 18.11.2020, 21:21.
Коментар
-
Гледам по новините заседание на министерския съвет.
Питам аз, ЗАЩО простата банкянска Тиква е без маска? На наште муцуни е наложил тъпия парцал, а той си плюе срещу министрите. Не трябва ли да дава пример?
А кат му гледам охранената физиономия съм сигурен, че не е боледувал от Ковид. Излъга ни сикаджията, че бил болен. Ама той си е лъжец по природа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
кажи де
защото каквото и да кажеш
ще ти бъда противник и ще
бъда прав
дотук с математикатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
това е задача като бях 5г.Айде по сериозно
кажи де
защото каквото и да кажеш
ще ти бъда противник и ще
бъда прав
дотук с математиката
Коментар
-
[QUOTE=Orthodox;n3678927][QUOTE=bota156;n3678922]
Пак си в грешка ....
От пчели нищо не разбирам, ни от литература, да не говорим за американски футбол, баскетбол примерно.
Разбирам от статистика и управление на процеси (с това се занимавам 20години), до 20г възраст бях най-добър по математика в окръга + топ 10 в БГ
колко е 6:2х3 ?Айде по сериозно
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХайде да ни е честито - Благоевградска община се заключва (пълен локдаун) за 3 седмици, считано от понеделник 23.11.2020 г. Това е решението на комисията за борба с КОВИД-19, което обаче предстои да бъде утвърдено от Общинския кризисен щаб.
Ще останат да работят само аптеки, хранителни магазини, бензиностанции и банки. Също така ще има и вечерен час до 20:00 часа за всички ученици до 12-ти клас.
Коментар
-
Пак си в грешка ....
От пчели нищо не разбирам, ни от литература, да не говорим за американски футбол, баскетбол примерно.
Разбирам от статистика и управление на процеси (с това се занимавам 20години), до 20г възраст бях най-добър по математика в окръга + топ 10 в БГ
колко е 6:2х3 ?Last edited by Orthodox; 18.11.2020, 21:10.
Коментар
Коментар